ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΩΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

«Εχουμε τις δυνατότητες»

* Πρόβλημα με Ντοντό * Επιφύλαξη και για τον διαιτητή Μάνταλο

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2016 14:14

Μετά από τρία παιχνίδια πρωταθλήματος(και περίπου σαράντα μέρες) η ΑΕΛ θα επιχειρήσει να «γευτεί» τη νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα στον αγώνα που θα δώσει αύριο στην Ξάνθη με τη φερώνυμη ομάδα.

Η λαρισινή ομάδα θα παίξει σε μια δύσκολη έδρα με αντίπαλο που έχει ανεβασμένη ψυχολογία καθώς κέρδισε την περασμένη αγωνιστική τον Αστέρα Τρίπολης με 3-1.

Ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Τσιώλης προσπάθησε ενόψει του αυριανού αγώνα να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του λέγοντας ότι έχουν τις δυνατότητες να πάρουν αποτέλεσμα(ισοπαλία ή νίκη) αλλά θα πρέπει να προσέξουν στις λεπτομέρειες του αγώνα γιατί αυτές κρίνουν τις αναμετρήσεις στη Σούπερ Λίγκα. Μια πάσα ή μια κίνηση ενός επιθετικού.

Ζήτησε από τους παίκτες συγκέντρωση ενώ σίγουρα προβληματίζεται από τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες. Δεν θα αγωνισθούν οι τιμωρημένοι Φατιόν και Φάρκας ενώ τραυματίας είναι ο Βαρέλα. Τέλος υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού με τον Ντοντό που σήμερα θα αποφασίσει αν τελικά θα ταξιδέψει στην Ξάνθη. Χθες δέχθηκε ένα άθελο χτύπημα από τον Σουλιώτη. Και μια και αναφερόμαστε στο Ντοντο να πούμε ότι είχε συνομιλία με τον Σάκη Τσιώλη με αφορμή μια αντίδρασή του στα αποδυτήρια όταν έγινε αλλαγή στον προηγούμενο αγώνα αλλά ο παίκτης έδειξε μετανιωμένος.

Εκτός από τους προαναφερόμενους προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και ο Ναβάρο με τον Κοντόρ αλλά είναι στη διάθεση του προπονητή.

ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Σχετικά με το σχήμα που θα παρατάξει ο προπονητής κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ξενοδόχοφ ενώ στην άμυνα σίγουροι είναι οι: Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, ενώ η άλλη θέση παίζεται μεταξύ του Γκόλια και του Ποτουρίδη που τον δοκίμασε χθες ο προπονητής σαν σέντερ μπακ.

Στη μεσαία γραμμή αμυντικό χαφ σίγουρα θα παίξει ο Αναστασόπουλος ενώ παρτενέρ θα είναι ο Ποτουρίδης(αν δεν παίξει σέντερ μπακ) ή ο Ντέλετιτς.

Πιο μπροστά θα παίξουν ο Αβραάμ με τον Ουρτάδο στα πλάγια και ο Ναζλίδης πίσω από τον Μαρουκάκη που θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι εξής παίκτες: Ξενοδόχοφ, Κουτογλίδης, Ρέντζας, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Αβραάμ, Μαρουκάκης, Ναζλίδης, Ντέλετιτς, Ουρτάδο, Γκόλιας, Καπός, Λαμπρόπουλος, Σουλιώτης, Κόντορ, Ναβάρο, Κουτσιανικούλης και Ντοντό(ο τελευταίος εφόσον ξεπεράσει τον τραυματισμό του.)

Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ξάνθη σήμερα το πρωί ενώ προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο της Ξάνθης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ

ΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ...

Ο 36χρονος Σταύρος Μάνταλος, καθηγητής Πληροφορικής στο επάγγελμα, από το Σύνδεσμο Καβάλας, θα διαιτητεύσει την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Ξάνθη, στις 17:15 στο γήπεδο Ξάνθη FC Arena. Βοηθοί του ο Δαμιανός Ευθυμιάδης από τον σύνδεσμο Πιερίας και ο Σπυρίδων Βασιλόπουλος από τον σύνδεσμο Έβρου. Τέταρτος θα είναι ο Ανανίας Φωτιάδης, από την Ένωση Σερρών και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Εμμανουήλ Ταπαντζάς από την Ε.Π.Σ. Θράκης.

Ο ορισμός του Μάνταλου προκάλεσε ανεπίσημη αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΛ που έλεγαν τα εξής: «Πληροφορηθήκαμε τον ορισμό του διαιτητή κ. Μάνταλου και των βοηθών του στον αγώνα της Ξάνθης κι ελπίζουμε ότι δεν θα συνεχιστούν οι καταδικαστικές διαιτησίες των τριών προηγούμενων αγώνων, για τις οποίες αναγκαστήκαμε να ενημερώσουμε επίσημα τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου».

Αναλυτικά οι ορισμοί και το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

15:00 Αστέρας Τρίπολης-Βέροια: Κουτσιαύτης (Άρτας), Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Ζησιμόπουλος (Πειραιά), 4ος: Τσαμούρης (Πειραιά),παρ.:Μπεγκος(Αργολίδας)

17:15 Ξάνθη – ΑΕΛ: Μάνταλος (Καβάλας), Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Βασιλόπουλος (Έβρου), 4ος: Φωτιάδης (Σερρών), παρ.: Ταπαντζάς(Θράκης)

19:30 ΑΕΚ - Λεβαδειακός: Μπλάνας (Μεσσηνίας), Μπέτσογλου (Κορινθίας), Νικολακάκης (Ηρακλείου), 4ος: Μιχελής (Πειραιά), παρ: Δαγκλής(Μακεδονίας)

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

15:00 Παναιτωλικός-Ηρακλής: Γρατσάνης (Τρικάλων), Τάτσης (Ηπείρου), Πυλαρινός (Ζακύνθου), 4ος: Αρετόπουλος (Τρικάλων),παρ: Μπέρσης(Αρκαδίας)

17:15 ΠΑΟΚ – Πλατανιάς: Γκράνας (Θράκης), Καραβασίλης (Καβάλας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος: Κιοτζένης (Ξάνθης),παρ: Δάλλας (Ηπείρου)

17:15 Πανιώνιος – Κέρκυρα: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Κοντιζάς (Πειραιά), Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής), 4ος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), παρ.: Σαραιδάρης(Μακεδονίας)

19:30 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), 4ος: Σελίμος (Λακωνίας), παρ.: Μαζαράκης(Κεφαλληνίας)

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός: Παπαπέτρου (Αθηνών), Δημητριάδης (Καστοριάς), Καμπούρης (Εύβοιας), 4ος: Καραντώνης (Ημαθίας), παρ.: Μπίκας(Χαλκιδικής).

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΞΑΝΘΗ

Συνέχεια στην προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ έδωσαν χθες οι παίκτες της Ξάνθης στο αθλητικό κέντρο της ομάδας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα, δουλεύοντας κυρίως σε θέματα τακτικής και στην χθεσινή προπόνηση. Μετά το αερόβιο τρέξιμο και τις ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν από τον προπονητή σε ομάδες και έγιναν παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους ενώ στη συνέχεια δούλεψαν πάνω στην αμυντική λειτουργία, την επιθετική ανάπτυξη και τα τελειώματα φάσεων. Η ακριτική ομάδα διάγει το καλύτερο διάστημα της ως τώρα φετινής της πορείας που την έχει φέρει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα.

Σωτ. Κέλλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass