ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ

Έπαιξαν για τον Κώστα…

*Νικητής αναδείχθηκε ο Ατρόμητος Παλαμά

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2016 13:54

Τουρνουά στη μνήμη του Κώστα Θεοδώρου διοργανώθηκε στη Φαρκαδόνα, όπου συμμετείχαν η ΑΕΦ, η Δήμητρα, ο Διγενής Νεοχωρίου και ο Ατρόμητος Παλαμά ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής, από το Κεραμίδι Τρικάλων.

Το τουρνουά διοργάνωσε για 5η χρονιά η ΑΕΦ και ανταποκρίθηκαν όλοι, στο κάλεσμα που έκαναν οι διοικούντες της Φαρκαδόνας και ο πατέρας του Νίκος Θεοδώρου.

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Το τουρνουά ξεκίνησε με το πρώτο ζευγάρι που ήταν ο Ατρόμητος Παλαμά και η Δήμητρα/Απόλλων και τα παιχνίδια ήταν 40λεπτα. Νικητής ήταν ο Ατρόμητος Παλαμά του Τάσου Μπεριτζά, αφού στο 28’ ο Παπαγεωργίου με κοντινό σουτ έκανε το 1-0, στο 32’ ο Αρχοντής το 2-0 και στο 40’ ο Ζάγκος με ωραίο σουτ το τελικό 3-0.

Το δεύτερο ζευγάρι ήταν ο Διγενής Νεοχωρίου με τη Φαρκαδόνα και το ματς έληξε 1-1 στην κανονική του διάρκεια. Στο 10’ για την ΑΕΦ ο Καραθανάσης με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-1 και στο 25’ ο Τσικρικάς έφερε το ματς στα ίσα. Στα πέναλτι νικήτρια ήταν η ομάδα του Διγενή Νεοχωρίου (6-5).

Στη συνέχεια έγινε ο μικρός τελικός ανάμεσα στην ΑΕΦ και τη Δήμητρα/Απόλλων, όπου νικήτρια ήταν η Φαρκαδόνα με σκορ 2-1. Στο 20’ ο Γρηγορίου έκανε το 1-0 και στο 22’ ένα πολύ ωραίο γκολ από τον Θέμη Καπράλο ύστερα από ασίστ του Παπαδόπουλου. Μάλιστα ήταν πολύ συγκινητικό που ο εν λόγω παίκτης έτρεξε και αγκάλιασε τον πατέρα του αδικοχαμένου γιου και του αφιέρωσε το γκολ. Στο 25’ μείωσε ο Γραμματικός σε 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο τελικός έγινε ανάμεσα στον Ατρόμητο Παλαμά και τον Διγενή Νεοχωρίου με το μοναδικό γκολ που ανέδειξε τον νικητή να το σημειώνει ο Κόκκινος στο 5’.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι. Το κύπελλο παρέδωσε στον αρχηγό του Παλαμά Άγγελο Χατζηρίζο ο πρόεδρος της ΑΕΦ Γιώργος Χαλβατζάς που συνεχάρη όλη την ομάδα των «Πρασίνων», ευχόμενος να ανέβει στη Γ΄Εθνική κατηγορία.

*Παρόν στο τουρνουά ήταν και ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ.Γεώργιος Μεριβάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass