ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΛ ΝΕΩΝ Κ20

«Λευκή» ισοπαλία στη Γιάννουλη

*Παρά το τελικό αποτέλεσμα ήταν ένα δυνατό αγωνιστικό τεστ για τους δύο αντιπάλους που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2016 10:03

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Χωρίς νικητή και χωρίς τέρματα έληξε το χθεσινό φιλικό παιχνίδι στη Γιάννουλη ανάμεσα στην τοπική Δήμητρα και την ομάδα Νέων Κ20 της ΑΕΛ. Παρά το γεγονός ότι δεν σημειώθηκαν γκολ το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό και αποτέλεσε ένα δυνατό αγωνιστικό τεστ για τους δύο αντιπάλους που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Μετά από ένα πρώτο ανιχνευτικό δεκάλεπτο, η ΑΕΛ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ήλεγξε το παιχνίδι στον χώρο της μεσαίας γραμμής και προσπάθησε να πιέσει την αντίπαλη άμυνα στην προσπάθειά της να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Από την άλλη πλευρά η Δήμητρα κατάφερε να βρει τις λύσεις στην αμυντική της λειτουργία και προσπάθησε να απειλήσει με γρήγορες επιθετικές ενέργειες.

Η μεγάλη φάση δεν σημειώθηκε στο πρώτο 45λεπτο, ενώ πιο χαρακτηριστικές ήταν οι ευκαιρίες στο 20ό λεπτό για την ΑΕΛ όταν ο Κεϊτά «έσπασε» την μπάλα στον Δερμιτζάκη, ωστόσο το τελείωμα του παίκτη της ΑΕΛ δεν ήταν καλό, στο 29’ η Δήμητρα βγήκε στην κόντρα με τον Μηνά μετά από ωραία μπαλιά του Μανάκα, όμως το κοντινό σουτ υπό πίεση του επιθετικού των «πρασίνων» δεν ανησύχησε τον Παϊτέρη, ενώ στο 35’ ένα πολύ καλό φάουλ του Δερμιτζάκη πέρασε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη οι «βυσσινί» πίεσαν ψηλά τον αντίπαλό τους με αποτέλεσμα να κερδίζουν πιο εύκολα την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ωστόσο οι ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν απέδωσαν καρπούς.

Στο 64’ μετά από σέντρα του Μακρή από δεξιά, ο Κυρανούδης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα, αλλά ο Μπαμπάλης προ του Αναγνώστη απομάκρυνε τον κίνδυνο, ενώ στο 69’ ένα φάουλ του Μακρή από καλή θέση πέρασε άουτ.

Η Δήμητρα απάντησε στο 70’ όταν ο Μηνάς βγήκε στην αντεπίθεση, όμως το κοντινό σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ.

Στο 77’ ο Ι. Κυρίτσης για την ΑΕΛ μπήκε στη μεγάλη περιοχή από τα δεξιά, επιχείρησε το σουτ όμως η μπάλα χτύπησε στο εξωτερικό των δικτύων, ενώ στο 88’ μετά από ωραία πάσα του Γεωργακόπουλου, ο Κουσιάς μέσα στη μεγάλη περιοχή και από τα αριστερά δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα που απέκρουσε σε κόρνερ.

Έτσι το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Αδ. Κουκούλη που είχε βοηθούς τον κ. Δ. Τέγο και την κ. Δ. Τσακνάκη.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Κυρανούδης, Εμμανουήλ, Μηνάς, Κουρούτσαλης, Μπαμπάλης, Θώμος, Σινάνης, Μανάκας, Τσιαντούλης, Καραγιώργος, Πατσιωτός (Χατζηγρηγορίου, Κανδύλας, Τάσιος, Αλεξόπουλος, Σκούρας, Ντούφας, Σπύρου, Γουργιώτης).

ΑΕΛ Κ20 (Σ. Αναστασιάδης): Παϊτέρης, Ι. Κυρίτσης, Καλούσης, Ναλπάντης, Παπαδόπουλος, Κυρίτσης Αθ., Μακρής, Καραλούλης, Δερμιτσάκης, Αναγνώστης, Κεϊτά (Γεωργακόπουλος, Κουσιάς, Κοντογουλίδης, Τσέκας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass