Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΛ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με τον ενθουσιασμό του νεοφώτιστου

*Γ. Δοδοντσάκης: Από τις πρώτες μέρες που ήρθα στην ομάδα διαπίστωσα ότι υπάρχει αρκετό ταλέντο, πολύ όρεξη και πολύ μεράκι

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2016 9:23

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Με τον ενθουσιασμό του νεοφώτιστου, σε μια χρονιά που αποκτά ιστορικές διαστάσεις για τον σύλλογο, αφού για πρώτη φορά από την ίδρυσή του θα δώσει το «παρών» στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής, ο Αστέρας Τυρνάβου θα επιχειρήσει τη φετινή σεζόν να παρουσιάσει ένα αγωνιστικό σύνολο ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Με νεαρούς κυρίως ποδοσφαιριστές και στηριζόμενος στις βάσεις που τέθηκαν την περσινή σεζόν, ο Αστέρας Τυρνάβου φιλοδοξεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του νέου πρωταθλήματος και να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα της παραμονής.

Για τον λόγο αυτό η διοίκηση του συλλόγου και ο πρόεδρος κ. Χρήστος Τσακίρης, εμπιστεύθηκαν τις τύχες της ομάδας στον τεχνικό Γιώργο Δοδοντσάκη, ενώ σε ότι αφορά στο έμψυχο δυναμικό οι αλλαγές που έγιναν ήταν λίγες, υπό την έννοια ότι η ομάδα διατήρησε τον βασικό της κορμό, με στόχο να μην αλλοιωθεί η αγωνιστική συνοχή που απέκτησε την περσινή σεζόν.
«Πράγματι είναι η πρώτη φορά που ο Αστέρας Τυρνάβου ανεβαίνει στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Από τις πρώτες μέρες που ήρθα εδώ διαπίστωσα ότι υπάρχει αρκετό ταλέντο στα παιδιά της ομάδας, πολύ όρεξη και πολύ μεράκι να μάθουν περισσότερα προκειμένου να έχουν μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα» υπογράμμισε ο νέος τεχνικός Γιώργος Δοδοντσάκης αναφερόμενος στη φετινή προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο και πρόσθεσε:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα πορεία των παιδιών και από τη συνεργασία μου με τη διοίκηση και το πρόεδρο κ. Χρήστο Τσακίρη, ο οποίος είναι πάντα κοντά στην ομάδα. Εύχομαι αυτά τα παιδιά να βελτιώνονται καθημερινά στις προπονήσεις και εβδομάδα με εβδομάδα να τους βλέπουμε καλύτερους, ώστε αυτή η ομάδα να μπορέσει να κάνει μια καλή αγωνιστική χρονιά σ’ αυτό το πρωτάθλημα και να μείνει στην κατηγορία.
Σε ό,τι αφορά στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, πιστεύω ότι φαίνονται πως κινούνται οι ομάδες, είναι ξεκάθαρα τα πράγματα για το ποιες θα πρωταγωνιστήσουν. Σίγουρα θα είναι ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης αλλά και 2-3 ομάδες πολύ δυνατές. Από κει και πέρα όμως όλοι θα κάνουν την προσπάθειά τους να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Για μας ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η παραμονή και στη συνέχεια να βελτιωνόμαστε σταδιακά. Αυτό για να επιτευχθεί χρειάζεται καθημερινή δουλειά στην προπόνηση και να έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα και τον ενθουσιασμό. Έτσι όπως ξεκινήσαμε τη χρονιά, να διατηρηθεί αυτός ο ενθουσιασμός και στη διάρκεια του πρωταθλήματος» κατέληξε ο Γιώργος Δοδοντσάκης.

Ενθουσιασμός και αισιοδοξία
Η φετινή χρονιά είναι αν μη τι άλλο μία μεγάλη πρόκληση για τον Αστέρα Τυρνάβου, ωστόσο οι παίκτες της ομάδας παρουσιάζονται ενθουσιασμένοι και δηλώνουν αισιόδοξοι για την επίτευξη των στόχων τους. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:
Παναγιώτης Γαλάνης: «Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε γιατί είμαστε μία ομάδα που πρώτη φορά παίζει στην Α’ κατηγορία και είναι μία καινούργια εμπειρία για όλα τα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».
Χρυσοβαλάντης Γκαραγκούνης: «Θα είναι μία δύσκολη χρονιά γιατί η Α’ κατηγορία έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις. Θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να κρατηθούμε στην κατηγορία και για να το πετύχουμε αυτό χρειάζεται σκληρή δουλειά στην προπόνηση σε καθημερινή βάση, να έχουμε διάρκεια και να δείχνουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα στα παιχνίδια».
Κώστας Τσακίρης: «Εύχομαι να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Σίγουρα τα πράγματα θα είναι δύσκολα γιατί θα έχουμε απέναντί μας πάρα πολύ καλές ομάδες, ωστόσο είμαστε αισιόδοξοι. Διατηρήσαμε τον βασικό κορμό από την περσινή σεζόν και πιστεύω ότι αυτό θα λειτουργήσει θετικά στο να αποκτήσουμε την αγωνιστική συνοχή που θέλουμε και να παρουσιάσουμε μία πολύ καλή ομάδα».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass