Η βασιλόπιτα της Α.Ε. Βουναίνων

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2017 10:45

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, έκοψε τη βασιλόπιτα πριν από λίγες ημέρες ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Α.Ε.Β. 1982 (Αθλητική Ένωση Βουναίνων), στο café – ψησταριά του Κυριάκου Χατζηλιάδη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ. Ρίζος Κομήτσας (πρώην δήμαρχος Κιλελέρ), Αχιλλέας Βαρδακούλης (πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου), Ιωακείμ Μερτζανίδης (πρόεδρος τοπικού διαμερίσματος Βουναίνων), Γιώργος Καρυούδης (δημοτικός σύμβουλος Κιλελέρ), Μάκης Χατζηλιάδης (τοπικός σύμβουλος), Χρήστος Χατζούλης (δημοτικός σύμβουλος Κιλελέρ). Από την ΕΠΣΛ ήταν ο Βασίλης Μητροδήμος (αντιπρόεδρος), ο Χρήστος Σκάρλος (γραμματέας) και ο Δημήτρης Μπουχλαριώτης (μέλος).

Παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο προπονητής κ. Λάζαρος Αγγλόπουλος, η διοίκηση με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Μοσχοβίτη, τον γενικό αρχηγό κ. Κώστα Μερτζανίδη και το μέλος κ. Αλέκο Μερτζανίδη.

Ο τελευταίος προσέφερε και το πλούσιο γεύμα καθώς και το αντίτιμο που είχε το φλουρί, ήταν ένα 3ήμερο ταξίδι στα ξενοδοχεία «Στεφάνια» στη Ζαγορά Πηλίου.

Το φλουρί κέρδισε ο αρχηγός της ομάδας Σταύρος Μερτζανίδης, όμως έγινε και κλήρωση με λαχνούς. Ένα δώρο αξίας 50 ευρώ κέρδισε ο Στέφανος Πρισακάρου και το εισέπραξε από τον Αλέκο Μερτζανίδη, ενώ στο δεύτερο δώρο που πρόσφερε η ομάδα, τυχερός ήταν ο Σταύρος Φαρμάκας.

Σε σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βαρδακούλης συνεχάρη παίκτες, διοίκηση και προπονητή που κρατούν ζωντανό το χωριό με την ομάδα και ευχήθηκε τα καλύτερα για τη νέα χρονιά.

Οι παλιές…αγάπες δεν ξεχνιούνται και έτσι ο Χρήστος Χατζούλης κάλεσε για μια φωτογραφία τον προπονητή Λάζαρο Αγγλόπουλο και τον αρχηγό Σταύρο Τσαπράζη, ποδοσφαιριστές που είχε ως διοικητικός στον Ηρακλή Χάλκης.

Μάλιστα ο κ.Χατζούλης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο… επανεκκίνησης τη νέα χρονιά, για τον ιστορικό Ηρακλή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass