ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ

Τίποτα δεν είναι τυχαίο

: * Βαδίζουμε πάνω σε ότι σχεδιάσαμε με τον Σάκη Θεοδοσιάδη * Θέλουμε τους Λαρισαίους φιλάθλους δίπλα μας

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2016 10:23

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με την πρόκριση επέστρεψε στη Λάρισα ο Απόλλωνας προχθές το απόγευμα, κερδίζοντας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής, με 2-0.

Στο ίδιο γήπεδο όπου η ΑΕΛ αναδείχθηκε το 2007 για δεύτερη φορά στην ένδοξη ιστορία της Κυπελλούχος Ελλάδος, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό(2-1).

Ο Απόλλωνας συνέχισε έτσι την πολύ καλή πορεία που έχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής(2ος όμιλος), όπου μετά την άδικη ήττα-ελέω διαιτησίας-στην πρεμιέρα από την Πύδνα Κίτρους με 2-1, μετρά μόνο νίκες, σερί που συνέχισε και προχθές στο Πανθεσσαλικό.

Εκεί ήταν παρών και ο πρόεδρος του Απόλλωνα Παναγιώτης Μαντζανάς, που έμεινε ικανοποιημένος από την πολύ καλή εικόνα των «κυανόλευκων» και από το γεγονός πως οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης, έδωσαν τον καλυτερό τους εαυτό απέναντι σε έναν ισάξιο αντίπαλο και ο οποίος προπορεύεται στον 2ο όμιλο, έχοντας πετύχει το απόλυτο(5χ3).

Σε δηλώσεις που έκανε στην «Ε» ο κ.Μαντζανάς, επισήμανε τα εξής:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τα παιδιά που αγωνίσθηκαν, έδειξαν πως η ομάδα έχει βάθος και στηρίζεται σε όλο το ρόστερ, που συγκροτήθηκε το καλοκαίρι.

Υπάρχουν 25 ποδοσφαιριστές που ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμοι για να ανταποκριθούν σε ότι τους ζητήσει ο προπονητής τους και από κει και πέρα τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Βαδίζουμε πάνω σε ότι σχεδιάσαμε με τον τεχνικό μας Σάκη Θεοδοσιάδη και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, μας δικαιώνουν για τις όποιες επιλογές κάναμε, με γνώμονα πάντα το καλό της αγαπημένης μας ομάδας.

Κερδίσαμε έναν αντίπαλο που ήταν αήττητος στο πρωτάθλημα, μια ομάδα που έχει όπως και εμείς υψηλές φιλοδοξίες.

Όμως αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι το κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε ξεχωριστά και από σήμερα θα προετοιμασθούμε για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο, την ερχόμενη Κυριακή.

Σημαντικό λοιπόν είναι πως κερδίσαμε τον Ολυμπιακό Βόλου και σε κάθε ματς, επίσημο ή φιλικό όπως είπαμε και στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, θα διεκδικούμε το νικηφόρο αποτέλεσμα».

-Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνεται στον κόσμο της Λάρισας, ο οποίος βλέπει με συμπάθεια τη φετινή προσπάθεια του Απόλλωνα;

«Θέλουμε του Λαρισαίους φιλάθλους δίπλα μας, για να δυναμώσουμε πιο πολύ

Και θα επαναλάβω το σλόγκαν, «Μαζί σας μπορούμε πολλά».

Οι επιτυχίες είναι γνωστό πως φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο και αυτό θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα, αν δούμε τη Φιλιππούπολη να συγκεντρώνει όσο το δυνατό περισσότερους φιλάθλους».

-Στο Πανθεσσαλικό έγινε ένα θεσσαλικό ντέρμπι και από την κερκίδα απολαύσατε το παιχνίδι. Μετά από δύο Κυριακές οι ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου στη Φιλιππούπολη. Μπορεί και πάλι τη νίκη ο Απόλλωνας; «Πιστεύω πως θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, το οποίο και ασφαλώς θέλουμε να κερδίσουμε.

Με τη βοήθεια των φιλάθλων ευελπιστώ πως έστω και δύσκολα, θα τα καταφέρουμε.

Θα ήθελα ολοκληρώνοντας για την προχθεσινή αναμέτρηση να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε.

Και υποσχόμαστε πως θα την ανταποδώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο μεταξύ μας παιχνίδι, σε δύο εβδομάδες στη Λάρισα».

* Σήμερα οι παίκτες του Απόλλωνα θα έχουν ρεπό και από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass