ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ:

Παραπέμπεται ο διαιτητής

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2017 16:50

Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας απέναντι σε έναν αντίπαλο που τον βρήκαμε στην καλύτερή του στιγμή καθώς έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό, πήγε πολύ καλά με τον Ολυμπιακό, νίκησε άνετα τον Ατρόμητο Αθηνών ενώ στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πήγε πολύ καλά ξεκουράζοντας τη μισή ομάδα γιατί κοιτούσε το παιχνίδι με μας.

Είμαι εκνευρισμένος από τη διαιτησία και έχω την πληροφορία ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής παραπέμπεται με χαμηλό βαθμό από τον παρατηρητή κ. Τάσο Κάκο. Αυτός ο διαιτητής δεν κάνει ούτε για τοπικά πρωταθλήματα, απορώ με τον ορισμό του από την ΚΕΔ.

Στον αγώνα είχαμε κέρδος τον Τσακοπίτο που όταν μπήκε έκανε αισθητή την παρουσία του και ενστικτωδώς απέκρουσε το σουτ που έκανε ο τερματοφύλακας του Πλατανιά Χανίων. Επίσης ο Ικάουνιεκς ανεβαίνει διαρκώς σε απόδοση.

Η ομάδα είχε πολύ καλή εικόνα στο παιχνίδι με τη Βέροια και με τον Παναθηναϊκό, πιστεύω ότι είναι πλασματική η θέση της στη βαθμολογία και θα τερματίσουμε σε εξαιρετική θέση.

Όσον αφορά στις δηλώσεις του κ.Παράσχου, λυπάμαι που δημοσιοποιήθηκε η απάντησή μου σε κάποια σάιτ, ουδέποτε τον έβρισα αλλά η αλήθεια είναι ότι το περιβάλλον του Πλατανιά είναι οι ίδιοι άνθρωποι που κάθονταν στον πάγκο την περίοδο 2011 τότε που υπάρχουν κατηγορίες για στημένα παιχνίδια με διαιτητές τους Αμπάρκιολη, Κάμπαξη με τις γνωστές μαγνητοφωνημένες συνομιλίες.

Τότε που κέρδιζε τις κατηγορίες τη μία μετά την άλλη και σε βάρος της ομάδας που ήμουν ιδιοκτήτης. Αυτό δεν θα τους το συγχωρέσω ποτέ. Εγώ δεν ήμουν ποτέ σε άρμα κανενός».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass