ΕΙΠΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ

«Θέλουμε πινελιές….»

*Η νέα φανέλα θα είναι ίδια φέτος με της πρωταθλήτριας ΑΕΛ *Τι απάντησε η Λέστερ στην επιστολή αδελφοποίησης των «βυσσινί»

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2016 11:32

 

Του Σωτ. Κέλλα

Στην ΑΕΛ συνεχίζουν τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου που οι «βυσσινί» θα αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει βιασύνη καθώς στέλεχος της ΠΑΕ  μας έλεγε ότι η ομάδα χρονικά είναι πολύ καλύτερη από πέρυσι αφού ήδη έχει κλείσει προπονητή, προπονητικό κέντρο για προετοιμασία και έχει αρκετούς παίκτες στη δύναμή της.

Μάλιστα ο νέος τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης είπε στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ ότι αρκετοί παίκτες που υπάρχουν τώρα στην ομάδα μπορούν να ανταποκριθούν στις συνθήκες της Σούπερ Λίγκα και χρειάζονται απλά πινελιές(δηλαδή λίγες μεταγραφές).

Επίσης το ζητούμενο για την ΠΑΕ ΑΕΛ είναι να υπάρξει επαγγελματική οργάνωση και γι’ αυτό ο ιδιοκτήτης Αλέξης Κούγιας ετοιμάζει αρκετές αλλαγές.

Σχετικά με τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών ο κ.Κούγιας έδωσε τον απαραίτητο χρόνο στον Άγγελο Αναστασιάδη θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του και οι οποίες θα κοινοποιηθούν στους ποδοσφαιριστές που θα υπάρξει πρόθεση να λυθεί η συνεργασία μαζί τους ώστε να έχουν εύλογο χρονικό διάστημα να βρούνε ομάδα.

Η ΝΕΑ ΦΑΝΕΛΑ

Στην ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκονται σε επαφή με εταιρίες αθλητικών ρούχων ώστε να κατασκευαστεί μια φανέλα που σε όλους τους Λαρισαίους να φέρνει τις πιο γλυκές αναμνήσεις και αυτή είναι η  φανέλα που φορούσε η πρωταθλήτρια ομάδα της αγωνιστικής περιόδου 1987-88.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΤΕΡ

Απάντηση έστειλε ο πρόεδρος της Λέστερ στην επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΛ για αδελφοποίηση των δυο ομάδων. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Λαρισινή ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιεύει την απαντητική επιστολή που έστειλε η Λέστερ και ο πρόεδρός της ως απάντηση στη συγχαρητήρια επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΛ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Premier League και στην πρόταση για αδελφοποίηση των δύο συλλόγων:

Η μετάφραση της επιστολής:

Αγαπητέ κ. Κούγια και κ. Λιόντο

Σας ευχαριστούμε για το θαυμάσιο γράμμα σας. Εκτιμώ την καλοσύνη σας να αφιερώσετε χρόνο για να συγχαρείτε εμένα και τη Leicester City Football Club για την κατάκτηση του τίτλου της Premier League αυτή τη σεζόν. Θα μεταβιβάσω τα ευγενικά σας λόγια στην ομάδα και τα στελέχη.

Η ομάδα είναι πάρα πολύ περήφανη από τα κατορθώματά της αυτή τη χρονιά, υπήρξε μία αληθινή ομαδική προσπάθεια. Μία τέτοια αξιοσημείωτη επιτυχία δεν επιτυγχάνεται ατομικά, αλλά με μία αφοσιωμένη, παθιασμένη ομάδα με απίστευτη επιμονή. Πρέπει να αποδώσω τα εύσημα σε όλους τους παίκτες μας και το προσωπικό της LCFC που μπόρεσε να ολοκληρώσει τη σεζόν ως πρωταθλήτρια και τώρα κοιτάμε μπροστά για το τι θα φέρει η επόμενη σεζόν.

Εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας, σας ευχαριστώ ειλικρινά για την υποστήριξη και την ενθάρρυνσή σας, που πάντα μας εμπνέει να κυνηγήσουμε τον στόχο μας.

Σχετικά με την ευγενική σας προσφορά να αδελφοποιήσουμε τις δύο ομάδες μας. Αυτή είναι μία θετική και συναρπαστική προσφορά να εξετάσουμε. Θα θέσω το ζήτημα για μελλοντική συζήτηση στο Δ.Σ. της LCFC.

Δράττομαι της ευκαιρίας για να μεταφέρω τις καλύτερες ευχές μου σε εσάς και σε όλους στην ΠΑΕ ΑΕΛ, και σας εύχομαι κάθε επιτυχία για το 2016/2017 στη Super League.

Ειλικρινά δικός σας,

Vichai Srivaddhanaprabha

Πρόεδρος Δ.Σ.

 Leicester City Football Club»

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΟΥΚΟΓΕΩΡΓΟ

«Τα βαρέα αθλήματα

όπως τα έζησα…»

Το πρώτο λαρισινό βιβλίο που γράφτηκε για τα βαρέα αθλήματα θα παρουσιαστεί σήμερα στις 19.30 στη αίθουσα εκδηλώσεων των 4ου και 37ου Δημοτικών Σχολείων Λάρισας(Κουμουνδούρου 17-19) γραμμένο από τον Γιώργο Στουξκογέωργο με θέμα "Τα βαρέα αθλήματα όπως τα έζησα».

Ο συγγραφέας αφηγείται πώς ιδρύθηκε το τμήμα πάλης της ΕΑΛ, το τζούντο ενώ κάνει αναφορά για το παγκράτιο, την πυγμαχία,  την προσφορά του χωριού της  Αγρελιάς στο άθλημα της πάλης ακόμα και τις αθλητικές δράσεις της Πυροσβεστικής της οποίας συμμετείχε ο Γιώργος Στουκογεώργος.

Για το βιβλίο και τον συγγραφέα θα μιλήσουν ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας και πρώην μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Βαγγέλης Σουφλέρης, ο καθηγητής Πανεπιστημίου στα ΤΕΦΑΑ Χρήστος Κόλλιας , ο υπεύθυνος του «Θεσσαλικού Ημερολογίου» Κώστας Σπανός και ο αθλητικός συντάκτης της «Ελευθερίας» Σωτήρης Κέλλας.

  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass