ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ»

Αρχή με Βαγγέλη Ανδρέου ο Απόλλωνας

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2016 8:30

 

Τη πρώτη μεταγραφική κίνηση ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής πραγματοποίησε ο Απόλλωνας Λάρισας ο οποίος ενέταξε στο ενεργητικό του τον Βαγγέλη Ανδρέου. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, που ξεκίνησε την καριέρα του σε νεαρή ηλικία από το Μεγαλοχώρι Τρικάλων, αγωνιζόταν φέτος στον Πιερικό. Η πορεία του στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει ως εξής:

2000-2006 Μεγαλοχώρι Τρικάλων

2006-2007 Ασκληπιός Τρικάλων

2007-2009 ΠΑΟΚ (Κ20)

2009-2010 Α.Σ Μετέωρα

2010-2011 Πετρωτό Τρικάλων

2011-2013 ΑΣ Τρίκαλα 2011

2013-2014 Αχιλλέας Τριανδρίας

2014-2015 Χανιά

2015-2016 Πιερικός

Ο Βαγγέλης Ανδρέου στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας, επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Απόλλωνας Λάρισας και ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα του. Η ομάδα εκπέμπει υγεία σε όλους τους τομείς, ενώ δεν μπορώ να το κρύψω, ότι με κέρδισαν οι άνθρωποι του συλλόγου και φυσικά ο πρόεδρος κ. Μαντζανάς με την ντομπροσύνη και την ανθρωπιά που τον διακρίνει.

Χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά απλά και όμορφα μου εξήγησαν τους στόχους του Απόλλωνα και θεωρώ τιμή μου, που με επέλεξαν, για να τους πετύχουμε μαζί.

Πιστέψτε με, στη σημερινή εποχή, ο κάθε παράγοντας μπορεί να… τάζει λαγούς με πετραχήλια και στο τέλος να αποδεικνύονται όλα άκυρα. Σπανίζουν οι άνθρωποι με την ρεαλιστική φιλοσοφία του προέδρου μου, πλέον κ. Μαντζανά και των συνεργατών του.

Γνωρίζω πολλά πράγματα για το σύλλογο, που έλειψε για μεγάλο χρονικό διάστημα από τις εθνικές κατηγορίες, αλλά τώρα είναι πάλι εδώ και δυνατός. Ελπίζω να έχουμε μία πολύ επιτυχημένη χρονιά».

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Εν τω μεταξύ άρχισαν τα έργα ανακατασκευής των αποδυτηρίων, των γραφείων, του κυλικείου και των βοηθητικών χώρων, στο γήπεδο Φιλιππούπολης, ενόψει της επιστροφής του Απόλλωνα στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Είχε προηγηθεί η ανακατασκευή του χλοοτάπητα και με την αναμόρφωση των υπόλοιπων χώρων το γήπεδο Φιλιππούπολης θα αποκτήσει μία διαφορετική όψη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass