ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Παράταση αγωνίας…

*Αντί για ΠΑΟΚ φιλικό με Απόλλωνα Λάρισας;

Δημοσίευση: 15 Νοε 2016 10:34

Του Σωτ. Κέλλα

Παράταση αγωνίας στην ΑΕΛ για την απόφαση της διακοπής της.. διακοπής των πρωταθλημάτων εθνικών κατηγοριών. Ο Αλέξης Κούγιας μπορεί να έχει τη βεβαιότητα ότι η ομάδα θα παίξει την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή τη στιγμή αυτό δείχνει να έχει λίγες πιθανότητες, καθώς δεν έχει ορισθεί αρχιδιαιτητής.

Η ουσία είναι ότι όλοι αγωνιούν στη λαρισινή ομάδα για την τελική απόφαση ώστε να κάνουν τον προγραμματισμό. Χθες η ομάδα είχε ρεπό, ενώ, σήμερα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση το μεσημέρι και αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο προπονήσεις υπό τις οδηγίες του τεχνικού Σάκη Τσιώλη.

Σήμερα αναμένεται να πάρει κανονικά μέρος στην προπόνηση ο Ντοντό που αποθεραπεύτηκε αλλά και ο Ανδρέας Αβραάμ που τελείωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την εθνική Κύπρου. Έναν μικροτραυματισμό έχει ο Λαμπρόπουλος που όμως δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Τσιώλης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την περίοδο της διακοπής ώστε οι παίκτες του να αφομοιώσουν τα δυο συστήματα που θέλει να εφαρμόσει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σε περίπτωση που δεν γίνει το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ η ΑΕΛ θα παίξει φιλικό παιχνίδι πιθανότατα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας που και αυτός λόγω διακοπής των εθνικών πρωταθλημάτων δεν έχει αγωνιστική δράση.

Η ΕΘΝΙΚΗ…ΑΕΛ

Με... αφορμή το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Βοσνία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018, αξίζει να αναφέρουμε τους παίκτες της ΑΕΛ που πέρασαν από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αυτοί είναι οι: Φάνης Γκέκας, Γιώργος Φωτάκης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Βαγγέλης Μόρας, Νίκος Νταμπίζας, Στέλιος Βενετίδης, Στάθης Ταυλαρίδης, Χρήστος Μελίσσης, Σπύρος Βάλλας, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Κώστας Νεμπεγλέρας, Στέφανος Κοτσόλης, Γιώργος Γεωργιάδης Σ., Θωμάς Κυπαρίσσης, Αλέξης Αλεξανδρής, Γιάννης Βαλαώρας, Γιώργος Πλίτσης, Χρήστος Μιχαήλ, Τάκης Παραφέστας, Γιάννης Γκαλίτσιος, Γιώργος Μητσιμπόνας, Γιώργος Αγορογιάννης, Μιχάλης Ζιώγας, Θοδωρής Βουτυρίτσας, Σάκης Τσιώλης, Στάθης Χάιτας, Βασίλης Καραπιάλης, Κώστας Μαλουμίδης, Θεολόγης Παπαδόπουλος, Νίκος Πατσιαβούρας, Αστέριος Γιώτσας.

ΣΥΝΔΕΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Διοικητικό συμβούλιο για την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου συγκάλεσε η διοργανώτρια αρχή, με βασικό θέμα την αναβάθμιση του πρωταθλήματος. Η Λίγκα θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα σχετικής έρευνας των μεγάλων εταιριών Deloitte και PwC, που εκπονήθηκε στην κατεύθυνση βελτίωσης του τρόπου διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 23/11/2016 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Συζήτηση για τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος μετά την παρουσίαση της σχετικής έρευνας των εταιρειών Deloitte και PwC.

2. Διάφορα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass