Προετοιμάζεται για τον Χολαργό η ΑΕΛ

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2017 21:43

Η ΑΕΛ αφήνει πίσω της την ήττα από τον Αμύντα (65-64) και βάζει σε πρώτο πλάνο την αναμέτρηση του Σαββάτου (11/02) εντός έδρας με αντίπαλο τον Χολαργό.

Η προετοιμασία ξεκίνησε σήμερα, με τον τεχνικό επιτελείο της ομάδας να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, αφού και ο Γιάννης Παπαχρήστος, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, είναι σε θέση να αγωνιστεί το Σάββατο και να βοηθήσει.

Το στίγμα για το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, αλλά και για τα επόμενα, δίνει ο προπονητής της ομάδας, Αβραάμ Παπαδόπουλος: «To παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε. Σκληρό, με πολλή δύναμη και κλειστό. Ανταποκριθήκαμε σε μεγάλο διάστημα, ακολουθώντας το αγωνιστικό πλάνο που είχαμε. Σε κρίσιμα σημεία χαλαρώναμε όμως, βγαίναμε εκτός σωστής σκέψης, με αποτέλεσμα να χάνουμε τις διαφορές που δημιουργούσαμε και επιτρέποντας στον Αμύντα να μπαίνει στο παιχνίδι. Μας στοίχισαν πολύ τα λάθη (21) και οι χαμένες βολές (10) ειδικά στα κρίσιμα σημεία. Θεωρώ πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας και κάναμε δώρο τη νίκη στον Αμύντα. Πρέπει να γίνουμε πιο υπεύθυνοι για να κερδίζουμε τέτοιου είδους παιχνίδια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass