ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΕΛ-ΑΕΚ 2-2

Έχουν σημασία οι βαθμοί;

* Για ποιο λόγο διαιτητές από τα Τρίκαλα;

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2016 11:06

Του Σωτ. Κέλλα

Οι τριακόσιοι περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν χθες στο Αλκαζάρ στον αγώνα των ομάδων κάτω των 20 ετών ΑΕΛ-ΑΕΚ 2-2 είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα καλό θέαμα μεταξύ των δύο ομάδων όπου ξεχώρισαν ο Κεϊτά από την ΑΕΛ και ο Τσέλιος από την ΑΕΚ(ο συγκεκριμένος ξεχώρισε σαν τη «μύγα μέσα στο γάλα»)

αλλά υπήρχε ένα ερώτημα, πώς είναι δυνατόν σε ένα πρωτάθλημα που οι βαθμοί δεν έχουν και τόση σημασία να έρχονται διαιτητές από τα Τρίκαλα και να μην παίζουν ντόπιοι όπως γίνεται στους αγώνες που δίνει εκτός έδρας η ίδια ομάδα;

Δεν θέλουμε να κατακρίνουμε τον κ. Χιώτη που έδωσε τρία πέναλτι(θύμισε τον Κολοκυθά) που ήταν απόλυτα σωστά αλλά είχε προβλήματα στον πειθαρχικό έλεγχο κυρίως αλλά για ποιο λόγο σε μια περίοδο που τα έσοδα των ομάδων βρίσκονται με το «σταγονόμετρο» να υπάρχει επιβάρυνση οικονομική των ομάδων σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα.

Από κει και πέρα αυτοί οι αγώνες να αναδειχθούν ποδοσφαιριστές και να πάρουν ορισμένοι παιχνίδια. Σαφώς περιμέναμε περισσότερα από τον Χοτζάλι (με βάση τη σούπερ περσινή του εικόνα) και ίσως τόσο αυτός όσο και ο Μασούρας(δεν αγωνίσθηκε) θα πρέπει να παίξουν σε ομάδες Β' Εθνικής με πρωταγωνιστικό ρόλο και να πάρουν δυνατά παιχνίδια στα «πόδια» τους. Με δεδομένο βέβαια ότι άλλαξαν και τα όρια ηλικίας για τις ομάδες κάτω των 20 ετών...

Μας έκανε θετική εντύπωση ότι κοντά στην ομάδα βρέθηκαν ο προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Κυπαρίσση και τον προπονητή τερματοφυλάκων Αποστόλη Τερζή. Είδαμε και αρκετούς παίκτες της ανδρικής ομάδας (ακόμα και τους ξένους Κοντόρ, Ντοντό, Γιοβάνοβιτς) που είναι μια τονωτική «ένεση» για τους αγωνιζόμενους. Δείγμα επίσης του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχουν για τα αγωνιζόμενα παιδιά ενώ υπήρχαν και αρκετοί παλαίμαχοι παίκτες της ΑΕΛ που τώρα είναι προπονητές όπως ο Ζιώγας, ο Παραφέστας και ο Κατσάρας.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό ποιοτικά και χωρίς να υπάρχει σκοπιμότητα. Εξαίρεση αποτέλεσε ο τραυματισμός του Κουσιά στη φάση που κέρδισε το πέναλτι στο 23' σε ανατροπή από τον Τάμπα(έφυγε από το γήπεδο με ασθενοφόρο όπου διαπιστώθηκε διάστρεμμα βαριάς μορφής).

Για την ιστορία η ΑΕΛ προηγήθηκε με 2-0 με εκτελέσεις πέναλτι με τους Κεϊτά στο 12' και Χοτζάλι στο 24', ωστόσο η ΑΕΚ μείωσε με πέναλτι του Τσέλιου στο 32' και με πλασέ του Σπηλιώτη ισοφάρισε στο 72' λεπτό. Στο 61' η ΑΕΚ είχε δοκάρι με τον Λίτσι ενώ οι υπεύθυνοι της ΑΕΛ διαμαρτύρονται για ένα ακυρωθέν γκολ στις καθυστερήσεις που πέτυχε ο Τζέκα που δεν μέτρησε αφού υποδείχθηκε ο σκόρερ οφσάιντ.

Διαιτητής: Χιώτης. Βοηθοί: Κυρατζούλης, Πλάτσκοβιτς(όλοι του συνδέσμου Τρικάλων).

AEΛ U-20 (Σάκης Αναστασιάδης): Παπαπολυμέρου, Κυρίτσης, Παπαδόπουλος, Ναλμπάντης, Καλούσης, Καραλούλης (77' Τζέκας) Μακρής (88' Αναγνώστης) Γεωργακόπουλος, Κεϊτά, Χοτζάλι, Κούσιας (27' Χατζής).

AEK U-20 (Παναγιωταράς): Πάντος, Τάμπας (61' Βαφειάδης) Ψάνης, Κοφσανίδης, Μπούσης, Μπάμπης (71' Γιούσης) Λίτσι, Ασπρογιάννης, Σπηλιώτης (87' Λημνιός) Τσέλιος, Αντωνίου.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παναιτωλικός-Κέρκυρα        1-1

Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς          3-2

ΑΕΛ-ΑΕΚ      2-2

Παναθηναϊκός-Ξάνθη            4-0

Ατρόμητος-Βέροια     3-1

ΠΑΟΚ-ΑΕΠ Ηρακλής           1-0

ΣΗΜΕΡΑ

Πανιώνιος       -           Ολυμπιακός

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΣ Γιάννινα  -           Λεβαδειακός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Παναθηναϊκός        15

2. Ατρόμητος  13

3. Ολυμπιακός           12

4. Πανιώνιος  12

5. ΠΑΟΚ         8

6. ΑΕΛ            7

7. ΑΕΚ            7

8. Αστέρας Τρίπολης            7

9. Πλατανιάς   5

10. Παναιτωλικός      5

11. Λεβαδειακός       4

12. Κέρκυρα  3

13. Βέροια      3

14. ΠΑΣ Γιάννινα       1

15. Ξάνθη       1

16. ΑΕΠ Ηρακλής     0

**Από την ΠΑΕ Πλατανιάς έχουν αφαιρεθεί δυο βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass