ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ" ΛΑΡΙΣΑΣ

Εξετάσεις για αλλαγή ζώνης

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2016 9:18

 

Έγιναν με επιτυχία οι προγραμματισμένες εξετάσεις για αλλαγή ζώνης στο Σύλλογο Τάε Κβο Ντο "Θεσσαλική Δύναμη". Οι αθλητές, καλά προετοιμασμένοι και διαβασμένοι, παρουσίασαν ένα πολύ καλό σύνολο και δικαίως χειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους γονείς και φίλους του αθλήματος. Οι εξετάσεις έγιναν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τάε Κβο Ντο στα πούμσε, σπάριγκ, αυτοάμυνες, ορολογία, αγώνας και σπασίματα.

Οι αθλητές και αθλήτριες που άλλαξαν έγχρωμη ζώνη είναι: Ριζιού Εύη, Μπερντούφι Λιλιάνα, Διανελλάκη Μαρία, Καραμίχου Αικατερίνη, Ιορδανίδης Θεοχάρης, Ζήδρος Αριστείδης, Κουτσουνάκης Κωνσταντίνος, Ντάος Νίκος, Λάνγκστρατ Ρόκους, Μπέμπη Μαρία - Ολυμπία, Κοκκινά Μαρία, Σελμανλλάρι Μέτους Κωνσταντίνος, Τσιακμάκης Δημήτριος, Ζήκος Παντελής, Σουντουρίδου - Ακριβούλη Ελένη, Παπαδημητρίου Βησσαρίων, Αρμάος Σταύρος, Μπερντούφι Ανέστης, Τσιακμάκη Αντωνία.

Για Μαύρη ζώνη (1ο Νταν): Παπαχρήστος Ευάγγελος.

Ο προπονητής του Συλλόγου Λαγκούρας Σπυρίδων παρουσίασε στους παρευρισκομένους την τέχνη της αυτοάμυνας Τάε Κβο Ντο και τόνισε τη μεγάλη αξία της στη σημερινή δύσκολη και βίαιη κοινωνία που ζούμε.

Αυτή την εβδομάδα ακολουθούν οι επιδείξεις των αθλητών στη Λαμία στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης και κλείνει έτσι η φετινή επιτυχημένη αθλητική χρονιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass