ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΣΛ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑΣ:

Κρίμα που άλλοι αποφασίζουν…

* Δεν σεβάστηκαν τον ιδρώτα των παικτών που έκαναν κατάθεση ψυχής

Δημοσίευση: 03 Απρ 2017 11:59

Με τη διαιτησία των κ. Πουρσανίδη, Λόρτου, Ταρενίδη τα έχουν στον Γυμναστικό, ο οποίος για 35' προσπαθούσε και ήταν μέσα στη διεκδίκηση της νίκης, κόντρα στον Χολαργό.

Όμως σε εκείνο το σημείο μια εντελώς λανθασμένη απόφαση των διαιτητών, είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί άδικα με πέμπτο φάουλ ο Αγησίλαος Τσούμας και να δεχθούν τεχνικές ποινές στον πάγκο ο προπονητής Γιώργος Σκαραφίγκας και ο διοικητικός Γιώργος Γουμενόπουλος.

Σε δηλώσεις δε που έκανε ο κ. Σκαραφίγκας μετά τον αγώνα, τόνισε τα εξής: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για μας και με το πρόβλημα του Νίκολιτς που δεν συμμετείχε στον αγώνα έγινε ακόμη πιο δύσκολο για μας. Τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτούς, κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση για μένα και μέσα στο γήπεδο, αγωνιστικά, αλλά και σε ψυχή και κατάθεση καρδιάς. Και είναι κρίμα που κάποιοι άλλοι, καλώς ή κακώς, έρχονται να αποφασίσουν, δεν σέβονται τον ιδρώτα των παικτών και το ποιος θα κρίνει το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι μας αδικήσανε και σαν ομάδα και σαν προπονητές και σαν παίκτες. Και δεν το λέω αυτό για τον Χολαργό που κέρδισε ένα ματς που θα μπορούσε να το κέρδιζε και από μόνος του. Εμείς κάναμε τεράστια προσπάθεια, ήμασταν μέσα στο ματς 5 λεπτά πριν λήξει και εκεί συνέβη κάτι, παρόλη την αρνητική αντιμετώπιση σαν συμπεριφορά από τους διαιτητές, εκεί αποφασίσανε να τελειώσουνε το παιχνίδι.

Για το επίμαχο σημείο, να τονίσω ότι δόθηκε ένα φάουλ στον Τσούμα που δεν δίνεται ποτέ και ο παίκτης βγήκε με 5 φάουλ, επίσης, σε μια απλή δική μου διαμαρτυρία χωρίς να πω τίποτα δέχτηκα την τεχνική ποινή από το πουθενά, δηλαδή ούτε εσκεμμένο να ήταν και θεωρώ ότι ήταν στοχευμένοι και ο Γκιουλέκας και ο κάποιοι άλλοι παίκτες σε θέμα σφυριγμάτων, χωρίς αυτό να αποτελεί καμία μομφή, σύμφωνα με όσα είδα στον αγωνιστικό χώρο μιλάω.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες».

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΜΑ

Παρά την πικρία για την ήττα και τη διαιτησία, ο Γυμναστικός κέρδισε τον 19χρονο Αγησίλαο Τσούμα, που επέδειξε αγωνιστικό θράσος απέναντι σε έμπειρους αντιπάλους του και σίγουρα ήταν μια νότα αισιοδοξίας για τους «Πράσινους».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass