ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Διεθνής αγώνας υπεραπόστασης στη Λάρισα

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2016 9:05

Η Λάρισα είναι η πόλη που φιλοξενεί μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις με επιτυχία και αυτή τη φορά στις 18 Ιουνίου στο στάδιο Αλκαζάρ, θα διεξαχθεί διεθνής αγώνας υπεραπόστασης. Ο αγώνας που γίνεται για πρώτη φορά στη θεσσαλική πρωτεύουσα θα είναι διάρκειας 6 και 12 ωρών, θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ και οι αθλητές θα τρέχουν υπό το φως των προβολέων μέσα στη νύχτα, σε μια μοναδική εμπειρία. Στην Ελλάδα αντίστοιχος αγώνας διεξάγεται κάθε δύο χρόνια στην Ελευσίνα ή τα Μέγαρα και μπορούν να συμμετάσχουν στον αγώνα της Λάρισας, όποιοι επιθυμούν ηλικίας από 18-100 ετών, αρκεί να υπάρχει ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν στις συνθήκες του.

Υπολογίζεται ότι θα πάρουν μέρος περίπου 160 αθλητές και ανάμεσά τους θα είναι και ο Τάσος Τσιολάκης, ο οποίος ασχολείται με το τρέξιμο, εδώ και 13 χρόνια. Ο αγώνας των 6 ωρών λειτουργεί ως προθάλαμος, για τους αθλητές που θέλουν να κάνουν τη μετάβαση από το αγώνισμα στις υπεραποστάσεις. Η τιμή συμμετοχής είναι συμβολική, 20 ευρώ για τις 6 ώρες και 30 ευρώ για τις 12 ώρες». Χορηγός επικοινωνίας είναι η "Ελευθερία".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass