Η ΑΣΠΙΔΑ ΑΓ. ΘΩΜΑ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ

Με την ευχή να λυθεί σύντομα το γηπεδικό

*Διακαής πόθος της ομάδας να ανοίξουν οι πύλες του γηπέδου της Γεωργικής Σχολής

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2017 10:15

Με την ευχή ένα όνειρο ετών να λάβει σάρκα και οστά το 2017, η Ασπίδα Αγ. Θωμά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο «West Side».

Για τους «σταυροφόρους» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Λάρισας το γηπεδικό αποτελεί θέμα πρώτης προτεραιότητας και διακαής πόθος των ανθρώπων του συλλόγου είναι να ανοίξουν οι πύλες του γηπέδου της Γεωργικής Σχολής, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της ομάδας, που εκπροσωπεί μία μεγάλη συνοικία της πόλης. Αυτό τόνισε στο μήνυμά του, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Συλλόγου Άκης Χαρισμανίδης, υπογραμμίζοντας ότι η Ασπίδα αποτελεί ζωντανό κύτταρο της συνοικίας του Αγ. Θωμά, με σημαντική προσφορά στη νεολαία μέσω του αθλητισμού και ως εκ τούτου η ανεύρεση λύσης στο θέμα του γηπέδου της Γεωργικής Σχολής θα ενισχύσει ουσιαστικά το έργο που επιτελεί ο σύλλογος.

Η Ασπίδα Αγ. Θωμά ξεπερνώντας τις δυσκολίες της περσινής σεζόν κατάφερε να ανασυντάξει τις δυνάμεις της και να δώσει φέτος το «παρών» στο πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, στο οποίο πραγματοποιεί αξιοπρεπή παρουσία με σταθερά ανοδική πορεία.

Σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς τους, η διοίκηση της Ασπίδας τίμησε τους χορηγούς Αθ. Βράκα, Ι. Οικονόμου και Ε. Μπάγκα, που στηρίζουν την προσπάθεια του συλλόγου. Παράλληλα τίμησε δύο ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τον Γιώργο Μηλιώνη για τη μεγάλη του προσφορά στο τοπικό ποδόσφαιρο της Λάρισας (με θητεία σε πολλές ομάδες του νομού), ο οποίος αποτελεί τον στυλοβάτη της Ασπίδας και τον Σόλωνα Καραγιάννη για την επί σειρά ετών θητεία του στην ομάδα.

Το «παρών» στην κοπή της πίτας έδωσαν οι διοικητικοί Ν. Καραλάιος, Ηλ. Νάκος, Ν. Χαρζάκας και Θ. Καραούλας, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι διοικητικοί της ΕΠΣΛ κ. Δ. Μπουχλαριώτης και Τ. Γκούμας.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν οι ποδοσφαιριστές Τ. Λιούτας και Ν. Καραλάιος που κέρδισαν από ένα αθλητικό μπουφάν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass