ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ:

Μια δημόσια συγγνώμη …

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2016 10:08

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα-ΑΕΛ 3-3 ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννενα κ. Χριστοβασίλη για τον οποίο είπε μεταξύ άλλων: «ενδόμυχα τον παρεξήγησα και τον κατηγόρησα και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτό δημόσια, για να φύγει και ένα βάρος από πάνω μου» ενώ  αναφερόμενος στην ΑΕΛ τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά της ΑΕΛ, από την προσπάθεια, ταλαιπωρηθήκαμε και λίγο στο ταξίδι κλπ».  

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «βυσσινί»: «Όταν έρχομαι στα Γιάννινα νιώθω κάπως περίεργα με την καλή έννοια. Έλεγα και προηγουμένως στον κόουτς, όταν έπαιζε ο ΠΑΣ το τελευταίο παιχνίδι στην Ξάνθη για να μπορέσει να βγει στην Ευρώπη, στο σπίτι γινόταν πανζουρλισμός για να κερδίσει ο ΠΑΣ. Ήμασταν όλοι πολύ χαρούμενοι. Αυτή η ομάδα είναι μέσα στην ψυχή μου, μέσα στην καρδιά μου. Θα σας εξηγήσω και το λόγο. Γιατί ήταν η πρώτη ομάδα μετά τα 7 χρόνια που έλειπα στην Κύπρο και ήμουνα περίπου 10 μήνες χωρίς δουλειά, ήταν η πρώτη ομάδα που με εμπιστεύθηκε τον πάγκο. Για μένα ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση αυτό, να επιστρέψω στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 7 χρόνια απουσίας και ήταν τιμή μου να έρθω σ’ αυτή την ομάδα και μεγάλη ευγνωμοσύνη γι’ αυτό που έκανε ο πρόεδρος.

Και να πω και κάτι και δημόσια και το είπα προηγουμένως και στον πρόεδρο. Ένας άνθρωπος πράος, πολύ ήρεμος άνθρωπος, θα ήθελα να είχα την πραότητα και την ηρεμία του, του ζήτησα συγγνώμη και το ζητώ και δημόσια αυτό, έναν άνθρωπο που ξέρω από τότε που είχε πάρα πολλά προβλήματα η ομάδα. Στην αγωνία μου και όλη αυτή την προσπάθεια που γινόταν για να μπορέσουμε να φέρουμε την ομάδα στο δρόμο που θα ήθελε όλος ο κόσμος και ο πρόεδρος και εγώ και τα παιδιά, ξέρετε ότι στο δρόμο υπήρχαν και παρεξηγήσεις. Όχι δημόσια, αλλά ενδόμυχα τον παρεξήγησα και τον κατηγόρησα και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτό δημόσια, για να φύγει και ένα βάρος από πάνω μου. Να πω όμως ότι δόξα τον Θεό η ομάδα αυτή έχει κάνει μόνο βήματα μπροστά και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Είναι και ο κόουτς εδώ μπροστά, να του ευχηθώ τα καλύτερα, να του δώσω τα συγχαρητήρια και να έχει μια καλή και ευλογημένη χρονιά έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, οι παίκτες του, η διοίκηση και ο κόσμος. Είναι από τις λίγες ομάδες στην Ελλάδα που έχουν τον κόσμο δίπλα τους και αυτό είναι ευλογία».

Για τον αγώνα σημείωσε: «Το παιχνίδι ήταν μια πάρα πολύ καλή προπόνηση σε μια ομάδα που είναι έτοιμη, φτιαγμένη με τον ίδιο προπονητή. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά της ΑΕΛ, από την προσπάθεια, ταλαιπωρηθήκαμε και λίγο στο ταξίδι κλπ. Υπάρχουν και καλά και άσχημα συμπεράσματα. Ο ΠΑΣ είναι στο δρόμο τον σωστό, να είστε καλά. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο να έχει και αυτός μια καλή και ευλογημένη χρονιά. Ευχαριστούμε για όλα αυτά, για τα χειροκροτήματα, την αγάπη του. Είναι όμως αμοιβαία και το γνωρίζει».

ΠΕΤΡΑΚΗΣ: «ΗΤΑΝ ΧΑΡΑ ΜΑΣ»

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννενα Γιάννης Πετράκης είπε ότι ήταν χαρά των γηπεδούχων που έδωσαν φιλικό με την ΑΕΛ και εύχεται στη λαρισινή  ομάδα και τον προπονητή να πετύχουν τους στόχους τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

 «Ευχαριστώ τον κ. Αναστασιάδη για όσα είπε για την ομάδα μας. Είναι πολύ τιμητικά, ειδικά όταν προέρχονται από έναν άνθρωπο που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του χρόνια και ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής. Ήταν χαρά μας που βρέθηκε εδώ, όπως και η ομάδα της Λάρισας, που είναι ένα μεγάλο σωματείο. Εύχομαι από την καρδιά μου και στον κ. Αναστασιάδη και στη Λάρισα να έχουν μία πετυχημένη χρονιά, να κάνουν πράξη τους στόχους τους και τα οράματα που έχουν.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, στο α’ μέρος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν είχαμε ενέργεια και φρεσκάδα, αλλά και τη νοοτροπία που έπρεπε, απέναντι σε μια ομάδα καλά οργανωμένη. Αυτό που έκανε, το έκανε πολύ καλά. Πίεσε, έκλεισε τους χώρους, πήγαινε πρώτη πάνω στην μπάλα. Ήταν μία ομάδα που μας δυσκόλεψε, γιατί το υπηρέτησε σωστά αυτό που έπαιξε. Η επιλογή μας να τους περιμένουμε, δεν μας έδωσε την ευκαιρία να κλέψουμε μπάλες για να φύγουμε μπροστά, με αποτέλεσμα στο α’ ημίχρονο να μη γίνουμε καθόλου επικίνδυνοι και μέσα από την εξέλιξη του παιχνιδιού βρεθήκαμε να χάνουμε με 3-1.

Το σημαντικό είναι ότι με την αλλαγή τρόπου παιχνιδιού, αλλά και με τις αλλαγές παικτών, βελτιώσαμε την εικόνα μας. Κρατάμε ότι καταφέραμε με καλή νοοτροπία και ισοφαρίσαμε και είχαμε και τις ευκαιρίες να κερδίσουμε.

Η ΑΕΛ θα βάλει πολλά προβλήματα σε πολλές ομάδες. Συγχαίρω τον προπονητή της και την ομάδα».

Για το αν λείπει η φρεσκάδα στην πρώτη ενδεκάδα, που έχει παίξει τα ευρωπαϊκά ματς:

«Λείπει η φρεσκάδα και περισσότερο η ενέργεια. Είναι συνδυασμός που πρέπει να τον φτιάξουμε. Από τη στιγμή που ξέρουμε το αίτιο. θα βρούμε τον τρόπο να είμαστε και στα 90 λεπτά αυτοί που πρέπει και όχι μόνο για 45».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass