Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ STATHIS CERAMICA

«Βράζει» για τη διαιτησία

*Εξέδωσε ανακοίνωση για τον Παπαγερίδη

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2015 11:33 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:54

 

Έξαλλη με τη διαιτησία του κ. Παπαγερίδη στο ματς της Κυριακής με τον Εύοσμο είναι η διοίκηση του Φοίνικα Stathis Ceramica η οποία χθες το βράδυ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση. Μάλιστα χαρακτηρίζει και κάποιους κύκλους «παλαιομπασκετικούς» και το σύστημα παραπαίον. Πιο αναλυτικά:

«Η οικογένεια του Φοίνικα Λάρισας-STATHIS CERAMICA είναι πλέον υποχρεωμένη να διαμαρτυρηθεί για την επαναλαμβανόμενη κάκιστη, άδικη και κινούμενη στα όρια της υποψίας συμπεριφορά του διαιτητή κου Παπαγερίδη, ο οποίος για δεύτερη φορά φέτος ορίστηκε σε αγώνα της ομάδας μας και απλούστατα την αδίκησε κατάφορα, με αδιάψευστους μάρτυρες 1ον το βίντεο του αγώνα και 2ον την παντελή έλλειψη αντίδρασης ή έστω προσπάθειας να αντικρούσει τα φρικτά παράπονα των παρόντων στο γήπεδο παραγόντων μας, αμέσως με τη λήξη του αγώνα. Και εάν η δεύτερη απόδειξη αφορά την ηθική, δηλαδή μία λέξη και έννοια άγνωστη σε πολλούς, το βίντεο του αγώνα δε μπορεί να το διαψεύσει κανείς.

Δε μπορούμε φυσικά να γνωρίζουμε τους λόγους για τους οποίους ο συγκεκριμένος “κύριος” δείχνει επανειλημμένως αυτή τη συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα μας, αυτό άλλωστε μπορεί ο καθένας να το κρίνει από μόνος του, πάντως δηλώνουμε σε όλους τους τόνους πως δε θα ανεχτούμε καμία παρόμοια συμπεριφορά στο μέλλον από κανένα διαιτητή και φυσικά τον εν λόγω κύριο, για τον οποίο έχουμε ήδη αποστείλει ήδη αίτημα στην αρμόδια επιτροπή ώστε να εξαιρεθεί πλέον μόνιμα από τους αγώνες της ομάδας μας.

Καιρός είναι να καταλάβουν διάφοροι “παλαιομπασκετικοί” κύκλοι, πως οι πραγματικά υγιείς προσπάθειες, δεν πρέπει να κατατρέχονται και να καταπολεμούνται, επειδή από λόγους αρχής δεν εντάσσονται στο -ευτυχώς παραπαίον πια- “σύστημα”, αλλά θέλουν να προχωρήσουν με τις δικές τους μόνο δυνάμεις». 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass