ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΕΔΩΣΕ ΧΘΕΣ Η ΠΑΕ ΑΕΛ

50.000 ευρώ για το Ael Fc Arena

* Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.: «Ήταν περσινά χρήματα»

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2016 10:43

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε χθες ότι οι καθαρές εισπράξεις του αγώνα ΑΕΛ-Ηρακλή 2-2 ήταν 15.000 ευρώ ενώ δόθηκαν 50.000 ευρώ για τη χρήση του Ael FC Arena.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ιδιοκτήτριας της αθλητικής εγκατάστασης που ανάφερε ότι αυτά τα χρήματα είναι για την περσινή περίοδο από την οποία υπάρχουν οφειλές 176.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ ανέφερε τα εξής: « Σήμερα, παρά το ότι οι καθαρές εισπράξεις του αγώνα "ΑΕΛ-Ηρακλής" δεν ξεπέρασαν τις 15.000 ευρώ, η ΠΑΕ ΑΕΛ κατέβαλε στη Γήπεδο ΑΕ το ποσό των 50.000 ευρώ που είναι η προκαταβολή για να χρησιμοποιεί η ΑΕΛ το γήπεδο AEL FC ARENA». Για να απαντήσει η Γήπεδο Λάρισας Α.Ε. με τα ακόλουθα: «Σήμερα καταβλήθηκε η προκαταβολή που αφορά τις περσινές οφειλές των 176.000 και πλέον ευρώ. Η εξόφληση των περσινών οφειλών έπρεπε να γίνει έως 15/6/2016 -δηλαδή με τη λήξη της περσινής σύμβασης – αλλά με πρωτοβουλία του κ.Πηλαδάκη έγινε ρύθμιση με τρόπο που διευκολύνεται η ομάδα. Το 90% των χρημάτων της προκαταβολής θα καταβληθεί σε τραπεζικές υποχρεώσεις και το υπόλοιπο για πληρωμή μέρους της κατανάλωσης ρεύματος που προήλθε από χρήση της ομάδας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass