ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

Με ηρεμία στον Απόλλωνα

• Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν μια σκληρή μάχη

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2017 12:00

Το πρώτο ματς του πρωταθλήματος στη Φιλιππούπολη ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Ολυμπιακό Βόλου, κρίθηκε στα σημεία και στο πάθος.

Εκεί οι «κυανόλευκοι» έκαναν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και πέτυχαν μια σημαντική νίκη με 2-1, δείχνοντας πως φέτος τα σχέδια της διοίκησης για άνοδο έχουν βάση και δεν στηρίζονται απλά στην τύχη.
Την ανωτερότητα του Απόλλωνα έχουν παραδεχτεί οι αντίπαλοί του και με την αγωνιστική σταθερότητα που έχει, αποδεικνύει πως μπορεί να κάνει το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα.
Όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, μένουν ακόμη εννέα παιχνίδια και το ένα είναι δυσκολότερο από το επόμενο.
Την Κυριακή θα αναμετρηθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου δύο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο και οι οποίες δίκαια βρίσκονται στην πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα της βαθμολογίας, στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ο πρωτοπόρος Απόλλωνας, στον οποίο ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης  έμαθε στους παίκτες του να μάχονται σε όλα τα ματς και ο Ολυμπιακός Βόλου με τον πρώην προπονητή της ΑΕΛ Τίμο Καβακά που από την ημέρα που ανέλαβε, επιδίωξε να περάσει τη δική του φιλοσοφία.
Τόσο στη λαρισινή ομάδα όσο και στη βολιώτικη, υπάρχουν στα ρόστερ τους ποδοσφαιριστές ηγέτες που μπορούν να σηκώσουν στις πλάτες τους το βάρος της συγκεκριμένης αναμέτρησης και να οδηγήσουν τις ομάδες τους στην επιτυχία.
Σε αυτά τα παιχνίδια όλοι μας γνωρίζουμε πως μεγάλο ρόλο θα παίξουν η αγωνιστική αλλά και η ψυχολογική ετοιμότητα των παικτών.
Τα λιγότερα λάθη, η ηρεμία και το καθαρό μυαλό θα είναι τα στοιχεία που όποιος τα συνδυάσει και τα τρία, θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρει το αποτέλεσμα που επιθυμεί.
*Οι παίκτες του Απόλλωνα μετά το χθεσινό τους ρεπό επανέρχονται σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις, στο γήπεδο της Κοιλάδας και θα αξιολογηθεί κατά πόσο μπορεί να αγωνισθεί την Κυριακή ο Μαρσέλο Πέντα, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Σίγουροι απόντες θα είναι οι τραυματίες Σουλίδης και Μηνάς.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass