ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΣΛ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ικανοποιητική συνεργασία

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2016 12:11

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΛ η συγκέντρωση των γιατρών αγώνων, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους αγώνες όλων των τοπικών πρωταθλημάτων μετά από σχετική πρόσκληση του προέδρου της αρμόδιας επιτροπής Λευτέρη Γρηγοριάδη. Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν επίσης ο γ. γραμματέας της Ένωσης Χρήστος Σκάρλος και ο ταμίας Νίκος Δημεράς.

Όπως επισήμανε ο κ. Γρηγοριάδης «έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με την πορεία του θεσμού της ιατρικής κάλυψης των αγώνων και τα προβλήματα που προκύπτουν κατά την ενάσκηση των καθηκόντων των γιατρών αγώνων προκειμένου να βρεθούν από κοινού λύσεις. Η συνεργασία μας εξελίσσεται με ικανοποιητικό τρόπο, δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα, ωστόσο μέλημά μας είναι κάθε χρόνο να βελτιωνόμαστε σε όλα τα επίπεδα. Μέσα στις σκέψεις μας είναι να διοργανώσουμε ειδική ημερίδα για την παροχή πρώτων βοηθειών στους αγωνιστικούς χώρους -υπολογίζουμε αν όλα πάνε καλά κατά τον Μάρτιο- ούτως ώστε να ενημερωθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι με το ποδόσφαιρο, προπονητές, ποδοσφαιριστές κ.λπ. πάνω στο θέμα αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς αγώνων που για άλλη μία φορά έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους στο ταμείο αρωγής της ΕΠΣΛ με την καταβολή 30 ευρώ» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γρηγοριάδης.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σε ζεστό κλίμα και μάλιστα ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οι δύο πλευρές αντάλλαξαν ευχές για υγεία, ευτυχία και αγάπη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass