ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ Α’ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νίκη-χρυσάφι για Αμυγδαλέα, ζωντανή η Λάρισα 2012

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2017 10:32

Ανεβαίνει ο υδράργυρος στη μάχη της παραμονής στην Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορία μετά και τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής της διοργάνωσης, την ίδια ώρα που η διαφορά του πρωτοπόρου Αχιλλέα Φαρσάλων από τον δεύτερο, Δωτιέα Αγιάς, παραμένει στην οριακή για τη διεξαγωγή πλέι οφ απόσταση των 12 βαθμών.

Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα επικράτησε της Δόξας Αργυροπουλίου με 3-0, ενώ ο Δωτιέας Αγιάς πήρε παλικαρίσια νίκη με 3-1 επί του ΠΟΕ μετά από ανατροπή, που επιτεύχθη μέσα σε 13 λεπτά στο πρώτο μέρος (κι ενώ αγωνιζόταν από το 20’ με δέκα παίκτες).

Η Δήμητρα Γιάννουλης επέστρεψε στην τριάδα κερδίζοντας εύκολα στον Τύρναβο τον Αστέρα με το ευρύ 5-1, στην Τσαριτσάνη Οικονόμος και Αναγέννηση Καλοχωρίου μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ (1-1) σ’ ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, ενώ στο Βλαχογιάννι, ο Τύρναβος 2005 υπέταξε την τοπική Δόξα με 2-1 σ’ ένα παιχνίδι που είχε ποιότητα αγωνιστική και κυρίως ποδοσφαιρικό ήθος.

Το «el clasico» της Φαλάνης έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, ενώ στην Αμυγδαλέα ο τοπικός Αετός πήρε υπερπολύτιμη νίκη με 1-0 επί του Αετού Μακρυχωρίου με το νικητήριο γκολ να σημειώνεται στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τέλος, ζωντανή στη μάχη της σωτηρίας δηλώνει η Λάρισα 2012 μετά το 2-1 επί της Αστραπής Ν. Πολιτείας που εκτός από τους τρεις σημαντικούς βαθμούς, της δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 20ής αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΛ:

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Λάρισα 2012 - Αστραπή Ν. Π.      2-1

Δωτιέας Αγιάς - ΠΟ Ελασσόνας   3-1

Αχιλλέας Φ. – Αργυροπούλι          3-0

Αστέρας Τυρν. - Δήμητρα Γιάνν.   1-5

Αμυγδαλέα – Μακρυχώρι   1-0

Οικονόμος – Καλοχώρι      1-1

Βλαχογιάννι - Τύρναβος 2005       1-2

Σμόλικας – Φαλανιακός      0-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αχιλλέας Φ.   61-14  54

Δωτιέας Αγιάς         39-21  42

Δήμητρα Γιάνν.        36-22  36

Οικονόμος     24-19  34

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Αργυροπούλι 30-29  33

Τύρναβος 2005       21-19  31

Σμόλικας       28-22  30

Αμυγδαλέα    27-25  29

Βλαχογιάννι   28-20  29

Π.Ο. Ελασσόνας      26-30  26

Καλοχώρι      25-30  24

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Φαλανιακός   24-28  22

Μακρυχώρι   18-30  20

Λάρισα 2012 17-29  18

Αστραπή Ν.Π.         14-38  13

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Αστέρας Τυρν.         19-59  9

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4/3, 15:30)

Βλαχογιάννι – Οικονόμος

Τύρναβος 2005 - Αμυγδαλέα

Μακρυχώρι – Σμόλικας

Καλοχώρι - Αχιλλέας Φ.

Φαλανιακός - Δωτιέας Αγιάς

Αργυροπούλι - Λάρισα 2012

ΠΟ Ελασσόνας - Αστέρας Τυρν.

Δήμητρα Γιάνν. - Αστραπή Ν. Π.

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΙΚΗ

Με τον αεικίνητο Κώστα Νεμπεγλέρα να δείχνει τον δρόμο της νίκης στην ομάδα του (δημιούργησε τα δύο γκολ και πέτυχε το ένα) ο Αχιλλέας Φαρσάλων επιβλήθηκε της Δόξας Αργυροπουλίου με 3-0 και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς τον τίτλο.

Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα σ’ έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε τους φιλοξενούμενους για το γκολ, χάνοντας ευκαιρίες με τους Πετράκη (3’), Λόλα (10’) και Κουμπούρα (20’), ενώ η Δόξα είχε μία πολύ καλή στιγμή στο 8’ με τον Τσιάγκο που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουτσοκέρα.

Τελικά η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 25’, όταν μετά από κόρνερ του Νεμπεγλέρα, ο Παλάσκας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι επιθετικές ενέργειες και οι ευκαιρίες από την πλευρά των γηπεδούχων συνεχίστηκαν για να φτάσουμε στο 75’ όταν ο Νεμπεγλέρας με ωραίο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 83’ ο Παλάσκας με κοντινό πλασέ (είχε προηγηθεί σέντρα του Νεμπεγλέρα και κεφαλιά του Κουμπούρα στο οριζόντιο δοκάρι).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Κουτσουκέρας, Οικονόμου, Κουμπούρας, Καραμπούζης, Κακαζούκης, Τλούπας, Μανιώτης (85′ Κοντοβάς), Νεμπεγλέρας, Λόλας (75′ Νάστας), Πετράκης (63′ Ρέψης), Παλάσκας.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος Σ/Α (77’ λ.τ Γκανάτζιος), Καρράς, Βουγιατζής Α. (80’ Βουγιατζής Ευθ.) Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Κούλπας, Χατζής, Ριζούλης, Τσίτσιας (62′ Κόκορας), Τσούτσας, Τσιάγκος, Ζάχος.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ Α’ ΜΕΡΟΣ Ο ΔΩΤΙΕΑΣ

Αν και βρέθηκε από το 10’ πίσω στο σκορ, αν και από το 20’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, ο Δωτιέας Αγιάς κατάφερε μέχρι το 35’ να βρεθεί μπροστά στο σκορ με 3-1 απέναντι στον ΠΟΕ και να πάρει μία ακόμη νίκη, η οποία τον διατηρεί σε τροχιά πλέι οφ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο για τους φιλοξενούμενους το οποίο όμως δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν.

Στο 10ο λεπτό ο Β. Γούτος έκανε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Τσένος γράφοντας το 0-1, ενώ στο 20’ ο Β. Γούτος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποχώρησε από το παιχνίδι αφήνοντας τον Δωτιέα με δέκα παίκτες.

Παρ’ όλα αυτά στο 22’ ο Νάτσης ισοφάρισε με σουτ σε 1-1 και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Τσατσαλίδης ο οποίος στο 32’ και στο 35’ έγραψε το 3-1 και έφερε τα πάνω κάτω.

Στο 60’ ο Φιλιππούλης με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 80’ δοκάρι είχε ο Τσατσαλίδης με κοντινό σουτ, μετά από ενέργεια του Ντακούλα.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Μπουκουβάλας): Φαρμάκας, Τσακάλι, Γούτος Β., Παππάς, Φιλιππούλης, Ντακούλας, Νάτσης (80’ Μπόντε), Γιαννακός (60′ Ντελής), Χαλάτσης (70′ Γούτος Ν.), Τσατσαλίδης, Σούλι.

ΠΟΕ (Αλεξανδρής): Μαστοροδήμος, Καρακώστας, Γκαραβέλης (65′ Μπαρλαγιάννης), Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Μάρκου (77′ Μενσούρ), Ταστεμερίδης, Μπαλαμώτης, Πετκολάι (83′ Γεωργούλας), Ματούλας, Τσένος.

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΗ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Με το εμφατικό 5-1 επί του Αστέρα πέρασε η Δήμητρα Γιάννουλης από τον Τύρναβο. Οι παίκτες του Βασίλη Μπακογιάννη μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι κάνοντας φανερές τις προθέσεις τους από τα πρώτα λεπτά που δεν ήταν άλλες από το να «κλειδώσουν» τη νίκη όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Έτσι στο 13’ ο Χατζηγρηγορίου πέτυχε το 0-1, ενώ στο 41’ μετά από ενέργεια του Μπελάγια σημειώθηκε αυτογκόλ για να γίνει έτσι το 0-2.

Στο 49’ ήταν η σειρά του Γκατζούλη (0-3), ενώ στο 57’ ο Αμπατζίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-4.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια, ανέπτυξαν επιθετικές πρωτοβουλίες αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 61’ σε 1-4 με τον Σπ. Γκαραγκούνη, μετά από πάσα του Γαλάνη. Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε ο Σπανός στο 77’, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια με τους Χατζηγρηγορίου και Σπανό.

Αξίζει να τονισθεί ότι για μία ακόμη φορά (Τρίτη για τη φετινή σεζόν) έγινε λάθος από τη διοργανώτρια αρχή με την έδρα διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα, καθώς είναι γνωστό ότι ο Αστέρας χρησιμοποιεί ως έδρα το δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου και όχι το «Ζέρμας-Γαλάτος» που αναγραφόταν στο Φύλλο Αγώνα. Έτσι, μετά τα σχετικά τηλέφωνα προκειμένου να αποκατασταθεί το λάθος, το παιχνίδι ξεκίνησε στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Παπακωνσταντίνου): Παναγόπουλος, Γκαραγκούνης Χαρ., Πάσιος Β., Γκαραγκούνης Δ. (60’ Μαυρόπουλος), Φουντούνας, Γαλάνης, Λάζος, Ισούφης (82’ Άιτας), Καρακώστας, Γκαραγκούνης Ελ., Γκαραγκούνης Ευάγγ.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Βαϊος, Αμπατζίδης (82΄Μπαμπάλης), Καραγεώργος, Ντούφας, Εμμανουήλ, Θώμος, Χατζηγρηγορίου, Σπανός (82΄Σινάνι), Ντάλλας, Γκατζούλης, Μπελάγιας (67΄Μπαρούτας).

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στην Τσαριτσάνη ανάμεσα στον Οικονόμο και την Αναγέννηση Καλοχωρίου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 35’ όταν μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Τσιάτας, ο Σαμπάνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Στην επανάληψη με την είσοδο στο παιχνίδι του Φτίκα, ο Οικονόμος αύξησε την πίεση για να ισοφαρίσει και είχε μία πολύ καλή στιγμή στο 56’ όταν ο Καραγκούνης βγήκε τετ α τετ αλλά πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια του Μαρδάνη.

Όμως στο διάστημα που πίεζε ο Οικονόμος, η Αναγέννηση θα μπορούσε να σημειώσει κάποιο τέρμα και να σιγουρέψει το αποτέλεσμα, καθώς ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Κυριότερες φάσεις σημειώθηκαν στο 60’ με τον Σαμπάνη, ο οποίος από πλάγια αριστερά πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών, στο 69’ όταν το σουτ του Μπούνα από πολύ κοντά πέρασε άουτ και στο 77’ όταν ένα καλό σουτ του Νεστορίδη, έδιωξε σε κόρνερ ο Νούσιας.

Τελικά η πίεση του Οικονόμου απέδωσε στο 79’, όταν ο Χάμος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-1, ενώ στο 83’ είχαμε και δεύτερο γκολ για τον Οικονόμο με τον Φτίκα, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος Λεβέντης (72΄Τζιούργκανος), Χάμος Μόσχος Β. Σακοράφας, Ντούφας (13’ λ.τ. Μιφτάρι), Παπαγιαννούλης, Δραχαλίβας (46′ Φτίκας), Καραγκούνης, Πούτας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Χατζής): Μαρδάνης, Δούρος, Κόκοβας, Νεστορίδης, Λιούσκας, Σαΐτης (46’ Τσεκούρας), Μπούνα, Τσιαντούλης, Παιδής (58’ Πρατσίλας), Τσιάτας (67’ Δάκτυλας), Σαμπάνης.

«ΜΙΛΗΣΕ» Ο ΤΖΙΟΛΑΣ ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ

Σ’ ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια, με καλή ποιότητα και κυρίως με ποδοσφαιρικό ήθος και από τις δύο πλευρές, ο Τύρναβος 2005, πέρασε νικηφόρα από το Βλαχογιάννι κερδίζοντας με 2-1 την τοπική Δόξα.

Παίκτης κλειδί για τους φιλοξενούμενους ο Βαγγέλης Τζιόλας που στο 88’ ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 1-2 για την ομάδα του.

Το σκορ άνοιξε στο 13’ ο Ζηρδέλης ο οποίος πρόλαβε με κεφαλιά την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα, μετά από σέντρα του Βρ. Κοντοθανάση.

Η ισοφάριση για τον Τύρναβο ήρθε στο 25’ με τον Ντουνούδη, για να φτάσουμε στο 88’ όταν ο Τζιόλας κέρδισε φάουλ, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και αφού η μπάλα χτύπησε στο τείχος και άλλαξε πορεία κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Χάμου, για να γίνει έτσι το 1-2.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Χάμος, Αθανασούλης, Αλεξίου, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Μουσιάρης (46′ λ.τ. Θανασούλης), Λιόλιος, Κοντοθανάσης Βρ., Ζηρδέλης, Κοντοθανάσης Δ., Τόλιος (36′ λ.τ. Γεωργαντζιάς).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Λόλας-Φτεργιώτης): Γραβάνης, Γκαμπέτας, Ροντούλης, Αυλογιάρης, Μεζίνι, Βλιώρας, Ντονούδης, Γανός (75′ Καλέσης Απ.), Γκαντρής (80′ Μπάκος), Πατσιωτός, Τζιόλας (90’+2′ λ.τ. Καλέσης Αχ.).

«ΑΣΦΑΙΡΟ» ΤΟ «EL CLASICO»

Χωρίς γκολ έληξε το «el clasico» ανάμεσα στον Σμόλικα Φαλάνης και τον Φαλανιακό. Το παιχνίδι πρόσφερε συγκινήσεις, είχε δύναμη, σκληρές μονομαχίες, ωστόσο υστέρησε σε θέαμα. Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει περισσότερο ικανοποιημένο τον Σμόλικα που λόγω της βαθμολογικής του θέσης δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο σε αντίθεση με τον Φαλανιακό που έχασε έδαφος στη μάχη της παραμονής.

Ο τυπικά γηπεδούχος Σμόλικας άγγιξε το γκολ στο 3ο λεπτό όταν ο Σκούπρας με φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 35’ οι «πράσινοι» έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κολοβού Χ. με δεύτερη κίτρινη κάρτα, σε μία φάση που δημιούργησε ένταση, η οποία ωστόσο έληξε γρήγορα. Στο 44’ ο Σμόλικας ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Βαρσάμη αλλά ο διαιτητής κ. Γκαραβέλης είχε αντίθεση άποψη.

Γενικά λίγες ήταν οι καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες (με τους Κακαβίτση και Κόκρα ο Σμόλικας και με τους Αλεξναδρή, Μαχαίρα, Παπαγεωργίου ο Φαλανιακός) κι έτσι το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Μητρακούλης (78΄Δολιάνης), Μανακούσιος, Κολοβός Κ., Πρίφτης, Κολοβός Χ., Σκούπρας, Τσιρβούλης (87΄Τανάγιας Χ.), Κακαβίτσης, Κόκρας, Δάσσιος (90΄Τανάγιας Γ.).

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Μιχαλές): Παπαϊωάννου,, Φατούρας, Μαχαίρας, Πανταζής Γ. (70΄λ.τ Σγουραλής), Σουλιώτης, Λυγούρας Χ., Βαρσάμης, Παπαγεωργίου, Αλεξανδρής (75΄Αλατάς Ι.), Λιλολάρι, Μπλέντι (62΄Κλούρας).

ΛΥΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Σ’ ένα παιχνίδι με συναρπαστικό φινάλε ο Αετός Αμυγδαλέας πήρε πολύτιμη νίκη με 1-0 απέναντι στον Αετό Μακρυχωρίου. Το γκολ που έκρινε τον νικητή επετεύχθη στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90’+2’ από τον μόνιμο τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές σκόρερ των γηπεδούχων Καρβούνη.

Οι φιλοξενούμενοι παρά τα σημαντικά προβλήματα λόγω απουσιών (δεν αγωνίστηκαν οι Μπαταβάνης, Αργύρης, Παυλόπουλος, Τζαβάρας, Καρβούνης, Κουσιάς) προσπάθησαν για το καλύτερο σε μία δυνατή έδρα ωστόσο δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς ο Καρβούνης είχε αντίθετη άποψη. Ο επιθετικός των γηπεδούχων μίλησε τελευταίος και στο 90’+2’, μετά από σέντρα του Ανδριανόπουλου, με κοντινό πλασέ στο δεύτερο δοκάρι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας στην ομάδα του τρεις πολύτιμους για τη σωτηρία βαθμούς.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Λιάπης): Κωνσταντίνου, Ανδριανόπουλος, Ευαγγελούλης (20′ λ.τ. Σάρα), Πολύζος, Πρίφτης, Αντωνόπουλος, Υφαντής, Καρβούνης Δημητρέλης (88′ Γραμμένος), Κουρούκας (90’+2′ Σκούπρας), Πίρε.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Μπουρνάκας): Πουτσιάκας, Νικολαΐδης (70’ λ.τ. Τζίκα), Χριστιανίδης, Τίκος Γκαμπέτας, Στογιάννης Δάσσιος, Μάντζιαρης, Τέας, Φουσίκας (89’ Θεοχάρης), Πάσιος (85’ Σαμαράς).

ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ Δ. ΚΙΤΣΙΟ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δ. Κιτσιο η Λάρισα 2012 πήρε μία πολύ σημαντική νίκη επί της Αστραπής Ν. Πολιτείας με 2-1. Το παιχνίδι παρουσίαζε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τους δύο αντιπάλους που ήθελαν εξίσου τους βαθμούς στη μάχη της σωτηρίας. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν λίγο πριν λήξει το πρώτο μέρος (44’), όταν ο Δ. Κίτσιος μετά από αντεπίθεση βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε εύστοχα.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 58’ με ένα εξαιρετικό γκολ του Κυριάκου, ο οποίος μετά από σέντρα του Τζουμάκη, στόπαρε πολύ ωραία την μπάλα, απέφυγε έναν αμυντικό και με δυνατό σουτ (η μπάλα χτύπησε πρώτα στο δοκάρι) έγραψε το 1-1.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 87’ όταν ο Δ. Κίτσιος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και διαμόρφωσε το τελικό 2-1, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του που την κρατάει ζωντανή στο παιχνίδι της σωτηρίας.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Στεργιάδης): Γεωργούλας Μ., Φλώρος Βαλ., Φλώρος Αντ., Σκέντζας, Γκόλτσιος (72′ Παϊτέρης), Κριεμάδης, Φλώρος Παν., Γεωργούλας Θ. (82′ Δαλαμπύρας), Κίτσιος Π., Κίτσιος Δ., Φλώρος Παντ.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Τσότσος): Μπρέλλας, Σιάρκος, Παπαμάνος, Χασιώτης, Βενέτης, Μπατζέλας (46′ Μηνάς), Μπέτσης, Καλτσάς (80’ Ραμάι), Κυριάκος, Φούντας (50’ Αλεξόπουλος), Τζουμάκης.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass