ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ AEL FC ARENA (20.30)

Η ΑΕΛ μπορεί τη νίκη με τον Ολυμπιακό

*Βιντεοθεραπεία χθες από τον τεχνικό Άγγελο Αναστασιάδη

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2016 11:55

Του Σωτ. Κέλλα

Μετά από δυο άσχημα αποτελέσματα κόντρα σε Ηρακλή(2-2) και Κέρκυρα(έχασε με 2-0) η ΑΕΛ καλείται να παίξει ένα δύσκολο παιχνίδι στη έδρας της (Ael Fc Arena) με τον Ολυμπιακό Πειραιώς(20.30) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ημέρας(ως γνωστόν το πρωτάθλημα ξεκίνησε από την 3η αγωνιστική) και με τα βαθμολογικά δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί οφείλει να κερδίζει βαθμό η βαθμούς από οποιοδήποτε αντίπαλο.

Σίγουρα η ομάδα του Ολυμπιακού είναι το φαβορί αλλά η ΑΕΛ και στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει με οποιονδήποτε αντίπαλο και να πάρει μια σημαντική νίκη που θα της δώσει ψυχολογική και βαθμολογική ώθηση.

Το προηγούμενο παιχνίδι που έδωσε ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή έδειξε ότι δεν είναι αχτύπητος και οι παίκτες της ΑΕΛ αν το πιστέψουν μπορούν να πάρουν ακόμα και τη νίκη. Το έμψυχο δυναμικό είναι αξιόλογο, ο προπονητής έμπειρος και το κυριότερο υπάρχει πάθος για τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που πριν από πέντε χρόνια ήταν «αποδιοπομπαίος τράγος» για τους Λαρισαίους φιλάθλους.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης χθες είχε βιντεοθεραπεία στους παίκτες του ενώ ακολούθησε προπόνηση και δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα με εξαίρεση τον τραυματία Ναβάρο καθώς όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή του.

Αυτο που χρειάζεται είναι καθαρό μυαλό και πίστη στο αποτέλεσμα απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΛ θα κάνει ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στα προγνωστικά.

Σχετικά με την τακτική το 3-5-2 η το 4-2-3-1 είναι το ερωτηματικό του προπονητή και αυτό θα φανεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Έχουμε δει στα φιλικά την ομάδα να παίζει με τρία σέντερ μπακ αλλά μέχρι τώρα στα επίσημα παιχνίδια είδαμε δυο.

Ο Αναστασιάδης θέλει να αλλάξει τακτική γιατί πιστεύει στα πρόσωπα και τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του που αμέσως μετά τον άτυχο αγώνα με την Κέρκυρα τους στήριξε παραπάνω από το κανονικό.

ΕΙΣΤΗΡΙΑ

Εισιτήρια θα πωλούνται σήμερα μόνο από τα εκδοτήρια του γηπέδου και από την ΠΑΕ ΑΕΛ καλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν αρκετά νωρίς λόγω των διαδικασιών που υπάρχουν με τη δήλωση της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΤΩ 17

Νίκη πέτυχε η ομάδα Κ-17 της Α.Ε.Λ. στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό με σκορ 1-0 για το οικείο πρωτάθλημα της Super League.

Το γκολ της λαρισινής ομάδας πέτυχε ο Φουρκιώτης με σουτ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Πινακά.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καλαντζής, Λιάβας, Θώδης (74’ Ράπτης), Μελιάδης, Ντόβας (89’ Σκόνδρας), Πατίλας, Τσιαντής, Καββαδίας, Αλομπισάντ (63’ Πανταζής), Κοτρώτσος, Βασίλακας (78’ Μπακαδήμας).

Α.Ε.Λ. (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος, Γινιτζής, Μαλάκος (60' Καλαπανίδας), Βάνης, Φουρκιώτης, Ζιανός, Γκαλγκανόπουλος, Τόπης (40' λ τ. Κατσιαρός), Ζώκος (70' Μίζα), Πινακάς (60' Πλαντάνας), Κακαράντζας (80' Λιόντος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass