ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Τέλος ξαφνικά ο Γιόσιπ Φούτσεκ

* Σήμερα το πρωί αναχωρεί η αποστολή για το Ελατοχώρι

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2016 11:21

Του Σωτ. Κέλλα

Ο Κροάτης επιθετικός παίκτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Γιόσιπ Φούτσεκ δεν θα φορέσει τη φανέλα της ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς χθες το μεσημέρι η λαρισινή ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι με κοινή απόφαση των κ. Αλέξη Κούγια, Θωμά Κυπαρίσση και Άγγελου Αναστασιάδη ματαιώθηκε η μεταγραφή του.

Ο παίκτης ήταν μεταγραφικός στόχος της ομάδας εδώ και ένα χρόνο, μπορεί να ήρθε στη Λάρισα να συζήτησε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, να γνώρισε τον τεχνικό Άγγελο Αναστασιάδη, να έκανε και μια ατομική προπόνηση αλλά δεν θα φορέσει τη φανέλα της λαρισινής ομάδας. Ο Φούτσεκ βέβαια επίσημα δεν είχε ανακοινωθεί ως μεταγραφή αλλά ουσιαστικά είναι η τρίτη μεταγραφή που δεν ολοκληρώνεται καθώς παρελθόν αποτέλεσαν και οι Λεάντρο, Παπατόλιος.

Ο παίκτης μετά την ανακοίνωση για το «ναυάγιο» της συμφωνίας έκανε τις παρακάτω δηλώσεις στο σάιτ rockngoal.com.gr, που έσπευσε να επικοινωνήσει με τον παίκτη για να λύσει τις απορίες πολλών, για την έκβαση της υπόθεσης.

«Έχω ένα μικρό πρόβλημα αλλά θα αρχίσω κανονικά από την Τρίτη ή την Τετάρτη. Πριν από αυτό το συμβάν, ήμουν 30 μέρες σε ρυθμούς προπόνησης και δεν ξέρω πού είναι το πρόβλημα. Το πρωτάθλημα ξεκινάει στα τέλη Αυγούστου και αν χάσω λίγες προπονήσεις, για μένα δεν είναι πρόβλημα. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Κανένας από την ομάδα δεν επικοινώνησε μαζί μου και χθες συμφωνήσαμε σε όλα. Είμαι έκπληκτος. Αν δεν μπορούν να περιμένουν τρεις μέρες, εντάξει. Ήξεραν τα πάντα όταν ήρθα, ήμουν στον γιατρό εδώ στην Ελλάδα και είπε ότι μπορώ κανονικά να αρχίσω από Τετάρτη. Αν η ομάδα δεν μπορεί να περιμένει, τότε εντάξει. Έπαιξα περισσότερα από 100 παιχνίδια τα τελευταία τρία χρόνια, μαζί με τα φιλικά και αυτός ο τραυματισμός χρειάζεται θεραπεία μόλις 12 μέρες. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε».

Τέλος, δείχνει να αποδέχεται την απόφαση της ΑΕΛ με «πικρία», χωρίς όμως να μπορεί να περιγράψει την κατάσταση στην οποία βρέθηκε:

«Αυτά έχει η ζωή, δεν έχω πρόβλημα, αλλά αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα για την ομάδα. Χθες(σ.σ. προχθές) συμφωνήσαμε σε όλα και ο πρόεδρος με ξενάγησε στο γήπεδο. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω».

ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ

Σήμερα στις 8 το πρωί από τις εγκαταστάσεις των Δένδρων θα αναχωρήσει η αποστολή της ΑΕΛ για το Ελατοχώρι της Πιερίας όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της λαρισινής ομάδας.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Ντεγκρά, Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Καρατάσιος, Μονιάκης, Μανακούσιος, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Φατιόν, Βαρέλα, Ουρτάδο, Χοτζάλι, Ροβίθης, Ντέλετιτς, Ναβάρο, Αβραάμ, Μαρουκάκης, Ναζλίδης, Καπός, Γιαννιτσάνης και Παπαδόπουλος.

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ

Χθες βράδυ κυκλοφόρησαν φήμες ότι η ΑΕΛ δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιώργου Κατσικά που αγωνίζεται στη θέση του σένετρ μπακ. Ο παίκτης είναι 26 χρονών(έχει γεννηθεί στα Τρίκαλα) και στο παρελθόν αγωνίσθηκε σε Ολυμπιακό Βόλου, Ηρακλή, ΠΑΟΚ ενώ την τελευταία χρονιά ανήκε στην Ολλανδική Τβέντε. Υπήρξε διεθνής στις μικρότερες εθνικές ομάδες Νέων (2009) και Ελπίδων (2010-2012).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass