ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ STREET RELAYS

Ένας αγώνας ξεχωριστός

* Αφιερωμένος στην Παγκόσμια Ημέρα της Διατροφής

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2016 7:53 | Τελευταία ενημέρωση: 16 Οκτ 2016 8:44

Ένας αγώνας πρωτοποριακός και ξεχωριστός από τους άλλους θα διεξαχθεί σήμερα στη Λάρισα με ώρα εκκίνησης στις 11 το πρωί από την Κεντρική πλατεία υπό της αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων. Πρόκειται για τον αγώνα σκυταλοδρομιών δρόμου όπου οι παρέες γράφουν ιστορία…

Μια παρέα με κοινό στοιχείο τη σκυτάλη τρέχει και απολαμβάνει μια ωραία διαδρομή όπως την έχουν οριοθετήσει οι διοργανωτές.

Μάλιστα ο αγώνας που θα γίνει στη Λάρισα θα είναι αφιερωμένος στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Διατροφής και θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό που θα δοθεί στους αθλούμενους αλλά και συμβουλές για τις θερμίδες που πρέπει να καταναλώνει ένα παιδί αλλά και ένας ενήλικος όπως επίσης και το είδος των τροφών.

Η σκυτάλη είναι η ιδέα. Ότι χρειάζεται ο ένας τον άλλον για να γίνει κάτι καλό. Η συνεργασία είναι το σύνθημα και η σύνδεση της δυναμικής περισσότερων για το κοινό καλό. Με τεράστιο συμβολισμό η σκυτάλη “τρέχει” από πόλη σε πόλη και μεταφέρει το μήνυμα του αθλητισμού, της αλληλεγγύης, της συντροφικότητας και της ομαδικής συνεργασίας.

Τα Street Relays ξεκίνησαν το 2014 σε έξι πόλεις σε όλη την Ελλάδα (Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Ιωάννινα, Βόλος, Πειραιάς) και είχαν μεγάλη επιτυχία με συμμετοχή παιδιών, μεγάλων και ατόμων με αναπηρία σε μία κυκλική διαδρομή και με μία μοναδική αίσθηση ενός αθλητικού πάρτι.

Τη σκυτάλη πήρε το 2015 με ορμή και οι αγώνες ξεκίνησαν από την Καλαμάτα στη 1 Μαρτίου. Ακολούθησαν άλλες έξι πόλεις της Ελλάδας (Μαρούσι, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Βόλος, Πειραιάς) με τους συμμετέχοντες να παίρνουν τη σκυτάλη και να συνεχίζουν τη διαδρομή για μία άλλη κουλτούρα στον αθλητισμό και στη ζωή.

Για να φτάσουμε στο 2016 όπου τα Street Relays καθιερώθηκαν ως η μεγαλύτερη πανελλαδική σειρά αγώνων δρόμου στην Ελλάδα με οκτώ αγώνες σε Καλαμάτα, Γλυφάδα, Καβάλα, Κοζάνη, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πειραιά.

Το ατομικό αγώνισμα του τρεξίματος μετατρέπεται σε ομαδικό και οι παρέες παίρνουν τη σκυτάλη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Για επί τόπου εγγραφές και παραλαβή του εξοπλισμού, η γραμματεία των αγώνων θα βρίσκεται στο σημείο εκκίνησης δύο ώρες πριν την έναρξη των αγώνων. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

11:00 – 12:00 Διεξαγωγή αγώνων 4×2500μ. και 2×5000μ.

11:05 – 12:05 Διεξαγωγή ατομικού αγώνα τρεξίματος 10χλμ.

12:00 – 12:20 Απονομές 4×2500μ., 2×5000μ. και αγώνα 10χλμ.

12:20 – 12:40 Διεξαγωγή kids relays 4×50μ.

12:40 – 13:00 Διεξαγωγή kids relays 4×100μ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass