ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΗΝ Κ-20 ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ(12:00)

Βλέπει και τους Νέους ο Σάκης Τσιώλης

* Οι «βυσσινί» ευελπιστούν στις 20 του μηνός να παίξουν με τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2016 7:55

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Την ευκαιρία να δει και τους ποδοσφαιριστές από την Κ-20 θα έχει σήμερα το μεσημέρι ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης, στο φιλικό παιχνίδι με την ανδρική ομάδα που έχει προγραμματιστεί να γίνει-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου-, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων(12:00).

Ο Καρδιτσιώτης προπονητής θα χρησιμοποιήσει όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του, για να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται έτσι ώστε από αύριο, να ετοιμάσει τα πλάνα για τον αγώνα που ακολουθεί.

Και όπως δήλωσε χθες στην «Ελευθερία» ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 19-20 Νοεμβρίου, θα γίνει κανονικά το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, όπου οι «βυσσινί» θα υποδεχθούν στο AEL FC ARENA, τον ΠΑΟΚ(20/11, 15:00).

Σήμερα στη φιλική αυτή αναμέτρηση ο κ. Τσιώλης περιμένει από όλους τους παίκτες ανεξάρτητα του φιλικού χαρακτήρα του ματς να αγωνισθούν με σοβαρότητα και να δείξουν πως είναι έτοιμοι, για να παίξουν στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα, περιμένοντας αυτά που γίνονται στις προπονήσεις, να εφαρμόζονται κατά γράμμα και στους αγώνες.

*Σημειώνεται πως ο Ντοντό είναι έτοιμος να επανέλθει καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, ο Ναζλίδης μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα και μοναδική απουσία είναι αυτή του Αβραάμ, που έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Κύπρου.

*Αξίζει να αναφέρουμε πως μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για το παιχνίδι της 12ης ημέρας με τον Αστέρα(26/11, 17:15), ενώ θα υπάρξουν και υποχρεώσεις για το Κύπελλο Ελλάδος, με το παιχνίδι κόντρα στον Πανελευσιανκό την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, στο AEL FC ARENA.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΑ «ΜΙΚΡΑ» ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η απόφαση για διακοπή της δράσης αφορά και στα πρωταθλήματα των τμημάτων υποδομής. Όπως ανακοινώθηκε, δεν θα γίνουν αγώνες ούτε για τα πρωταθλήματα Κ15, Κ17 και Κ20.

ΟΛΟΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ αναμένεται να αποφασίσουν μέχρι μεθαύριο Τρίτη 15 Νοεμβρίου για το μοντέλο αλλαγών (κυρίως στη δομή της διαιτησίας και στο κανονιστικό πλαίσιο) και έτσι θα φανεί πότε θα υπάρξει επανεκκίνηση.

Η πρόθεση, πάντως, τόσο της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ όσο και του υφυπουργείου Αθλητισμού είναι η αναστολή των πρωταθλημάτων να είναι σύντομη και να μην κρατήσει ιδιαίτερα. Αυτό, τουλάχιστον αναφέρουν οι πληροφορίες και έτσι τα σενάρια είναι δύο: Είτε η Σούπερ Λίγκα να ξεκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο, κάτι που θα ήταν ιδανικό, καθώς έτσι δεν θα υπάρξει εμπλοκή με δεδομένο ότι αυτή την εβδομάδα ελέω Εθνικής υπήρχε ούτως ή άλλως διακοπή, είτε μπάλα να έχει με μία εβδομάδα καθυστέρηση ακόμα. Δηλαδή η κανονικότητα να επανέλθει στις 26-27 Νοεμβρίου.

Πάντως, βούληση φαίνεται να υπάρχει, όπως και οι πιέσεις είναι πάρα πολλές και δικαιολογημένες από τη συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων πώς η διακοπή όσο μεγαλύτερη είναι τόσο πιο καταστροφική θα είναι...

Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, υπάρχει μια αισιοδοξία και είναι θέμα ταχύτητας της συνεννόησης των υπερκείμενων αρχών με την Πολιτεία για να προχωρήσει το όλο εγχείρημα.

Βέβαια, είναι σαφές ότι με το πρώτο νέο χτύπημα τύπου Μπίκα θα τελειώσουν...όλα και μπάλα θα βλέπουμε στην τηλεόραση, μόνο αγώνες από το εξωτερικό...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass