Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΖΟΥΛΙΟΥΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

Το είπε και το έκανε…

*«Η Σούπερ Λίγκα με απογοήτευσε με τη στάση της…» *Απ. Καλογιάννης: «Τιμή η πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΛ»

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2016 13:25

Η πολιτεία επικρότησε τη στάση της ΠΑΕ ΑΕΛ να βάλει ανθρωπιστικό μήνυμα στη φανέλα της με τον τίτλο «Τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας» που αρνήθηκε η Σούπερ Λίγκα υποστηρίζοντας ότι είναι πολιτικό μήνυμα. Η αντίδραση ήρθε από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Τζούλιους Συναδινό που όπως έγραψε από χθες η «Ε» ήρθε στη Λάρισα και πριν την αναμέτρηση μεταξύ ΑΕΛ-Παναθηναϊκού, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και φόρεσε την μπλούζα της ομάδας με το μήνυμα.

Ο Τζούλιους Συναδινός ήρθε στο γήπεδο συνοδευόμενος από τον σύμβουλό του Τάσο Μπουτίνο, τον νομικό κ.Αδαμίδη και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα Αθλητισμού Γιώργο Κωσταρόπουλο. Αρχικά συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη κ. Κούγια, πήγε στη φυσούνα φόρεσε τη φανέλα και στη συνέχεια χαιρέτησε τους παίκτες των δύο ομάδων και τους διαιτητές.

Λίγο αργότερα μίλησε στην «Ε. τ. Δ.» λέγοντας: «Η Σούπερ Λίγκα με απογοήτευσε με τη στάση της που αντί να επαινέσει ένα ανθρωπιστικό μήνυμα έκανε το αντίθετο. Η ΑΕΛ είναι μια ιστορική ομάδα που θέλει να στείλει μηνύματα και το έκανε πράξη. Τέτοιες πρωτοβουλίες από οποιαδήποτε ομάδα και να προέρχονται τις στηρίζουμε».

Ο ΓΓΑ μάς μίλησε και για τον αγώνα λέγοντας ότι η ΑΕΛ ήταν πολύ καλή ενώ ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές του γιατί δεν τον άφησε η λαρισινή ομάδα με την απόδοσή της.

Η συζήτησή μας πήγε και στην επικείμενη επίσκεψη του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη για να υπογράψει τις προγραμματικές συμβάσεις με τον Δήμο Λαρισαίων για έργα που θα γίνουν σε γήπεδα του Δήμου, λέγοντας ότι θα έρθει ο υφυπουργός μόλις ετοιμασθούν τα τεύχη δημοπράτησης γιατί παρουσιάζεται το φαινόμενο να υπογράφονται οι προγραμματικές συμβάσεις αλλά να αργούν οι δημοπρατήσεις.

Μάλλον η επίσκεψή του θα γίνει το 2017 ενώ για το θέμα του κολυμβητηρίου είπε ότι θα εξεταστεί άμεσα και αυτό με στόχο να δοθεί στο κοινό το συντομότερο δυνατό.

Ο κ. Συναδινός εξήρε τον δήμαρχο Τεμπών Κώστα Κολλάτο για την αποτελεσματικότητά του λόγω και της ευελιξίας που έχει ο Δήμος ενώ παρακολούθησε μαζί του τον αγώνα της Α1 ΕΠΣ μεταξύ Γόννων-Συκουρίου 0-2 και είχε συνάντηση και με τους παλαίμαχους της ΑΕΛ.

Θεωρεί πλέον τη Λάρισα πόλη του και είπε ότι δικαιώθηκε που την επέλεξε για να παρουσιάσει το αθλητικό πρόγραμμα προεκλογικά του κυβερνώντος κόμματος.

ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΤΙΜΗ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Σχετικά με την πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΛ να αναγραφεί στις φανέλες των παικτών, στο χθεσινό παιχνίδι , το κοινωνικό μήνυμα: «Τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας» ο δήμαρχος Λαρισαίων Αποστόλης Καλογιάννης δήλωσε τα εξής:

«Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία με έντονα κοινωνικό περιεχόμενο. Εχω πει πολλές φορές ότι η κοινωνία της Λάρισας παρέδωσε και παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στο προσφυγικό ζήτημα. Η συγκινητική ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας μέσα από τις συλλογικές εκφράσεις της, ήταν και είναι απολύτως ενωτική και ανθρωπιστική.

Ως δήμαρχος Λαρισαίων θεωρώ πως αποτελεί τιμή για την πόλη, η πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΛ. Η ομάδα που αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και ενώνει όλη τη Λάρισα, στέλνει το ίδιο ισχυρό μήνυμα για ανθρωπιά, αξιοπρέπεια, και αλληλεγγύη προς κατατρεγμένους ανθρώπους και κυρίως τα προσφυγόπουλα.

Η απόφαση της ΑΕΛ είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να τη στηρίξουμε.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass