ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Συγχαρητήρια και... πριμ ο Αναστασιάδης

* Δύο μέρες ξεκούρασης ως επιβράβευση της προσπάθειας

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2016 11:07

Του Σωτ. Κέλλα

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, τεχνικός της ΑΕΛ, ήταν το κύριο πρόσωπο του προχθεσινού φιλικού αγώνα μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΛ(3-3).

Αρχικά αποθεώθηκε από τους φιλάθλους αναγνωρίζοντας το έργο στην ομάδα τους ενώ στη συνέχεια τα χαμόγελα έγιναν διπλά όταν οι παίκτες της ΑΕΛ έπαιξαν ένα υπέροχο πρώτο μέρος προηγήθηκαν με 3-1 και τον ενθουσίασε τόσο πολύ που έδωσε στους παίκτες δύο μέρες ξεκούρασης σαν επιβράβευση της προσπάθειάς τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η εμφάνιση της ΑΕΛ στο πρώτο μέρος(πριν αρχίσουν οι αλλαγές) ήταν τόσο εντυπωσιακή που όταν μπήκε στα αποδυτήρια ο Άγγελος Αναστασιάδης είπε στους παίκτες τους ότι η εικόνα τους ήταν πολύ καλή και μπορούσε να συγκριθεί με δυο ημίχρονα που έκαναν με Ξάνθη και Ατρόμητο Αθηνών. Μάλιστα με λίγο προσοχή θα μπορούσε η ομάδα να προηγηθεί με 4-1 ή 5-1.

Μάλιστα τα συγχαρητήρια τα έδωσε εις διπλούν αφού λίγο αργότερα στο δείπνο που παρέθεσε η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στη «Μυροβόλο» τους έδωσε πάλι συγχαρητήρια και τους ανακοίνωσε ότι δύο μέρες (σήμερα και αύριο) ξεκουρασθούν.

Η αποστολή της ΑΕΛ πήγε αυθημερόν στα Γιάννενα και επέστρεψε δυο ώρες περίπου μετά τα μεσάνυχτα στη Λάρισα(Σάββατο προς Κυριακή). Παρά την κόπωση του ταξιδιού η ομάδα έκανε προπόνηση χθες το πρωί ενώ για την Τετάρτη ο προγραμματισμός περιλαμβάνει δύο προπονήσεις.

Κάποιοι παίκτες βέβαια θα κάνουν προπόνηση και αύριο Τρίτη. Αυτοί είναι ο Ντοντό(λόγω λοίμωξης έχει χάσει πολλές προπονήσεις), ο Κουτσιανικούλης(ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα επειδή έχει χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας) και ο Γιοβάνοβιτς. Ο τελευταίος δεν έπαιξε στα Γιάννενα επειδή αισθάνθηκε βαρύ τον δικέφαλό του αλλά χθες έκανε το πρωί κανονικά προπόνηση ενώ το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα είναι ο Οουσού που γύρισε από τα πρωτεύουσα της Ηπείρου τραυματίας.

ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ...

Αυτό που βλέπουν στην ΑΕΛ είναι ότι η ομάδα είναι έτοιμη και θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ενώ έκλεισε ο κύκλος των μεταγραφών εκτός αν βρει κάτι εξαιρετικό και αποκτηθεί την τελευταία στιγμή. Τα σενάρια πάντως που υπάρχουν είναι ότι το πρωτάθλημα μάλλον θα ξεκινήσει στις 10-11 Σεπτεμβρίου από την τρίτη αγωνιστική(οι «βυσσινί» παίζουν με τον Ηρακλή) ενώ οι δυο πρώτες αγωνιστικές θα γίνουν εμβόλιμα στις 28 Δεκεμβρίου και στις 4 Ιανουαρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass