ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ "ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ" ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΤΩ ΟΛΥΜΠΟΥ

Τίμησε τον αξέχαστο παράγοντά του ο Πυργετός

* Με 5-0 επικράτησε η Αναγέννηση του Μελιβοιακού για τη Γ' ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2016 8:26

Δύο δεκαετίες μετά τον πρόωρο χαμό του επί σειρά ετών προέδρου του ΑΣ Πυργετού Στέλιου Πετρωτού, η τοπική κοινωνία αποφάσισε να τον τιμήσει με τον δέοντα τρόπο δίνοντας το όνομά του στο δημοτικό γήπεδο της κωμόπολης για την οποία η προσφορά του ήταν πολύπλευρη.

Μετά και την έγκριση της σχετικής εισήγησης από το Δημοτικό Συμβούλιο Τεμπών, πραγματοποιήθηκε προχθές η επίσημη τελετή ονοματοδοσίας στον χώρο προ της κεντρικής θύρας του γηπέδου και αφού προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πατέρα Αλέξανδρο του Πυργετού.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος, ο οποίος διατέλεσε και ποδοσφαιριστής του συλλόγου υπό την προεδρία του Στέλιου Πετρωτού ενώ ήταν και ο πρόεδρος καθ'όλη τη διάρκεια της συμμετοχής του ΑΣ Πυργετού στα πρωταθλήματα Γ' και Δ' Εθνικής, ενώ ο Θανάσης Λαϊνας με τη διττή ιδιότητα του προέδρου του τοπικού συμβουλίου αλλά και της νεοσύστατης ποδοσφαιρικής ομάδας "Αναγέννηση" παρέδωσε στους συγγενείς του αξέχαστου παράγοντα αναμνηστική πλακέτα εκ μέρους των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου.

Παρόντες στην τελετή ήταν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Τεμπών Δημήτρης Τσέτσιλας, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιώργος Μανώλης, δημοτικοί σύμβουλοι και

- εκπροσωπώντας την ΕΠΣΛ - ο α' αντιπρόεδρος Γιάννης Βλάγκας με τον σύμβουλο Νίκο Δημερά. Ξεχωριστή παρουσία ήταν ο Πυργετινός επιχειρηματίας Θωμάς Σιούρας, που είναι εγκατεστημένος στη Γερμανία και αποτελεί τον βασικό στυλοβάτη της νέας προσπάθειας για το ποδόσφαιρο της περιοχής.

* Επιθυμώντας να ευχαριστήσει εμπράκτως για την πρωτοβουλία που έλαβαν οι συνδημότες του, ο αδελφός του εκλιπόντος, δικηγόρος Μανώλης Πετρωτός προσέφερε οικονομική ενίσχυση στην ομάδα.

ΝΙΚΗ ΜΕ 5-0

Ακολούθησε η διεξαγωγή του αγώνα Γ' ΕΠΣΛ ανάμεσα στην Αναγέννηση Πυργετού και τον Μελιβοιακό, που έληξε με νίκη των γηπεδούχων και σκορ 5-0. Τα τέρματα σημείωσαν ο Ν.Ρακίπι 2 (44' - 48'), ο Πουρλιώτης 2 (59'- 74') και ο Χλωρός (70'), ενώ τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο Μιλτιάδης Μπουρονίκος (Ντίνου-Παπαγιαννόπουλος).

Ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας που έδωσε πυργετινή ομάδα μετά τις 26 Ιανουαρίου 2014 (ΑΣ Πυργετού-Λευκάδια 0-1, Γ' Εθνική) αλλά και η πρώτη επιτυχία στο γήπεδο αυτό μετά τις 3 Μαρτίου 2013 (ΑΣ Πυργετού-Βελούχι 2-0, Δ' Εθνική).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΥΡΓΕΤΟΥ 2016 (Γιάννης Μπάγκας):Παναγιωτόπουλος, Περόι, Μπουλάρι, Καραβάνας (71' Ριζάκης), Βουγιούκας, Τσάκε, Ν.Ρακίπι, Παζάρας (49' Γ.Βάρσος), Παπαγεωργίου (60' Χλωρός), Α.Ρακίπι, Πουρλιώτης.

ΜΕΛΙΒΟΙΑΚΟΣ: Ζιούρκας, Μακρής, Πλατσάς, Δαφέρμος, Μπάτσικας,

Ι. Γκουντάρας, Γραμμένος, Ζαφειρούλης, Γουργιώτης, Μπελιάς (69'

Γ.Βαλάρης), Β.Κανδυλάρης (46' Χ.Λέτσιος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass