ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Με αισιοδοξία στο Πανθεσσαλικό ο Απόλλωνας

*Θέλει την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου (15:00)

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2016 8:32

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Τη διάκριση και στο Κύπελλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας θέλει ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος θα αγωνισθεί σήμερα και ώρα 15:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, κόντρα στον επίσης φιλόδοξο φέτος Ολυμπιακό.

Οι «κυανόλευκοι» που έχουν τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον μέχρι τώρα αήττητο Ολυμπιακό, ομάδα που θα υποδεχθούν και σε δύο εβδομάδες για το πρωτάθλημα, στη Φιλιππούπολη.

Το παιχνίδι παρουσιάζει ενδιαφέρον λοιπόν και δύο από τις καλύτερες ομάδες στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, υπόσχονται χωρίς άγχος να επιβεβαιώσουν όλους εκείνους που τους θεωρούν ως φαβορί για να διεκδικήσουν την άνοδο στην Football League.

Στη βασική ενδεκάδα ο κ. Θεοδοσιάδης θα δώσει την ευκαιρία να αγωνισθούν και παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα. Τερματοφύλακας θα αγωνιστεί ο Άγγελος Σταυράκης, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Γιάννη Φιρινίδη, ενώ αναμένεται να παίξουν και τέσσερις - πέντε ακόμη ποδοσφαιριστές που δεν ξεκινούσαν ως βασικοί.

Αγωνιστικά, εκτός του τραυματία Συράκου δεν υφίσταται κάποιο άλλο πρόβλημα και στην αποστολή από τον τεχνικό Σάκη Θεοδοσιάδη, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σταυράκης, Τάσος Κουρδής, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Χολέβας, Ανδρέου, Ιβανίδης, Διβανές, Σουλίδης, Αγρόδημος, Κυριάκος, Γεωργίου, Καμπλιώνης, Καμπέρης, Σαχινίδης, Πέντα, Γιαννακόπουλος, Κολοβός, Γκουντρουμπής και Χαραλαμπίδης.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Χωρίς τους τραυματίες Ντα Κόστα, Τέλλο, Ναστέβσκι και Ζώνα θα αγωνισθεί ο Ολυμπιακός Βόλου και ο προπονητής του Παναγιώτης Τζαναβάρας πιθανότατα να χρησιμοποιήσει παίκτες που αγωνίσθηκαν στο φιλικό της περασμένης Τετάρτης, με τον Αιγινιακό(2-2).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΜΕΛΤΖΑΝΙΔΗΣ

Τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου της Γ΄Εθνικής(1η αγωνιστική) στον 2ο όμιλο ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Απόλλωνα Λάρισας που θα διεξαχθεί στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, θα διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές: Γεώργιος Μελτζανίδης, Μιχάλης Κελεσίδης(Ημαθίας), Χρήστος Δεμερτζής(Πέλλας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Βασίλης Σταμούλης(Μακεδονίας).

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

(Ώρα έναρξης 15:00)

-Ένωση Απολλώνιου/Ιστιαίας      -      Ρήγας Φεραίος(14:00)

-Ολυμπιακός Β. -      Απόλλων Λάρισας

-Νίκη Βόλου      -      Θεσπρωτός

-Αστέρας Πετρίτη     -      Ελευθεροχώρι

-Τηλυκράτης 2014   -      Διαγόρας Σεβαστής

-Αμβρακία Κωστακίων    -      Νεοκαισάρεια

-Πιερικός     -      Πύδνα Κίτρους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass