ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ 28ΧΡΟΝΟ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΣΤΑΥΡΑΚΗ

Ένας... άγγελος στον Απόλλωνα Λάρισας

* «Έρχομαι σε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο» δήλωσε στην «Ε» ο πορτιέρο από το Αρμένιο

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2016 9:36

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μία ακόμη μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος συμφώνησε με τον 28χρονο γκολκίπερ Αγγελο Σταυράκη, που πέρα από τις αγωνιστικές του ικανότητες, είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει και για τον άριστο χαρακτήρα του, εντός και εκτός γηπέδων.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και μένει απλά η ανακοίνωση του φιλιππουπολίτικου σωματείου (πιθανότατα σήμερα) για την εν λόγω μεταγραφή.

* Ο Άγγελος Σταυράκης αγωνιζόταν πέρυσι αρχικά στη Νίκη Βόλου (στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής) και μέχρι τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος δεν είχε χάσει ούτε λεπτό συμμετοχής αποτελώντας τον βασικό τερματοφύλακα των «κυανόλευκων» της Μαγνησίας.

Στο υπόλοιπο διάστημα αγωνίσθηκε στην ομάδα της Καλαμάτας, στη «Μαύρη Θύελλα».

Ο Σταυράκης γεννήθηκε στις 19/12/1988 στο Αρμένιο της Λάρισας, αγωνίσθηκε στον Εθνικό Φιλιππιάδας το 2007 όπου και έμεινε ως το 2011 (70 συμμετοχές). Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τη Νίκη Βόλου (Γ’ Εθνική), τον Τηλυκράτη Λευκάδας (Γ’ Εθνική), τον Ολυμπιακό Βόλου (Β’ Εθνική), ενώ πριν δυο χρόνια υπερασπίστηκε την εστία του Δωτιέα Αγιάς.

* Σε δηλώσεις του που έκανε στην «Ε», ο Άγγελος Σταυράκης τόνισε τα εξής: «Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Απόλλωνα κ. Μαντζανά και τον προπονητή κ. Θεοδοσιάδη, για τον τρόπο προσέγγισης προκειμένου να φτάσουμε στη συμφωνία και για τη μεγάλη εκτίμηση που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Γνωρίζω πολύ καλά πως ο Απόλλωνας είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο και έχει αναδείξει πολλά ταλέντα κατά το παρελθόν. Μετά την επιστροφή της ΑΕΛ στη Σούπερ Λίγκα για την οποία όλοι χαρήκαμε, ο Απόλλωνας θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του λαρισινού ποδοσφαίρου στη Γ’ Εθνική και γι’ αυτό χρειάζεται από την πλευρά μας, να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να έχει πορεία ανάλογη του ονόματος και της ιστορίας του. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, είμαι χαρούμενος και έτοιμος να αγωνιστώ σε μια ομάδα που έχει φιλοδοξίες και προοπτικές. Ευελπιστώ πως θα είναι μια καλή χρονιά για όλους και καλούμε τους Λαρισαίους φιλάθλους, τους φίλους από όλο τον νομό, να στηρίξουν την προσπάθεια που θα γίνει στον Απόλλωνα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass