ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Σειρά έχουν τα φιλικά για την ΑΕΛ

* Δοκιμάσθηκε ο Σέρβος μέσος Μίλαν Μάκαριτς

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2016 11:38

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μετά το Ελατοχώρι όπου πραγματοποίησε το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας της, η ΑΕΛ επέστρεψε στον θεσσαλικό κάμπο, συνεχίζοντας το τρίτο και τελευταίο στάδιο.

Σε αυτό το διάστημα θα δοθεί μια σειρά από φιλικά παιχνίδια, στην οποία ο τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης με τους συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να δούνε τις αντιδράσεις των παικτών και ποιοι θα είναι πιο έτοιμοι ενόψει της πρεμιέρας στη Σούπερ Λίγκα με τη Βέροια, στο AEL FC ARENA, για να παίξουν στην ενδεκάδα.

Μέχρι τώρα όλα βαίνουν καλώς στους «βυσσινί» που δουλεύουν με πολλή όρεξη, γνωρίζοντας πολύ καλά ποιες θα είναι οι υποχρεώσεις τους την καινούργια αγωνιστική περίοδο, 2016-2017.

Χθες έγινε διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, ενώ το ίδιο θα γίνει και τη σημερινή ημέρα, με τους παίκτες να είναι ευδιάθετοι παρότι από τη δροσιά του βουνού, βρέθηκαν στη ζέστη και την υγρασία του κάμπου.

Ο κ.Αναστασιάδης δεν αφήνει τους παίκτες του να χαλαρώσουν και μάλιστα αύριο το πρωί θα γίνει κανονικά προπόνηση και το απόγευμα θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό της περιόδου με την Κέρκυρα στο AEL FC ARENA(17:30).

Προβλήματα δεν αναφέρθηκαν πλην του τραυματία Άντονι Φατιόν, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αλλά από αύριο αναμένεται να μπει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Μεταγραφικά δεν είχαμε κάποια εξέλιξη και οι προσπάθειες επικεντρώνονται για την απόκτηση του Αργεντίνου Μαρτίνες, που αγωνιζόταν στην Ανόρθωση της Κύπρου και ανήκει στον Ολυμπιακό.

Εν τω μεταξύ την περίπτωση του νεαρού Σέρβου ποδοσφαιριστή, Μίλαν Μάκαριτς(φωτ.), εξετάζει η ΑΕΛ, με τον παίκτη να δοκιμάζεται χθες στους «βυσσινί». Ο 21χρονος χαφ, Μίλαν Μάκαριτς, γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1995, έπαιζε πέρσι στην Σπάρτακ Σουμπούτιτσα, όπου σε 29 ματς σημείωσε τέσσερα τέρματα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Βοϊβοντίνα, ενώ έχει παίξει στην Κ-20 της χώρας του 4 φορές.

ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΝΤΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την αλλαγή αντιπάλου στο προκαθορισμένο εντός έδρας φιλικό της αγώνα στις 13/8/2016 στο AEL FC ARENA. Η ΑΕΛ λοιπόν δεν θα αγωνιστεί με τον Παναιτωλικό, αλλά στις 19:00 της ίδιας ημέρας θα γίνει η ρεβάνς του φιλικού αγώνα με τα γειτονικά Τρίκαλα.

Αναλυτικά τα φιλικά της ΑΕΛ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Superleague, έχουν ως ακολούθως:

27/07 ΑΕΛ-Κέρκυρα 17.30 AEL FC ARENA

30/07 ΑΕΛ-Λεβαδειακός 19.00 AEL FC ARENA

02/08 ΑΕΛ- Ατρόμητος 19.00 AEL FC ARENA

03/08 Πανιώνιος-ΑΕΛ 19.00 Γήπ. Νέας Σμύρνης

07/08 Τρίκαλα-ΑΕΛ 19.00 Γήπεδο Τρικάλων

10/08 ΑΕΛ-Ξάνθη 19.00 AEL FC ARENA

13/08 ΑΕΛ-Τρίκαλα 19.00 AEL FC ARENA

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass