Σ. Θεοδοσιάδης: «Όσο περνάει ο καιρός τα παιχνίδια γίνονται όλο και πιο δύσκολα»

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2017 14:10

Αμέσως μετά το παιχνίδι, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου οι προπονητές των δύο ομάδων δήλωσαν τα εξής:

Καμπερίδης (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας): «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας και στον συνάδελφο αλλά και πολύ καλό φίλο Σάκη Θεοδοσιάδη.

Είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά στον χώρο του ποδοσφαίρου και πολύ καλός προπονητής. Εύχομαι στην ομάδα του Απόλλωνα να ανέβει κατηγορία γιατί είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλο. Έχω δει περίπου 15 παιχνίδια και αξίζει την άνοδο.

Καθοριστική φάση του αγώνα ήταν το 3ο λεπτό των καθυστερήσεων στο α’ ημίχρονο. Αν βγαίναμε στο β’ ημίχρονο με 0-1 πιστεύω θα ήταν διαφορετικό και το αποτέλεσμα και η ροή του αγώνα. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, αλλά είπαμε με τα παιδιά ότι δεν έχουμε άλλα περιθώρια και ότι σε όλα τα παιχνίδια θα παίξουμε και ό,τι αποκομίσουμε...

...Για τη διαιτησία δεν θέλω να μιλάω αλλά είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι από το οποίο έχω παράπονα. Και σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν ένας αξιολογημένος διαιτητής, χωρίς να σημαίνει αυτό κάτι για τον Απόλλωνα που ήταν καλύτερος στο γήπεδο και θα κέρδιζε δίκαια. Όμως λυπάμαι γι' αυτό που είδα στο δεύτερο και το τρίτο γκολ. Πρώτη φορά είδα διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι με τον παίκτη χωρίς να ανατρέπεται, όρθιο, σ’ ένα κομβικό σημείο που βγήκαμε μπροστά για να ισοφαρίσουμε. Όπως και στο δεύτερο γκολ που είπαν τα παιδιά ότι υπάρχει καθαρό επιθετικό φάουλ. Αναφέρομαι σ’ αυτό γιατί και την προηγούμενη αγωνιστική τα ίδια συναντήσαμε. Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι εμείς είμαστε αποφασισμένοι να νικήσουμε και αυτά τα σφυρίγματα. Γιατί τα παιδιά το αξίζουν, δουλεύουν σκληρά και στο τέλος θα δικαιωθούν».

Θεοδοσιάδης (Απόλλων Λάρισας): «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καμπερίδη για τα καλά του λόγια και εύχομαι στην ομάδα του καλή επιτυχία. Είναι ένας προπονητής ειδικών αποστολών και πιστεύω ότι η Νεοκαισάρεια με εμφανίσεις, όπως αυτή και τις δύο προηγούμενες που ήταν ο κ. Καμπερίδης στον πάγκο, μόνο αισιόδοξα μπορεί να κοιτά την παραμονή της στην κατηγορία.

Ξέραμε από την αρχή ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο με την έλευση του νέου προπονητή και για μας όλα τα παιχνίδια, ειδικά με ομάδες που κλείνονται στο μισό γήπεδο, είναι παιχνίδια υπομονής, επιμονής και καθαρού μυαλού. Θα έλεγα μόνο συγχαρητήρια μπορούμε να δώσουμε στους ποδοσφαιριστές μας, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Αμβρακία. Γιατί θεωρώ ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη, είχαμε κυριαρχία καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δημιουργήσαμε, νομίζω, 23 τελικές. Δεν μπορείς όμως να προδικάσεις τι επιφυλάσσει η επόμενη στιγμή. Έτσι όπως είδατε σε μία φάση που δεν προϊδέαζε ότι θα δεχθούμε γκολ, το δεχθήκαμε. Παρ’ όλα αυτά κρατήσαμε την ψυχραιμία μας, κατορθώσαμε γρήγορα να ισοφαρίσουμε, πήγαμε με το 1-1 στο ημίχρονο, ηρεμήσαμε τα παιδιά και θεωρώ ότι καταβάλαμε τεράστια προσπάθεια στο β’ ημίχρονο για να έρθουν τα γκολ και να πάρουμε την ουσία του παιχνιδιού που για μας από δω και πέρα είναι οι τρεις βαθμοί. Τα παιχνίδια όσο περνάει ο χρόνος γίνονται όλο και πιο δύσκολα και χρειάζεται πολλή υπομονή.

Κλείνοντας να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Νεοκαισάρειας, στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας βοήθησε και να ευχηθώ εκ μέρους όλης της ομάδας, περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Νίκο Σουλίδη».

-Είστε ικανοποιημένος από τα νέα πρόσωπα της ομάδας;

«Σίγουρα και γι' αυτό αποκτήθηκαν. Ήδη ο Καρακατσάνης και ο Μηνάς έχουν πάρει περισσότερα παιχνίδια, ο Μανζάνο που έπαιξε ένα ημίχρονο έδειξε την κλάση του αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος στο 100%. Θεωρώ σε 15-20 μέρες θα είναι στο 100% και θα μας βοηθήσει στην προσπάθειά μας».

-Δεδομένου ότι άνοιξε η ψαλίδα από τον Ολυμπιακό Βόλου, αυτό σας κάνει να νοιώθετε έστω και λίγο πιο άνετα ή όχι;

«Είναι μία πολύ δύσκολη κατηγορία. Εάν βλέπατε το παιχνίδι με την Αμβρακία δημιουργήσαμε 20-25 τελικές αλλά δυστυχώς από μία στημένη φάση ήρθε το 1-1. Όλα τα παιχνίδια έχουν τις ιδιαιτερότητές τους, τις δυσκολίες τους. Δεν υπάρχει στην ομάδα μας εφησυχασμός. Ακόμα είναι πολύ νωρίς, υπάρχουν πολλά παιχνίδια, υπάρχουν παιχνίδια που παίζουμε μεταξύ μας, μακάρι να συνεχίσουμε με την ίδια εργατικότητα στις προπονήσεις».

***

Από την πλευρά των παικτών έγιναν οι παρακάτω δηλώσεις:

Κούζας (Αχιλλέας Νεοκαισάρειας): «Προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ αλλά δεν καταφέραμε να το διατηρήσουμε. Θέλω να αναφέρω για το δεύτερο γκολ, επειδή έγινε μπροστά μου η φάση, θεωρώ ότι ήταν καθαρό φάουλ και για το τρίτο γκολ ότι δεν υπάρχει πέναλτι».

Καρακατσάνης (Απόλλων Λάρισας): «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο που παίζει για τη σωτηρία του και ήταν δύσκολο να βγάλουμε πάρα πολλές φάσεις αλλά τα καταφέραμε και δημιουργήσαμε αρκετές. Ευτυχώς αντιδράσαμε σωστά όταν προηγήθηκε ο αντίπαλος. Στο β’ ημίχρονο μπήκαμε με μεγάλη ορμή και αυτό βοήθησε να έρθουν και τα υπόλοιπα γκολ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass