Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΜΕ 1-0 ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Συνεχίζει το αήττητο στα φιλικά

Σ. Θεοδοσιάδης: «Δεν στέκομαι στο αποτέλεσμα. Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι η ομάδα είναι σοβαρή, πειθαρχημένη και συγκεντρωμένη στη δουλειά της»

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2016 9:05 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Αυγ 2016 9:15

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Μία ακόμα φιλική νίκη, αυτή τη φορά επί του Ρήγα Φεραίου με 1-0, πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Απόλλωνας Λάρισας, στην πρώτη του φετινή εμφάνιση στο ανακαινισμένο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Το γκολ με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα πέτυχε στο 52’ ο Διβανές με κοντινό ψηλοκρεμαστό πλασέ. Είναι η τρίτη κατά σειρά νίκη του Απόλλωνα Λάρισας σε ισάριθμα παιχνίδια, μετά το 2-0 επί της Νεοκαισάρειας και το 3-0 επί του Λαγκαδά κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «κυανολεύκων» στο Ελατοχώρι Πιερίας.

Η ουσία, σε ό,τι αφορά στο χθεσινό φιλικό στο γήπεδο Φιλιππούπολης, είναι ότι ο Απόλλωνας είχε να αντιμετωπίσει έναν δυνατό αντίπαλο, με καλά οργανωμένη άμυνα. Οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια, δημιούργησαν -αν και δυσκολεύτηκαν απέναντι στην κλειστή άμυνα του αντιπάλου- ορισμένες καλές ευκαιρίες, χωρίς παράλληλα να επιτρέψουν τον Ρήγα Φεραίο να γίνει απειλητικός. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι σε όλο το παιχνίδι δεν δημιούργησαν κάποια αξιόλογη ευκαιρία.

«Σιγά- σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Ολοκληρώσαμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση των παιδιών και από την προσήλωσή τους στο στόχο» σχολίασε αμέσως μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης και πρόσθεσε:

«Όπως έχω πει πολλές φορές, είμαστε μία καινούργια ομάδα, που καθημερινά προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Στον σημερινό (σ.σ. χθεσινό) φιλικό δείξαμε πολλά καλά στοιχεία, σίγουρα όμως είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα όσον αφορά στην ουσία.

Τα παιδιά είναι ακόμα πάρα πολύ «φορτωμένα» από τις προπονήσεις. Το θετικό για μένα είναι ότι αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που είναι από τις πλέον έμπειρες ομάδες της κατηγορίας και πήραμε μία πρώτη γεύση. Είναι επιδίωξή μου να παίζουμε με ομάδες της κατηγορίας, για να μπουν οι παίκτες στον ειρμό του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι έχουμε πολλά περιθώρια εξέλιξης. Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι η ομάδα είναι σοβαρή, πειθαρχημένη και συγκεντρωμένη στη δουλειά της. Δεν στέκομαι στο αποτέλεσμα. Στέκομαι στο ότι υπάρχει πολύ καλή διάθεση, ώστε η κάθε μέρα να είναι διαφορετική και να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος».

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Η πρώτη μεγάλη στιγμή για τον Απόλλωνα Λάρισας σημειώθηκε στο 15’ όταν ο Πέντα έβγαλε τετ α τετ τον Σαχινίδη όμως ο τελευταίος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Πέντε λεπτά νωρίτερα ο Σάββας είχε μία καλή ευκαιρία όταν μπήκε στη μεγάλη περιοχή όμως δεν ολοκλήρωσε με τον πρέπον τρόπο την ενέργειά του.

Στο 35’ μετά από κόρνερ του Πέντα, ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο 42’ ο Ιορδανίδης με κοντινό τακουνάκι δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Τελικά οι προσπάθειες των παικτών του Απόλλωνα Λάρισας έλαβαν σάρκα και οστά στο 52’ όταν ο Γεωργίου έβγαλε την μπάλα στον Διβανέ μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο τελευταίος με κοντινό ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας έτσι το 1-0.

Η τελευταία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 68’ όταν μετά από συντονισμένη επιθετική ενέργεια, ο Διβανές ως τελικός αποδέκτης με κοντινό σουτ δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας.

Το παιχνίδι διηύθυνε ο κ. Αγγελούλης με βοηθούς τους κ. Γκαρέλη και Τσαπράζη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Ιβανίδης, Πέντα, Σουλίδης, Σαχινίδης, Κυριάκος, Καμπλιώνης (Γεωργίου, Γιαννακόπουλος, Μυρσινιάς, Σταυράκης, Αγρόδημος, Διβανές, Κολοβός, Λιλολάρι, Χαραλαμπίδης, Καμπέρης, Συράκος).

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Μπακάλης): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Σπαθής, Λάμπρου, Μπόρας, Αλεξίου, Γεωργατζής, Κέβιν, Τζουβάρας, Γκίκα, Τσελέπης (Κυπτίου, Γκάγκας, Χατζής, Κεφάλας, Ζαχαράκης, Γουτούλης, Ράπτης, Τζουμπέκος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass