ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ, ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΡΑ

Ενισχύθηκε ο Απόλλωνας

* Μια ακόμη μεταγραφή ετοιμάζουν οι «κυανόλευκοι» * Το Σάββατο η αποστολή στη Λευκάδα

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2017 11:30

Οι τρεις παίκτες όπως έγραψε η «Ε», ο Πλάτωνας Καρακατσάνης, ο Άγγελος Μηνάς και ο Κώστας Σκούπρας, είναι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Απόλλωνα Λάρισας το 2017.

Χθες οι εν λόγω ποδοσφαιριστές πήραν κανονικά μέρος στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο της Κοιλάδας και ανήκουν πλέον στους «κυανόλευκους».

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σάκης Θεοδοσιάδης θα έχει πλέον περισσότερες λύσεις στα χέρια του, στη μεγάλη προσπάθεια που θα καταβάλει το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Φιλιππούπολης, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή του 2ου ομίλου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ... ΦΩΤΙΑ

Μετά την ξεκούραση λόγω των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι παίκτες του Απόλλωνα καλούνται να δώσουν εντός Ιανουαρίου τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Κυριακή 8 Ιανουαρίου θα ταξιδεύσουν στη Λευκάδα όπου θα κοντραριστούν με τον δυνατό Τηλυκράτη και εν συνεχεία στις 15 του μηνός, θα υποδεχτούν στη Φιλιππούπολη τη Νίκη Βόλου στο θεσσαλικό ντέρμπι.

Για το παιχνίδι αυτό γίνονται ενέργειες από τη διοίκηση να διεξαχθεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, καθώς την Κυριακή 15 του μηνός και την ίδια ώρα(15:00), είναι προγραμματισμένο στο AEL FC ARENA το εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΟΚ.

Με τη Νίκη Βόλου είναι το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου και θα ακολουθήσει η αναμέτρηση στο Κίτρος με την Πύδνα, μια ομάδα η οποία με δυο ανύπαρκτα πέναλτι κέρδισε στην πρεμιέρα του πρώτου γύρου με 2-1 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Ο Απόλλων Λάρισας το βράδυ ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Πλάτωνα Καρακατσάνη.

Ο Καρακατσάνης επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στη Λάρισα, όταν και αγωνιζόταν με τα χρώματα της Α.Ε.Λ.

«Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή με πολλές παραστάσεις που θέλουμε να πιστεύουμε, πως θα βοηθήσει την ομάδα μας, για να πετύχει τον στόχο της.

Φημίζεται για τη δημιουργία παιχνιδιού, τα φάουλ αλλά και τα γκολ που τα πετυχαίνει με το «καλό» του, αριστερό πόδι.

Ο Καρακατσάνης είναι γεννηθείς στις 7 Φεβρουαρίου 1985 και αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης καθώς και στον κεντρικό άξονα όταν χρειαστεί.

Η οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας τον υποδέχεται με περίσσια χαρά στις τάξεις της και του εύχεται να έχει υγεία και να προσπαθήσει μαζί μας, για την επίτευξη του μεγάλου στόχου μας.

Ο Καρακατσάνης, που προέρχεται από την ΑΠΕ Λαγκαδά, τέθηκε ήδη στη διάθεση του κ. Σάκη Θεοδοσιάδη για τον αγώνα της ερχόμενης αγωνιστικής στη Λευκάδα με τον Τηλυκράτη», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

ΤΟ «ΑΝΤΙΟ» ΤΟΥ ΚΑΜΠΛΙΩΝΗ

Με μια λιτή, προσωπική δήλωση, που απέστειλε στην επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα Λάρισας, ο Αντώνης Καμπλιώνης, ευχαριστεί τη λαρισινή ομάδα σχετικά με τη συνεργασία που είχαν. Σε αυτήν αναφέρει τα εξής: «Εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Παναγιώτη Μαντζανά, τον προπονητή, Σάκη Θεοδοσιάδη και τους συνεργάτες του, όπως επίσης και τους πρώην συμπαίκτες μου για την συνεργασία που είχαμε».

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να αποκτηθεί ένας ακόμη ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται σε ομάδα της Football League και έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ.

Αν σήμερα δεν αγωνισθεί με την ομάδα του, τότε μέχρι το βράδυ πιθανότατα να έρθει στη Λάρισα για να υπογράψει.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

Εν τω μεταξύ, το Σάββατο θα αναχωρήσει η αποστολή του Απόλλωνα για τη Λευκάδα το πανέμορφο νησί του Ιονίου και αυτό που προβληματίζει τους υπεύθυνους της ομάδας αλλά και την τεχνική ηγεσία, είναι οι καιρικές συνθήκες, διότι αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις των μετεωρολόγων, τότε θα είναι ένα ταξίδι με αρκετή ταλαιπωρία, στην καρδιά του χειμώνα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass