ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δύο τελικοί με μία... πίτα

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2017 11:30

Το αδιαχώρητο υπήρξε στο γυμναστήριο του ΤΕΙ Θεσσαλίας καθώς συνδυάστηκαν οι τελικοί μπάσκετ ανδρών και επιτραπέζιας αντισφαίρισης με την κοπή πίτας του ιδρύματος.

Στον τελικό του μπάσκετ του εσωτερικού πρωταθλήματος η ομάδα του τμήματος Ιατρικής κέρδισε αυτή του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με σκορ 52-39 καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.

Με τις ομάδες μπάσκετ αγωνίστηκαν οι παρακάτω παίχτες:

Ομάδα μπάσκετ Ιατρικής (Κένταυροι): Λεβέντης Ιωάννης, Καραβασώνης Ιωάννης, Kokkaly Issa, Καλογεράς Διαμαντής, Τασούδης Παναγιώτης, Κοσκινιώτης Αλέξανδρος, Αντωνίου Αστέριος, Αγγελίδης Ιπποκράτης

Ομάδα μπάσκετ Διοίκησης Επιχειρήσεων (Silver State): Μιχάλης Δημήτρης, Βασιλόπουλος Άρης, Αρβανίτης Αντώνης, Γκίνης Αλέξανδρος, Λεμπέσης Κώστας, Τζάγκιεβ Ηρακλής, Γκινάη Ραφαήλ, Esmeraldo Bulshi, Lukas Gazauskas (erasmus)

Στον τελικό της επιτραπέζιας αντισφαίρισης νικητής αναδείχθηκε ο Καραβάκας Αλέξανδρος του τμήματος Ηλεκτρολογίας επικρατώντας του Τζιόλα Θοδωρή με 3-2 σετ.

Ακολούθησε η κοπή πίτας από τον πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλίας Παναγιώτη Γούλα παρουσία του αντιπροέδρου κ. Στάθη Βελησσαρίου, του κ. Χατζηαναγνώστου Γιάννη εκ μέρους της Ιατρικής και πλήθος φοιτητών/τριών .

Ο πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ. Παναγιώτης Γούλας στον χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και εκπλήρωση των προσδοκιών τους.

Το Γραφείο Φυσικής Αγωγής ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τη συνέλευση για το ενδιαφέρον, την ηθική και οικονομική στήριξη του ΤΕΙ Θεσσαλίας στις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητές ενώ συγχαίρει τους φοιτητές- τριες που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα. Το φλουρί το κέρδισε ο φοιτητής της Ηλεκτρολογίας Θοδωρής Τζιόλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass