ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΟ ΕΠΣΛ ΚΑΙ ΕΣΚΑΘ

«Χτύπημα» χιονιά στον αθλητισμό

* Δεν θα αγωνισθούν Ερμής Αγιάς και Φάρσαλα

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2017 8:00

Ο χιονιάς και η κακοκαιρία που επικρατούν από χθες σε όλη τη χώρα είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί «χτύπημα» και ο αθλητισμός με αναβολές αγώνων.

Συγκεκριμένα λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών στο νομό Λάρισας, η διοίκηση της ΕΠΣΛ ανέβαλε τους αγώνες του τοπικού ποδοσφαίρου που επρόκειτο να διεξαχθούν χθες και σήμερα. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν σε ημερομηνία που θα ορίσει η επιτροπή πρωταθλήματος της Ένωσης.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας με απόφαση της ΕΟΚ δεν θα γίνουν οι αγώνες μπάσκετ της Β’(όμιλος βορρά) και Γ΄Εθνικής κατηγορίας(δυο όμιλοι βορρά). Σημειώνεται πως γι΄ αυτό τον λόγο δεν αγωνίσθηκε χθες και ο Ερμής Αγιάς στην παγωμένη Καστοριά ενώ σήμερα είχε προγραμματιστεί να αγωνισθεί ο ΓΣ Φαρσάλων στη Φλώρινα (Γ' εθνική).

Η Ε.Σ.ΚΑ.Θ. ανακοίνωσε την αναβολή του FINAL FOUR καθώς και του αγώνα επίδειξης μεικτών ομάδων που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν χθες και σήμερα στο Ε.Α.Κ. Λάρισας λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και επιδείνωσή τους τις επόμενες ώρες.

Αναβολή υπήρξε και για όλα τα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ για το Σαββατοκύριακο λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι αγώνες θα οριστούν σε νέα ημερομηνία από την διοργανώτρια. Η κακοκαιρία έγινε η αιτία για να αναβληθούν όλοι οι αγώνες Βόλεϊ στην Κεντρική Ελλάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass