ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΥΓΙΑ-ΝΤΕΓΚΡΑ

Υπήρχε και αγώνας...

* Επανέρχεται ο Βαρέλα. Εκτός μάχης ο Ναβάρο

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2016 10:54

Του Σωτ. Κέλλα

Το επεισόδιο μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και του τερματοφύλακα Ματίας Ντεγκρά «σκέπασε» την αγωνιστική εικόνα της λαρισινής ομάδας στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ηρακλή(2-2) που ήταν το πρώτο της λαρισινής ομάδας στη Σούπερ Λιίκα μετά από πέντε χρόνια.

Η εικόνα της ΑΕΛ ήταν καλή σε γενικές γραμμές και ο τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης στη προχθεσινή ομιλία στους παίκτες τους είπε ότι έπρεπε να κερδίσουν αλλά και ότι μπορούν να παίξουν καλύτερα και ο κάθε παίκτης να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την εικόνα του.

Στάθηκε στις πολλές τελικές προσπάθειες που έκανε η ομάδα του λέγοντας ότι θα μπορούσε να αξιοποιήσει περισσότερες και να πετύχουν και άλλα τέρματα.

Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό ενώ στο προχθεσινό δείπνο που παρέθεσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ προς το αγωνιστικό τμήμα και εκπροσώπους ΜΜΕ ο προπονητής απουσίαζε για προσωπικούς λόγους.

Από κει και πέρα η ΑΕΛ δεν έχασε μόνο δύο βαθμούς από τον Ηρακλή αλλά και δύο παίκτες. Συγκεκριμένα ο Ντεγκρά αποτελεί παρελθόν από την ομάδα ενώ ο Ναβάρο τραυματίστηκε και θα απουσιάσει τουλάχιστον για ένα μήνα. Αυτό σημαίνει λογικά την επάνοδο του Βασίλη Ρέντζα στο αρχικό σχήμα.

Υπάρχει και μια ευχάριστη είδηση, η επιστροφή του Βαρέλα που αποθεραπεύτηκε ενώ ανεβάζει διαρκώς ρυθμούς ο Ντοντό.

Τέλος οι παίκτες προσπαθούν να ξεχάσουν το θέμα του Ντεγκρά και να ηρεμήσουν ώστε να παρουσιαστούν την ερχόμενη Κυριακή στην Κέρκυρα πιο καλοί και να φθάσουν στην πρώτη νίκη της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Μια νίκη που η ΑΕΛ τη θέλει γιατί με δεδομένο ότι ακολουθεί ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η βαθμολογική συγκομιδή κινδυνεύει να είναι πολύ μικρή.

Πάντως η αγωνιστική εικόνα επαναλαμβάνουμε στον αγώνα με τον Ηρακλή δεν ήταν αρνητική αφού οι αντίπαλοι ελάχιστες φορές πέρασαν τη μεσαία γραμμή αλλά ευτύχησαν να πετύχουν δυο εύκολα τέρματα.

Από την άλλη στην επίθεση πρέπει η ΑΕΛ να έχει καλύτερη αποτελεσματικότητα Σήμερα οι παίκτες θα προπονηθούν το πρωί.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ

Έγιναν γνωστές οι τιμές των εισιτήριων του αγώνα ανάμεσα στην Κέρκυρα και την ΑΕΛ, αλλά και οι τρόποι διάθεσης τους, από τη διοίκηση της Κέρκυρας, για την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο ΕΑΚ Κέρκυρας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα με ώρα έναρξης στις 18:15.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κέρκυρας:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, στις 18:15, στο ΕΑΚΚ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου της Κέρκυρας, τόσο το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 έως τις 15:00, όσο και την Κυριακή 18 του μηνός, ανήμερα του αγώνα δηλαδή, από τις 11:00 μέχρι και την έναρξή του.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα με την ΑΕΛ τιμώνται ως εξής:

Θύρα 4: 10 ευρώ

Θύρες 2Α, 2Β, 3Α, 3Β: 20 ευρώ

Θύρα VIP: 30 ευρώ

Σημειώνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα και ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου. Επιπροσθέτως υπογραμμίζεται ότι σε κάθε αριθμό ΑΜΚΑ αντιστοιχεί μόνο ένα εισιτήριο αγώνα.

Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους φιλάθλους για την όποια ταλαιπωρία υπέστησαν το περασμένο Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου, στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Superleague με αντίπαλο τον Πλατανιά, αφενός λόγω της δυσκολίας καταχώρησης του ΑΜΚΑ και της ταυτοποίησης των στοιχείων των φιλάθλων, αφετέρου λόγω κάποιων τεχνικών προβλημάτων (διακοπή ρεύματος, μη λειτουργιά internet) στην ευρύτερη περιοχή του ΕΑΚΚ.

Υπενθυμίζεται ότι εισιτήρια του αγώνα μπορούν οι φίλαθλοι, ήδη, να προμηθεύονται, τόσο από τα γραφεία του συλλόγου στις Αλυκές Ποταμού (πάνω από το γυμναστήριο In Action), όσο και από το κατάστημα Public, όπως βέβαια και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.viva.gr».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass