ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΑΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Τα πλάνα του Άγγελου Αναστασιάδη

* Σε ειδικό ρόλο ο Ναβάρο. Ο Ντοντό σαν σέντερ φορ;

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2016 10:51

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ αύριο δίνει ένα παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ(19.30, Ael Fc Arena) το οποίο είναι σημαντικό από βαθμολογικής άποψης καθώς με νίκη μπορεί να έχει βλέψεις αρκετά υψηλές ενώ με ήττα θα περιορισθεί σε μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Η ισοπαλία θα είναι ένα αποτέλεσμα καλό μεν αλλά από την άλλη θα τη σταθεροποιήσει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παιχνίδι λοιπόν που ανάλογα με το αποτέλεσμα μπορεί να δημιουργήσει στόχους για τους «βυσσινί» αλλά σίγουρα ανεξαρτήτως αποτελέσματος το ζητούμενο είναι μια πολύ καλή αγωνιστική εικόνα.

Η λαρισινή ομάδα είναι αήττητη μέχρι τώρα στα εντός έδρας παιχνίδια και οι παίκτες φιλοδοξούν να συνεχίσουν το σερί τους κόντρα σε μια ομάδα που τους «πλήγωσε» πέρυσι στο κύπελλο Ελλάδας.

Ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης ετοιμάζει τα πλάνα του αγώνα έχοντας αρκετά ερωτηματικά. Συγκεκριμένα το πρώτο είναι σε ποια θέση θα παίξει ο Ναβάρο όπου όλα δείχνουν ότι θα παίξει επιθετικό χαφ μαζί με τον Ρέντζα. Το δεύτερο είναι ποιο από τα τρία σέντερ μπακ θα είναι εκτός ενδεκάδας αφού υπάρχουν τρεις υποψήφιοι, ο Φάρκας, ο Γιοβάνοβιτς και ο Γκόλιας που πέτυχε το «χρυσό» γκολ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Το τρίτο ερώτημα είναι πού θα αγωνισθεί ο Ντοντό αφού ο Ανστασιάδης τον δοκίμασε σαν σέντερ φορ έχοντας πίσω τον Ναζλίδη. Θα επιμείνει ο Αναστασιάδης σ’ αυτή τη σκέψη ή θα βάλει τον Ντοντό στα πλάγια με τον Ναζλίδη στην επίθεση και τον Βαρέλα στη μεσαία γραμμή; Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον το σχήμα που θα επιλέξει ενώ υπάρχει και χαλαρή προπόνηση αύριο το πρωί.

ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ Ο ΛΕΣΚΟΤ

Επιτυχημένη ήταν η αρθροσκόπηση, στην οποία υποβλήθηκε χθες στο Λονδίνο ο Τζόλεον Λέσκοτ, όπως ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο 34χρονος αμυντικός ενημέρωσε το ιατρικό επιτελείο του «Δικεφάλου», ενώ οι άνθρωποι του συλλόγου θα έχουν επαφή και με τον γιατρό του παίκτη, Άντι Γουίλιαμς, προκειμένου να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα γύρω από την επέμβαση. Πάντως, ο Λέσκοτ έχει ήδη αρχίσει την αποθεραπεία του.

Στο μεταξύ, με προπόνηση που έγινε χθες το πρωί στα Σπάτα ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΛ στη Λάρισα, ενώ στη συνέχεια ο Τιμούρ Κετσπάγια ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τους «βυσσινί». Σε αυτήν επιστρέφει ο Αλμέιδα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ από αυτήν αποκλείστηκαν, εκτός του Λέσκοτ, ο τιμωρημένος Πατίτο και οι τραυματίες Βάργκας και Σιμόες.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Ντίας, ωστόσο η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, καθώς έχει υποστεί κάκωση στην επιγονατίδα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στην σημερινή (16/10, 12:00) προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας η «κιτρινόμαυρη» αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λάρισα.

Την «κιτρινόμαυρη» αποστολή συγκροτούν οι Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Ντίντακ, Ντίας, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μανωλάς, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Χριστοδουλοπουλος, Πλατέλλας, Μπακασέτας, Αραβίδης, Πέκχαρτ και Αλμέιδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass