ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ

Έδειξαν το ταλέντο τους

*Ικανοποιημένος από τη συμμετοχή ο Ομοσπονδιακός κ. Σταθόπουλος

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2016 9:09

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά beach volley «Ελάτε να παίξουμε στην άμμο», για κορίτσια κάτω των 18 ετών, που διοργάνωσε ο Δήμος Λαρισαίων με την επιστημονική και τεχνική στήριξη της ΠΕΠΦΑ ν. Λάρισας. Υπεύθυνη της διοργάνωσης ήταν η κ. Βασιλική Πλιάκα (ΚΦΑ και μέλος της ΠΕΠΦΑ ν. Λάρισας) και διαιτητής των αγώνων ο κ. Γιάννης Νικόπουλος. Οι αγώνες διεξήχθησαν το διήμερο 30 Μαΐου-1 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις της δημοτικής πισίνας στη Νεάπολη, με τη συμμετοχή 14 ομάδων, παρουσία του Ομοσπονδιακού τεχνικού κ. Σταθόπουλου, ο οποίος μιλώντας στην «Ε» επισήμανε τα εξής:

«Το σημαντικότερο όλων -γιατί μιλάμε για αναπτυξιακές ηλικίες- είναι η συμμετοχή. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν τέλειωσε ο τελικός, όλα τα κορίτσια μπήκαν στο γήπεδο και συνέχισαν να παίζουν που σημαίνει ότι τους κέρδισε το άθλημα». Ο κ. Σταθόπουλος μίλησε και για τις πολύ καλές εγκαταστάσεις του beach volley στη δημοτική πισίνα, γεγονός που καταδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από την πλευρά του υπεύθυνου Μάρκου Κουρέλου και όπως χαρακτηριστικά τόνισε «είναι ένα κόσμημα και μπορεί να γίνει το κέντρο του beach volley στη Θεσσαλία». Για τη συμβολή των γηπεδικών εγκαταστάσεων στην άψογη διεξαγωγή του τουρνουά έκαναν λόγω και οι υπόλοιποι συντελεστές της διοργάνωσης.

Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν οι εξής:

Δ. Παπακωνσταντίνου-Χατζηκαλινικίδου, Στ. Παπακωνσταντίνου-Γεροστέργιου, Κακαράντζα-Μπαρούτα, Νικοπούλου-Σωτηρίου, Ανδρεάδη-Μπουφίκου, Πάτση-Καλέση, Γιαννοπούλου-Μαλαχτάρη, Κουμπαρά-Γαλάνη, Λέτσικα-Μπρούτση, Σκούπρα-Μπατρακούλη, Σολωμονίδη-Ντριγκόγια, Τσούτσου-Μπίλη, Σαμαρά-Κουμπούρα και Γ. Λαδοπούλου-Β. Λαδοπούλου. Την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Ανδρεάδη-Μπουφίκου, τη δεύτερη θέση οι Κουμπαρά-Γαλάνη και την τρίτη οι Πάτση-Καλέση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κωσταρόπουλος, Αναστασίου και από το αθλητικό τμήμα του Δήμου ο κ. Τσίρκας, που έκαναν τις απονομές.

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass