ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Ουσία έχουν πλέον οι τρεις πόντοι

* Γιάννος: «Έχω εμπιστοσύνη σε αυτά τα νέα παιδιά».

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2017 13:05

Συγχαρητήρια μοίρασε στους παίκτες του στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Απόλλωνα Σάκης Θεοδοσιάδης, για την προσπάθεια που κατέβαλαν αυτή την εβδομάδα, κερδίζοντας Νίκη Βόλου και Εθνικό Φιλιππιάδας, αντίστοιχα.

Παράλληλα τόνισε πως ακόμα υπάρχει μεγάλος δρόμος μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και κάθε παιχνίδι αποτελεί τελικό, από δω και πέρα.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Φιλιππιάδας Γιώργος Γιάννος, είπε πως στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του ήταν αρκετά καλή, αλλά με το γρήγορο γκολ που δέχτηκε στην επανάληψη, εκεί τελείωσαν όλα. Ανέφερε δε πως έχει εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά και δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ(Απόλλων Λάρισας): «Η σημερινή νίκη είναι πολύ σημαντική για την ομάδα μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί μετά από μια κοπιαστική και έντονη εβδομάδα με τρία συνεχόμενα παιχνίδια μπορέσαμε και ανταποκριθήκαμε σωστά.

Απέναντι σε μία πειθαρχημένη αμυντικά και ανταγωνιστική ομάδα, που είναι με νέους παίκτες, με φιλοδοξίες και διάθεση καταφέραμε σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο να έχουμε την ηρεμία να βρούμε τις λύσεις και να πετύχουμε τρία γκολ. Η ουσία για εμάς είναι οι τρεις πόντοι και τους πήραμε.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Από αύριο μπαίνουμε σε μία φυσιολογική εβδομάδα, όπου και θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε. Παράλληλα θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι στους Κωστακιούς. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ξεκινήσαμε τον δεύτερο γύρο και ευελπιστώ πως θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και ζήλο και στα υπόλοιπα δεκατέσσερα παιχνίδια, που όπως είπα αποτελούν τελικούς.

Οι παίκτες σε κάθε παιχνίδι γίνονται ακόμα καλύτεροι, και δείχνουν να πιστεύουν πως στο τέλος θα μπορέσουμε να φτάσουμε πρώτοι στη γραμμή του τερματισμού στις 22 Μαΐου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο, που ακόμα μία φορά βρέθηκε στη Φιλιππούπολη και βοήθησε στην προσπάθεια των παικτών. Κλείνοντας να ευχηθώ στον κ. Γιάννου και τους ποδοσφαιριστές της Φιλιππιάδας, καλή συνέχεια με δύναμη για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

-Για τον Μανθάνο: «O Ματίας σήμερα βρέθηκε στο γήπεδο και αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Συμμετείχε στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της Βενεζουέλας και έχει μία αποχή σχεδόν ένα μήνα. Πιστεύω τα στοιχεία του θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα και σύντομα θα είναι στο 100% έτοιμος.

Για μένα το σημαντικό είναι πως από την πρώτη στιγμή, αναλύοντας σε ποια ομάδα έρχεται, έδειξε διάθεση να έρθει και να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων που έχουμε».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΣ(Εθνικός Φιλιππιάδας): «Ξέραμε από την αρχή πως θα παίζαμε με τον πρωτοπόρο και θα είχαμε μία δύσκολη αποστολή. Στο πρώτο ημίχρονο κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια και ήμασταν αρκετά καλοί, είχαμε μία καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσουμε, ενώ και ένα γκολ που ακυρώθηκε χωρίς να ξέρω αν ήταν σωστή ή όχι η απόφαση. Γενικά η παρουσία μας ήταν καλή, όπου αμυντικά θέλαμε να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να μας απειλήσει και επιθετικά να «κλέψουμε» κάτι.

Δεχθήκαμε όμως ένα γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και εκεί πιστεύω πως τέλειωσαν όλα. Ειδικά κόντρα σε μία ομάδα όπως ο Απόλλων θα είχαμε πολύ δύσκολο έργο για να πετύχουμε κάτι παραπάνω. Εμείς στη συνέχεια επιλέξαμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες, όπως και να προφυλάξουμε άλλους από κάρτες. Έτσι κι αλλιώς κοιτάμε τα παιχνίδια, με τις ομάδες που είμαστε στην ίδια μοίρα να παλέψουμε για την παραμονή στην κατηγορία.

Εύχομαι στον Απόλλωνα καλή συνέχεια και στην ομάδα μας να συνεχίσει όσο γίνεται καλύτερα, γιατί προερχόμαστε από τρεις ήττες και πρέπει να δείξουμε δύναμη και κουράγιο για τη δύσκολη συνέχεια. Είμαι αισιόδοξος και έχω εμπιστοσύνη σε αυτά τα νέα παιδιά».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΜΠΕΡΗΣ(Απόλλων Λάρισας): «Ήταν μία δύσκολη βδομάδα για εμάς, αλλά καταφέραμε και αντεπεξήλθαμε και στα τρία παιχνίδια. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή και στους συμπαίκτες μου. Ο δρόμος είναι μεγάλος ακόμα, αλλά είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε. Η ομάδα έχει το μέταλλο του νικητή και με αυτό το στοιχείο θα συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ(Εθνικός Φιλιππιάδας) : «Ήρθα στην πόλη μου γνωρίζοντας πως θα είχαμε δύσκολο έργο κόντρα στον Απόλλωνα. Το πλάνο που είχαμε ήταν να προσέξουμε στην άμυνά μας, αλλά το γρήγορο και άτυχο γκολ που δεχθήκαμε δεν μας βοήθησε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και εύχομαι να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Από την άλλη εύχομαι ο Απόλλων να καταφέρει να πετύχει την άνοδο στη Football League».

-Για τα επόμενα ποδοσφαιρικά του σχέδια: «Αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου είναι η επίτευξη των στόχων της ομάδας μου. Αν έρθει κάποια καλύτερη πρόταση θα τη σκεφτώ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass