ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ» ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ

Απόλλων Λ.: Πρωταγωνιστής και στη Γ’ Εθνική

* Με αισιοδοξία και πίστη στην επίτευξη του δύσκολου στόχου ξεκίνησε χθες στη Φιλιππούπολη η προετοιμασία της λαρισινής ομάδας * Π. Μαντζανάς: «Στο τέλος εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε» * Σ. Θεοδοσιάδης: «Θα δώσουμε τα πάντα και οδηγός μας θα είναι η καθημερινή σκληρή δουλειά»

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2016 11:09

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Για τον Απόλλωνα Λάρισας η νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα αποτελέσει ένα ακόμα μεγάλο στοίχημα.

Στόχος της λαρισινής ομάδας δεν είναι άλλος από το να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε την περσινή σεζόν: Την ανοδική της πορεία. Αυτό άλλωστε φάνηκε από τις ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν μέχρι τώρα (συνολικά αποκτήθηκαν 17 ποδοσφαιριστές) και επαληθεύτηκε χθες, στην «πρώτη» των «κυανολεύκων», δια στόματος του προέδρου του συλλόγου, Παναγιώτη Μαντζανά: «Είπαμε εξ’ αρχής ότι δεν θα είμαστε κομπάρσοι στην κατηγορία. Θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο και θεωρώ ότι στο τέλος εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε».

Η χθεσινή «πρώτη» του Απόλλωνα Λάρισας, στο ανακαινισμένο γήπεδο Φιλιππούπολης ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό, ενώ λίγο νωρίτερα στον χώρο των αποδυτηρίων, ο πρόεδρος κ. Μαντζανάς και ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης μίλησαν στους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, χωρίς τραυματισμούς, με υγεία και στο τέλος να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Κάναμε μία προσπάθεια όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ και θεωρώ ότι πήραμε αξιόλογους ποδοσφαιριστές και πάνω απ’ όλα καλούς χαρακτήρες ούτως ώστε να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε βάλει, τα δύο τελευταία χρόνια που αναλάβαμε ως διοίκηση και ο οποίος είναι να κερδίζουμε κάθε Κυριακή» είπε στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας κ. Μαντζανάς και πρόσθεσε:

«Κατ' αρχήν αυτό που πρέπει να τονίσουμε και στο οποίο δώσαμε μεγάλη βαρύτητα ως διοίκηση ήταν το οργανωτικό κομμάτι. Όπως βλέπεται υπάρχουν καινούργιος χλοοτάπητας, νέοι χώροι στο γήπεδο, έγιναν βελτιωτικές εργασίες στις κερκίδες και στα αποδυτήρια και ακόμα συνεχίζουμε. Όλη η διοίκηση στήριξε αυτό το κομμάτι και θα σας πω ότι όλους αυτούς τους δύο μήνες αυτοί οι άνθρωποι ήταν συνεχώς στο γήπεδο και δούλευαν, θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Ελπίζω αυτό το πράγμα ο κόσμος να το κατανοήσει και να στηρίξει αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται φέτος».

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι και τους στόχους του Απόλλωνα ο κ. Μαντζανάς επισήμανε:

«Αγωνιστικά νομίζω ότι κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Πήραμε παίκτες αξιόλογους, είπαμε εξ’ αρχής ότι δεν θα είμαστε κομπάρσοι στην κατηγορία. Θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο και θεωρώ ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε».

Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ

Χαρούμενος που ανήκει στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας δήλωσε ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος επισήμανε πως εκείνο που προέχει είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, που να ξέρει τι ζητάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίζει κάθε Κυριακή.

«Κατ’ αρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Απόλλωνα. Να ευχηθώ καλή χρονιά στους ποδοσφαιριστές μας, πάνω απ’ όλα να έχουν υγεία και να βγαίνουν πάντα όρθιοι από τον αγωνιστικό χώρο. Από κει και πέρα το μόνο που έχω να πω από την πλευρά μου είναι ότι θα προσπαθήσουμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες της διοίκησης, του προέδρου μας του κ. Μαντζανά που μας έδειξε εμπιστοσύνη και μας έφερε στην οικογένεια του Απόλλωνα. Θα δώσουμε τα πάντα και οδηγός μας θα είναι η καθημερινή σκληρή δουλειά και ο στόχος μας θα είναι κάθε Κυριακή η νίκη. Να δημιουργήσουμε δηλαδή μία ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα ξέρει τι ζητάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο κάθε Κυριακή».

-Ποιες είναι οι προσδοκίες στις οποίες αναφερθήκατε;

«Οι προσδοκίες αυτές οριοθετούνται Κυριακή με Κυριακή. Όπως σας είπα θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα η οποία θα ξέρει να παίρνει κάθε Κυριακή-και στις κακές της ημέρες και στις καλές- το αποτέλεσμα. Και μέσα από τα αποτελέσματα οριοθετείται ο απώτερος στόχος της ομάδας, ο οποίος σίγουρα θα είναι υψηλός. Θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές στην κατηγορία και όχι κομπάρσοι».

-Θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές;

«Ευελπιστώ ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα κάνουμε μία ακόμα προσθήκη. Και θα αφορά έναν μεσοεπιθετικό στον άξονα του κέντρου».

-Υπάρχει ικανοποίηση από τα μεταγραφικά αποκτήματα;

«Το κυρίαρχο στοιχείο δεν είναι οι παίκτες. Για μένα είναι η προσέγγιση του προέδρου. Το όραμά του, οι στόχοι που έχει και η επένδυση που θέλει να κάνει στον Απόλλωνα φαίνονται από τα έργα που έχει κάνει στο γήπεδο. Πιστεύω ότι είναι η μοναδική ομάδα αυτή τη στιγμή που εδώ και ένα μήνα το γήπεδο είναι ένα εργοτάξιο και καθημερινά γίνονται έργα βελτίωσης. Είμαστε τυχεροί που φέτος θα δουλέψουμε μέσα σε τέτοιες συνθήκες».

-Από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ήρθατε στη Γ’ Εθνική και στον Απόλλωνα. Πώς πήρατε αυτήν την απόφαση;

«Είμαι επαγγελματίας προπονητής, με έπεισε ο κ. Μαντζανάς για τους στόχους που έχει και το όραμά του, είδα τις συνθήκες εργασίας που παρέχει στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι είμαστε ευλογημένοι που βρισκόμαστε στην ομάδα του Απόλλωνα».

Θετικό το κλίμα στις τάξεις των παικτών

Έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά για την επίτευξη των υψηλών στόχων που θέτει ο Απόλλωνας Λάρισας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική δήλωσαν οι παίκτες της ομάδας. Αρχής γενομένης από τον αρχηγό Τάσο Κυριάκο που τόνισε ότι ο Απόλλωνας είναι ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία το οποίο έλλειπε τόσα χρόνια από τη Γ’ Εθνική, όλοι οι παίκτες με τη σειρά τους εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για τη νέα χρονιά που έρχεται. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:

Τάσος Κυριάκος: «Είναι πολύ νωρίς για να βάλουμε στόχους. Γίνεται μία πολύ μεγάλη προσπάθεια από τους ανθρώπους που διοικούν την ομάδα οι οποίοι πρώτα απ’ όλα προσπάθησαν να οργανώσουν τον Απόλλωνα και νομίζω σε ένα μεγάλο ποσοστό έχει επιτευχθεί ο στόχος. Έχουν έρθει πάρα πολλά καινούργια παιδιά και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Θέλουμε να γίνουμε πρώτα απ’ όλα οικογένεια, ομάδα κι αυτό να φανεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Υγεία να έχουμε πάνω απ’ όλα. Ο Απόλλωνας είναι μία ιστορική ομάδα που έλλειψε πολλά χρόνια από τη Γ’ Εθνική. Πρέπει και ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια και τον θέλουμε δίπλα μας. Νομίζω ότι μετά την ΑΕΛ που ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ είναι αναγκαίο ο Απόλλωνας να εκπροσωπεί τον νομό και θα είναι ότι καλύτερο εάν πετύχει μία πορεία ανάλογη της ιστορίας και του ονόματος που έχει».

Άκης Γεωργίου: «Σήμερα (σ.σ. χθες) η ομάδα ξεκινά και επίσημα τις υποχρεώσεις της. Μία ομάδα που ταλαιπωρήθηκε αρκετά τα τελευταία χρόνια ωστόσο κατάφερε να επιστρέψει στη Γ’ Εθνική. Για μένα είναι μεγάλη χαρά και τιμή που με επέλεξε η διοίκηση σ’ αυτήν την προσπάθεια που πάει να κάνει. Νομίζω ότι εάν έχουμε υγεία, ο Απόλλωνας θα μπορέσει να κάνει μία αξιοπρεπή πορεία και να κοιτάζει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Μαρσέλο Πέντα: «Ήθελα πολύ να έρθω εδώ, μετά από αυτά που μου είπε ο πρόεδρος και ο προπονητής. Νομίζω ότι έχουμε ένα καλό στόχο να ανεβούμε. Είναι όλα οργανωμένα κι αυτό είναι σημαντικό για έναν παίκτη να έχει το μυαλό του μόνο στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε τον στόχο μας».

Βασίλης Καμπέρης: «Καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε σαν ομάδα και στο τέλος ελπίζω να δικαιωθούμε».

Βασίλης Σαχινίδης: «Είναι μία νέα και δύσκολη αρχή. Πιστεύω ότι με δουλειά και πίστη να καταφέρουμε το στόχο που θέλουμε, να βγει η ομάδα. Πάντα ο στόχος είναι δύσκολος για κάθε ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει και να βγει κατηγορία. Θα το παλέψουμε και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος».

-Οι πρώτες σου εντυπώσεις από τη νέα σου ομάδα;

«Τα βλέπω όλα πολύ οργανωμένα, ο κόσμος είναι πολύ φιλόξενος και μας στηρίζει. Από δω και πέρα δουλειά και μόνο δουλειά».

***Το «παρών» χθες στη Φιλιππούπολη έδωσαν μεταξύ άλλων οι διοικητικοί κ. Θάνος Μαργαριτόπουλος, Ιωσήφ Ιωαννίδης, Χρήστος Τερζούδης, η υπεύθυνη δημοσιων σχέσεων Μαίρη Κουπαράνη, ο υπεύθυνος των ακαδημιών Χρήστος Μπουχουρίδης, ο εκπρόσωπος των παλαιμάχων Στέλιος Κουκούλης, ενώ την ΕΠΣΛ εκπροσώπησε ο Βασίλης Μητροδήμος.

ΜΕ ΔΙΝΟΒΙΤΣΗ, ΣΑΧΙΝΙΔΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ «ΠΡΩΤΗ» ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Το «παρών» στη χθεσινή «πρώτη» του Απόλλωνα Λάρισας έδωσαν τα δύο τελευταία αποκτήματα των «κυανολεύκων» οι μεταγραφές των οποίων ολοκληρώθηκαν χθες το απόγευμα.

Πρόκειται για τον 19χρονο ταλαντούχο δεξιό αμυντικό Μίλτο Δινοβίτση, που αγωνιζόταν στην Κοζάνη (17 συμμετοχές) ενώ κατά το παρελθόν έχει παίξει στον ΠΑΟΚ (Κ17) και την Καλαμαριά (Κ20) και τον 29χρονο επιθετικό Βασίλη Σαχινίδη από τον ΟΦΗ (πέτυχε 13 γκολ), ενώ την περίοδο 2014-15 σκόραρε 20 φορές βοηθώντας τα μέγιστα, στην άνοδο των Τρικάλων στην Football League. Παράλληλα έχει αγωνιστεί σε Ιωνικό (Α’ Εθνική), Τύρναβο (Football League), Αγροτικό Αστέρα (Football League), Κορωπί (Γ’ Εθνική), Λευκάδα (Γ’ Εθνική), Αχαρναϊκό (Γ’ Εθνική) Αναγέννηση Γιαννιτσών (Γ’ Εθνική).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass