ΣΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Β’ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ

Οι εκπλήξεις είχαν την τιμητική τους

*Μαυροβούνι, Ναρθάκι, Γόννοι και Ολύμπικ/Ν. Καρυές έθεσαν έκτος θεσμού ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών *Συνέχεια σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις (16.00)

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2016 10:16

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Ο θεσμός του κυπέλλου είναι συνυφασμένος με τις εκπλήξεις κι αυτό επαληθεύτηκε στα παιχνίδια της χθεσινής ημέρας του θεσμού. Ναρθάκι και Μαυροβούνι έθεσαν εκτός συνέχειας τους κατά δύο κατηγορίες μεγαλύτερους Αετό Αμυγδαλέας (3-2)

και Δόξα Αργυροπουλίου (2-1), ενώ Όλυμπος Γόννων και Ολύμπικ/Ν. Καρυές απέκλεισαν τους κατά μία κατηγορία μεγαλύτερους Τύρναβο 2005(1-0) και Αστραπή Ν. Πολιτείας (4-2 παρ. (2-2 κ.α.) αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της χθεσινής ημέρας:

ΖΕΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

Στην παράταση ο Αχιλλέας Φαρσάλων κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Σμόλικα Φαλάνης και να πάρει με 3-0 την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα παιχνίδι με πολλή νευρικότητα, συνεχείς διαμαρτυρίες και από τις δύο πλευρές που ήταν απόρροια των διαιτητικών λαθών.

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση ωστόσο η χαλαρότητα στην επίθεση δεν επέτρεψε τη φιλοξενούμενη ομάδα του Τάκη Παραφέστα να αξιοποιήσει τις σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησε και να δώσει άλλη εξέλιξη στο παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά ο Σμόλικας έπαιξε δυνατά, προσπάθησε να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και δημιούργησε τις δικές του καλές στιγμές, κυρίως στην επανάληψη, με επιθετική αιχμή τον Τανάγια (ωστόσο ο κεντρικός αμυντικός Οικονόμου είχε καλές ενέργειες) και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 47’ με το δοκάρι του Τσιρβούλη. Σε γενικές γραμμές ο Αχιλλέας Φαρσάλων δεν ικανοποίησε με την εικόνα που παρουσίασε (με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο στο οποίο είχε τις κλασικές ευκαιρίες) και αν μη τι άλλο επιβεβαιώνονται τα λόγια του τεχνικού Τάκη Παραφέστα, για περισσότερη ομαδικότητα, μαχητικότητα, σοβαρότητα και ουσιαστικές ενέργειες. Από την άλλη πλευρά ο Σμόλικας πάλεψε για το καλύτερο αλλά δεν μπόρεσε να βρει τις λύσεις που ήθελε.

Στο 2’ μία κοντινή κεφαλιά του Οικονόμου, στο 10’ ένα πλασέ του Παλάσκα από το ύψος του πέναλτι, μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Βούλγαρη και στο 14’ ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ του τελευταίου πέρασαν ανεκμετάλλευτα για τους «κιτρινόμαυρους».

Στο 20’ ήταν η σειρά των γηπεδούχων με τον Κόκρα που μπήκε στη μεγάλη περιοχή, σούταρε υπό πίεση αλλά ο Ντάλλας αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 29’ μετά από ενέργεια και σέντρα του Λόλα, ο Βούλγαρης από κοντά έστειλε την μπάλα στο εξωτερικό των δικτύων, ενώ στο 31’ ο Παλάσκας μόνος στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας με κεφαλιά σε σέντρα του Νεμπεγλέρα σημάδεψε ελάχιστα άουτ.

Στο 47’ ο Σμόλικας άγγιξε το γκολ όταν το σουτ του Τσιρβούλη, έξω από τη μεγάλη περιοχή χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς οι δύο ομάδες να επιδεικνύουν την απαιτούμενη οξυδέρκεια στις επιθετικές τους ενέργειες κι έτσι το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του 90λέπτου.

Το σκορ άνοιξε στον πρώτο ημίχρονο της παράτασης και συγκεκριμένα στο 101’ όταν μετά από φάουλ, η άμυνα του Σμόλικα δεν απομάκρυνε τον κίνδυνο, η μπάλα κατέληξε στον Λόλα που με κοντινό σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Το 0-2 σημειώθηκε στο 111’ από τον Παλάσκα που πήρε το ριμπάουντ μετά το σουτ του Νεμπεγλέρα και την απόκρουση του Μόρα, ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 119’ ο Νεμπεγλέρας με σουτ (και αφού η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυνομένου).

Σε ό,τι φορά στη διαιτησία του κ. Αγγελούλη (Κυρίτσης, Σπανούλης) σίγουρα δεν ήταν η αναμενόμενη, αφού οι δυνατότητες του συγκεκριμένου διαιτητή είναι μεγαλύτερες. Όμως τα πολλά λάθη (και στον πειθαρχικό τομέα αφού υπήρξαν περιπτώσεις δεύτερης κίτρινης κάρτας) δημιούργησαν εκνευρισμό στο παιχνίδι και παράπονα και από τις δύο ομάδες. Στο 117’ σημειώθηκε ένα άτυχο συμβάν, όταν σε αψιμαχία μεταξύ παικτών, ο διαιτητής προσπάθησε να τους χωρίσει αλλά κατά λάθος δέχθηκε χτύπημα από τον Πετράκη των φιλοξενουμένων και βρέθηκε στο έδαφος. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα το παιχνίδι συνεχίστηκε. Φυσικά ο παίκτης του Αχιλλέα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Στο 103’ απομακρύνθηκε από τον πάγκο του Αχιλλέα ο τεχνικός Τάκης Παραφέστας που ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Κακαβίτση-αν και στο Φ.Α. καταγράφηκε ότι εξύβρισε τον διαιτητή. Η αντιπαράθεση Παραφέστα-Κακαβίτση έγινε σχετικά με την αλλαγή που είχαν ζητήσει οι φιλοξενούμενοι πριν ακριβώς επιτευχθεί το 1-0, ωστόσο ο διαιτητής δεν είχε δώσει την άδεια για να γίνει. Το φάουλ εκτελέστηκε και σημειώθηκε το γκολ.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Κακανούλιας): Μόρας, Δολιάνης, Μανακούσιος, Σκούπρας, Χ. Τανάγιας, Κόκρας, Κακαβίτσης, Χ. Κολοβός (72’ Γκαλμπογκίνης), Δάσσιος (51’ Β. Τανάγιας), Τσιρβούλης (63’ Κ. Κολοβός), Μανακούσιος.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Ντάλλας, Περήφανος (102’ Καραμπούζης), Κακαζούκης, Μανιώτης (51’ Κουρούμαλος), Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Παλάσκας, Τλούπας, Ρέψης, Λόλας, Βούλγαρης (78’ Πετράκης).

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΝΟΥΣ

Ο κατά μία κατηγορία μικρότερος Όλυμπος Γόννων έβγαλε νοκ-άουτ τον Τύρναβο 2005 κερδίζοντας με 1-0. Ήταν μία ιστορική νίκη για την ομάδα του κ. Κωστή απέναντι στους «κυανέρυθρους» σε επίσημο παιχνίδι.

Το «χρυσό» γκολ πέτυχε στο 20’ ο Τσιρονίκος με πλασέ μετά από ενέργεια του Ζάρρα. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 15’, ενώ ζήτησαν πέναλτι στο 82’ σε ανατροπή του Μάντζαρη, ωστόσο η παράβαση σύμφωνα με τον διαιτητή έγινε εκτός μεγάλης περιοχής και καταλογίστηκε φάουλ.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Κωστής): Καραναστάσης, Πανδρεμένος (80’ Καραδούκας), Μορκιγκάι, Τσιαπλές Φ., Τσιόπας, Μπαμπαλιούτας, Ντόι (85’ Τσιαπλές Β.), Τάχας, Μάντζαρης Ν., Τσιρονίκος (46’ Τσιτζιλώνης), Ζάρρας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Λόλας): Μπουγάτσας, Τσακνάκης, Πρατσίλας, Καρακάνος, Κουσιάνας, Βλιώρας, Ντονούδης (46′ Γανός), Καλέσης Απ. (75′ Ροντούλης), Γκαντρής, Πέρπερας, Κατσιάνας (46′ Τζιόλας).

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Στα πέναλτι κρίθηκε το εισιτήριο της πρόκρισης στο παιχνίδι στο γήπεδο Μακρυχωρίου ανάμεσα στον τοπικό Αετό και το Καλοχώρι (5-3 πέν., 0-0 παρ.). Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί πρόσφατα και στο πρωτάθλημα με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν νικητές ωστόσο αυτή τη φορά οι όροι αντιστράφηκαν. Αμφίρροπη αναμέτρηση με τους δύο αντιπάλους να έχουν τις δικές τους καλές στιγμές, χωρίς όμως να μπορούν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Έτσι στη διαδικασία των πέναλτι ο Μπαταβάνης κατάφερε να αποκρούσει το προτελευταίο πέναλτι των φιλοξενουμένων, ενώ ο Τέας με εύστοχο χτύπημα διαμόρφωσε το τελικό 5-3 υπέρ του Αετού.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Μπουρνάκας): Πουτσιάκας (50’ λ.τ. Μπαταβάνης), Τζίκα, Χριστιανίδης, Γκαμπέτας, Μπουζώνας, Τζαβάρας (50’ Τίκος), Παυλόπουλος, Γκαραλιάκος, Πάσιος, Κουσιάς (63’ Τέας), Φούντας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Ταχτιντής): Μαρδάνης, Λιούσκας, Κόκοβας (60’ Βράκας), Νεστορίδης, Έξαρχος, Δάκτυλας (72’ Σαΐτης), Τσιαντούλης, Μπούνα, Τσιάτας (110’ Λάιος), Σπυρόπουλος, Πούτας.

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ

Παίζοντας με αποφασιστικότητα ο Φαλανιακός ξεπέρασε στη δυνατή έδρα της Γιάννουλης το εμπόδιο της τοπικής Δήμητρας με 3-1. Αν και οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ και μάλιστα πολύ νωρίς στο 3ο λεπτό με την κεφαλιά του Αλεξόπουλου, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή.

Στο 35’ ο Βαρσάμης με πέναλτι (που κέρδισε ο Χρ. Λυγούρας από τον αντίπαλο τερματοφύλακα) ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 52’ ο Χρ. Λυγούρας εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Παναγιωτόπουλου σε φάουλ και έγραψε το 1-2.

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 72’ ο Ι. Κόκκινος με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το χαμένο τετ α τετ του Αμπατζίδη στο 40’ για λογαριασμό της Δήμητρας και το οριζόντιο δοκάρι του Πανταζή για τους φιλοξενούμενους.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Κουρούτσαλης, Ντούφας (32’ λ.τ. Μπαμπάλης), Αλεξόπουλος, Μηνάς, Σινάνι (65’ Γκατζούλης), Εμμανουήλ, Κοταρέλας, Αμπατζίδης, Καραγιώργος (46’ Σπανός), Πατσιωτός.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Γιαννακός): Καλαμάτας, Μαχαίρας (82’ Σουλιώτης), Βαρσάμης, Τσάκε, Λιλολάρι, Λυγούρας Β., Φατούρας, Πανταζής, Λυγούρας Χρ. (75’ Ντανίκας), Παπαγεωργίου, Ι. Αλατάς (46’ λ.τ. Ι. Κόκκινος).

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΕ

Συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη στην Τσαριτσάνη όπου ο ΠΟΕ επικράτησε με 3-2 στην παράταση του τοπικού Οικονόμου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό όταν μετά από ενέργεια του Τσιάγκου, ο Μενσούρ εν κινήσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 23’ ο Οικονόμος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Παπαγιαννούλης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Καραγκούνης αλλά ο Μαστορδήμος μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 64’ μετά από σουτ του Ματούλα, ο Τσιάγκος πήρε το ριμπάουντ και έγραψε το 0-2.

Το παιχνίδι όμως δεν είχε τελειώσει και στο 70’ μετά από σέντρα του Νάνου, ο Καραγκούνης με κεφαλιά μείωσε σε 1-2, ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (90’+4’) με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 2-2.

Ο Οικονόμος είχε μία πολύ μεγάλη στιγμή στο 100’ όταν ο βετεράνος Φτίκας έπιασε ένα εντυπωσιακό σουτ, ο τερματοφύλακας Μαστοροδήμος ακούμπησε την μπάλα η οποία στη συνέχεια χτύπησε στο δοκάρι, για να φτάσουμε στο 111’ όταν ο Τσιάγκος με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-3 και χάρισε την πρόκριση στον ΠΟΕ.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ (Κατσάρας): Νούσιας, Μιφτάρι, Καραΐσκος (28’ Νάνος), Σαπάκος, Μόσχος, Παπαγιαννούλης (46’ Καλφούτζος), Γκαμπέτας, Σακοράφας, Παληγιάννης, Καραγκούνης, Ζιάκος (63’ Φτίκας).

ΠΟΕ (Γκαδρής): Μαστοροδήμος, Μπούσιας (85’ Ουσταμπασίδης), Μπαλαμούτης, Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Σινάπαλος, Μενσούρ (82’ Μηνάς), Πετκολάι (73’ Μάρκου), Τσιάγκος, Ματούλας, Τσένος.

«ΜΙΛΗΣΕ» Ο ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ

Χρειάστηκε η είσοδος του έμπειρου Τσατσαλίδη στα τελευταία λεπτά του αγώνα για να κλειδώσει την πρόκριση ο Δωτιέας Αγιάς και να αποφευχθεί η παράταση κόντρα στον κατά δύο κατηγορίες μικρότερο Τοξότη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 12’ με τον Τσαγκαλά, ενώ στο 36’ ο Μπόντε διπλασίασε τα τέρματα του Δωτιέα. Λίγο νωρίτερα στο 33’ ο Τσακάλι είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 48’ και στο 75’ ισοφαρίζοντας σε 2-2 χάρη στα γκολ των Ζαχαράκη και Γκουσγκούνη αντίστοιχα. Η είσοδος του Τσατσαλίδη στο 80’ αποδείχτηκε σωτήρια, καθώς οκτώ λεπτά αργότερα ο έμπειρος επιθετικός σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γκάτας): Μπρούτσος, Κίτσιος, Τσέλα, Τάκε Α. (46΄Μπουρουζίκας), Ζιάκος (60΄Γιαννακός), Πλατσάς, Αργύρης (89΄Σαπουνάς), Γκουσγκούνης, Παπαδημητρίου, Ζαχαράκης, Νταναβάρας.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τσώτσος): Φαρμάκας, Φιλιππούλης, Τσακάλι, Σούλι, Παππάς, Ντακούλας (46’ Ντελής), Χονδροδήμος (80’ Τσατσαλίδης), Μπόντε, Χαλάτσης, Τσαγκαλάς (57’ Μπαρούτσας), Γιαννακός.

ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ

Η Λάρισα 2012 ξεπέρασε το εμπόδιο του Κιλελέρ σ’ έναν αγώνα που τα πάντα κρίθηκαν μέσα σε δέκα λεπτά. Στο 22’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Δ. Κίτσιο, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 27’, ενώ στο 32’ ο Μάντζας διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΚΙΛΕΛΕΡ (Δραγατζίκης): Καρακυρίτσης, Κοκότσικας, Ντινούλης, Φιλοκώστας, Παλάσκας, Ζιόμπουρας Αθ., Ζιόμπουρας Απ., Χατζηλαδάς, Χατζής (60′ Μαρβατάι), Κουσιώρας, Τζαβέλλας.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Αργυρούλης): Ιορδανίδης, Κόκκινος, Κίτσιος Π., Φλώρος Παντ. Φλώρος Αντ., Γεωργούλας Θ., Τσάκος (70’ Σκέντζας Παν.), Μάντζας, Σκέντζας Ε. (73’ Ταστεμερίδης), Στρατής (78’ Φλώρος Ν.), Κίτσιος Δ.

«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΣΤΟ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο πρώτο μέρος έθεσε τις βάσεις για την πρόκριση η ομάδα της Δόξας Βλαχογιαννίου η οποία μέσα στη Βερδικούσια επικράτησε της τοπικής Προοδευτικής με 4-2.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 10’ με το φάουλ του Μιχαλέ, όμως στο 12’ ο Ιωαννίδης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 και στο 20’ ο Ζηρδέλης έγραψε το 1-2 κάνοντας την ανατροπή, ενώ στο 37’ και πάλι ο Ζηρδέλης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 1-3.

Οι φιλοξενούμενοι στο 67’ με τον Τόλιο πέτυχαν το 1-4, ενώ το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στο 82’ ο Οικονόμου Ν/Αθ.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ (Μπακλαβάς): Δαούλας, Χατζής (46΄Ζερδαλής Σπ.), Στατήρης, Φραγκογούλας, Μούμος, Καρκατσέλας Σοφ., Θάνος, Οικονόμου Ν/Αθ, Ιγγλέζος, Μιχαλές (75΄Κατίνας), Συνάπαλος (46΄Οικονόμου Ν/Γ).

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Νασίου, Γεωργατζιάς, Αλεξίου, Βάλλας, Αθανασούλης, Ιωαννίδης, Κοντοθανάσης Β., Ζηρδέλης, Κοντοθανάσης Δ. (52΄Θανασούλης), Τόλιος (72΄ Χαράλαμπος), Γκουρομπίνος (72΄Γεωργούλης).

ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Στο Μαυροβούνι η ομώνυμη ομάδα έκανε μία από τις εκπλήξεις της ημέρας κερδίζοντας την κατά δύο κατηγορίες μεγαλύτερη Δόξα Αργυροπουλίου με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ στις αρχές της επανάληψης με το πέναλτι του Μπαχτσιβάνου, ωστόσο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και με πέναλτι του Πεζή στο 60’ ισοφάρισαν σε 1-1.

Η μεγάλη νίκη του Μαυροβουνίου σφραγίστηκε στο 88’ όταν ο Μαντζαφούλης με νέο πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μαντζαφούλη, ενώ οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Χατζής και

Καψαλός.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Αρβανίτης): Καραποστόλης, Βαρσάμης, Νότας, Τατσέλος (80΄Παπαϊωάννου), Καψαλός, Μαντζαφούλης, Μπάγκας, Μπατζέλας, Τάτσιος (65΄Αρβανίτης), Πεζής (73΄ Τσαπράζης Κ.), Ακριβόπουλος.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Μιχαλές): Μπαχτσιβάνος Ι, Μπαχτσιβάνος ΙΙ, Μπουζούκας, Μάρκου, Χατζής, Καρράς, Χαρισούλης (85΄Τσούτσας Γ.), Σιαμαντούρας (46΄Ριζούλης), Ζάχος, Καζάκης (70΄ Τσούτσας Αλ.), Σχοινάς.

Ο Δ. ΠΛΙΑΓΚΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΛΥΣΗ

Το γκολ του Δημήτρη Πλιάγκα στο 10ο λεπτό αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη και μαζί την πρόκριση στην ομάδα του Συκουρίου στο γειτονικό ντέρμπι στο Πουρνάρι κόντρα στην τοπική Αναγέννηση

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΟΥΡΝΑΡΙΟΥ (Τζιατζιάς): Ξεσφίγγης, Ζαϊρές, Ζιούστης, Δημολός (77΄Κρητικός Θ.), Μαρσέλο, Τζόγκας, Κρητικός Μιχ., Ζιώγας, Κώτσιας, Νικούλης, Γαρυφαλλόπουλος.

ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Τσέτσιλας): Γκικούδης, Σάλα, Αλμυρούλης, Αγγέλης, Σελήνης, Καπετάνι, Κάτσας, Σενκάι (75′ Τζιούρας), Κώτσιας (88′ Κορδέλας), Μαυρομάτης, Πλιάγκας (46′ Καλούσης).

ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις του πρωταθλήματος και στο κύπελλο ο Ηρακλής Λάρισας πέρασε από το Κουλούρι κερδίζοντας τον τοπικό Άρη με 3-0.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Γκιουρσάνης (50’) και Φώτος (64’, 89’).

ΑΡΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΟΥ (Κυριάκος): Παπαγούλας, Τσιάρας (71′ Γαρυφαλλόπουλος), Κουρούκας, Καλογερόπουλος, Φασούλας, Καρλιγκιώτης,Νεράτζης, Σταμέλος (46′ Δέλλας), Φλώρος (61′ Μιχόπουλος), Μετάνι, Κοτάκος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης (81′ Ντιντής), Καραγιάννης, Φορτομάρης, Καλπίας, Ψωμολιάς (50′ Μολάς), Σπανός, Γκιουρσάνης, Λιάνος, Μπάμης, Ζαφειρίου (79′ Κυρίτσης), Φώτος.

ΕΔΕΙΞΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Η ΟΛΙΜΠΙΚ/Ν. ΚΑΡΥΕΣ

Παίζοντας αποφασιστικά και με πάθος η Ολύμπικ/Ν. Καρυές κοίταξε κατάματα την κατά μία κατηγορία μεγαλύτερη Αστραπή Ν. Πολιτείας κερδίζοντας με 4-2 στην παράταση (2-2 κ.α.).

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με τον Βαλατσό και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Τριανταφυλλόπουλο.

Στη συνέχει οι όροι αντιστράφηκαν με την Ολύμπικ/Ν. Καρυές να παίρνει το προβάδισμα με τον Μανώλη όμως ο Θεοχάρης ήταν αυτός που απάντησε για τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 2-2 με το οποίο ολοκληρώθηκε το 90λεπτο.

Στην παράταση «μίλησαν» οι Μάτος και Μανώλης χαρίζοντας έτσι την πρόκριση και μαζί μια σημαντική νίκη στην Ολύμπικ/Ν. Καρυές.

ΟΛΥΜΠΙΚ/Ν. ΚΑΡΥΕΣ (Μπρισίμης): Παπαδημητρίου, Τσιώλης Ν. (60′ Μανώλης), Τσιώλης Β. (95’ Ζαΐμι), Σέτζας, Πράπας (51΄Τσιουρής), Μητρακούλης, Περδίκης Σ., Τσινούδης, Περδίκης Ν., Μάτος, Τριανταφυλλόπουλος.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Καφφές): Βακουφτσής, Χατζόπουλος (56΄Γιαγιάκος), Μούτσιος (72΄Χασιώτης), Παπαμάνος, Θεοχάρης, , Κολιοφούτης, Νανάς, Παυλόπουλος, Κυριάκος, Βαλατσός, Μπελάγιας (63΄Καλτσάς).

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΝΑΡΘΑΚΙ

Το Ναρθάκι όρθωσε το ανάστημά του στον κατά δύο κατηγορίες μεγαλύτερο

Αετό Αμυγδαλέας κερδίζοντας με 3-2 μετά από ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλό τους στο 17’ όταν ο Τσούλης με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 22’ ο Μπούσιος με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Η απάντηση του Αετού ήρθε στο 33’ με τον Δημητρέλη να έχει σουτ στο δοκάρι, ενώ στο 36’ ο Αντωνόπουλος με εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1. Στην αμέσως επόμενη επίθεση οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με το δυνατό σουτ του Πολύζου.

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 55’ έφτασαν στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Γιαντσίδη, ενώ πέντε λεπτά αργότερα πέτυχαν την ολική ανατροπή με τον Τσούλη να διαμορφώνει το τελικό 3-2 και να χαρίζει την πρόκριση στο Ναρθάκι.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Λουκανίκας και Αγγελάκης.

Α.Ο. ΝΑΡΘΑΚΙΟΥ (Ρόφαλης): Ατόσογλου, Καπετάνος (65′ Βαίτσης), Θάνος, Κατσικόπουλος, Αγγελάκης, Μπούσιος, Γιαντσίδης, Θ. Τσούλης (80′ Λάμπρου), Δ. Τσούλης (67′ Παπαθανασίου), Σιδηρόπουλος, Παλαμίδας.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Λιάπης): Τσιτουρτζής, Τασιουλής (25′ Χατζηιωαννίδης), Ευαγγελούλης, Πολύζος, Πρίφτης (46′ λ.τ Υφαντής), Γραμμένος, Δημητρέλης, Μπάρδας, Καρβούνης, Λουκανίκας, Αντωνόπουλος.

Αποτελέσματα-πρόγραμμα

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του κυπέλλου, οι σημερινοί αγώνες αλλά και τα ζευγάρια της 2ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

Ραχούλα – Βούναινα 1-0

Σμόλικας – Αχιλλέας Φ.        0-3 παρ. (0-0 κ.α.)

Ολύμπικ/Ν. Καρυές – Αστραπή Ν. Π.         4-2 παρ. (2-2 κ.α.)

Παναγροτικός –Αμπελιά       0-1

Ναρθάκι –Αμυγδαλέα           3-2

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ραχούλα-Αχιλλέας Φ.

*Ολύμπικ/Ν. Καρυές, Αμπελιά, Ναρθάκι προκρίνονται άνευ αγώνα

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

Πουρνάρι –Συκούριο 0-1

Δήμητρα Γιάνν. – Φαλανιακός          1-3

Γόννοι – Τύρναβος    1-0

Πελασγιώτιδα – Φιλοκτήτης  1-4

Μαυροβούνι –Αργυροπούλι 2-1

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Συκούριο-Φαλανιακός

*Γόννοι, Φιλοκτήτης, Μαυροβούνι προκρίνονται άνευ αγώνα

Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ

Αβέρωφ –Αγ Ανάργυροι (σήμερα, 16.00)

Μακρυχώρι –Καλοχώρι       5-4 πέν. (0-0 κ.α., παρ.)

Κιλελέρ – Λάρισα 2012        1-2

Κουλούρι – Ηρακλής Λάρ.   0-3

Τοξότης-Δωτιέας Αγιάς        2-3

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Νικητής (Αβέρωφ –Αγ Ανάργυροι)-Μακρυχώρι

*Λάρισα 2012, Ηρακλής Λάρ., Δωτιέας Αγιάς προκρίνονται άνευ αγώνα

Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ

Αμπελωνιακός – Νεάπολη (σήμερα, 16.00)

Οικονόμος– Π.Ο.Ε.   2-3 παρ. (2-2 κ.α.)

Ελευθεραί – Αστέρας Τυρν. (σήμερα, 16.00)

Συκέα – Δαμασιακός            (σήμερα, 16.00)

Βερδικούσια –Βλαχογιάννι   2-4

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Νικητής (Αμπελωνιακός – Νεάπολη)-ΠΟΕ

*Βλαχογιάννι, Νικητής (Συκέα – Δαμασιακός), Νικητής (Ελευθεραί – Αστέρας Τυρν.) προκρίνονται άνευ αγώνα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass