ΖΗΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Μια ζωή γεμάτη προσφορά στον μαζικό αθλητισμό

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2015 10:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:54

Ξεκινώντας την προσφορά του στα κοινά από τον χώρο του αθλητισμού πριν από δεκαετίες ολόκληρες, ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Ζήσης Γρηγορίου κατάφερε σήμερα να διεκδικεί με ισχυρότατες αξιώσεις την εκλογή του στα βουλευτικά έδρανα, έχοντας κολλήσει "ένσημα" κοινωνικής προσφοράς που ελάχιστοι διαθέτουν.

Από τη συνοικιακή ομάδα του Ιπποκράτη, ανέλαβε τις τύχες του Απόλλωνα Λάρισας με τον οποίο έζησε μεγάλες στιγμές στο γήπεδο τις Φιλιππούπολης, μέσα από ημιεπαγγελματικές κατηγορίες αλλά και με την άνοδο στην τότε ισχυρή Γ' Εθνική Κατηγορία.

Ακολούθησε μία θητεία γεμάτη εμπειρίες στην αντιπροεδρία του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Λαρισαίων υπό τον αείμνηστο Γιάννη Λάτσιο, για να έρθει το μεγάλο βήμα της ενασχόλησής του με τα διοικητικά του ποδοσφαίρου.

Ο Ζήσης Γρηγορίου διετέλεσε για τέσσερα χρόνια μέλος της διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας, για να αναλάβει τα ηνία της για δύο συνεχόμενες θητείες έως και σήμερα όντας πρόεδρος της ΕΠΣΛ.

Εκεί, με μία ριζοσπαστική αλλαγή πολιτικής, η Ένωση ήρθε πιο κοντά στους αθλητές με ανταποδοτικές παροχές όπως το ταμείο αρωγής, αλλά και στους υπολοίπους φορείς του ποδοσφαίρου με πρωτοβουλίες όπως η πανελλαδικά πρωτότυπη και καθιερωμένη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Η πορεία του στην Ένωση τον καταξίωσε πανελλαδικά, απολαμβάνοντας τον σεβασμό της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για την οποία μάλιστα, το όνομά του ακούγεται έντονα στους κύκλους που αναζητούν την αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το επόμενο βήμα για τον Ζήση Γρηγορίου οριοθετείται στη Βουλή των Ελλήνων, εκεί όπου η εμπειρία του παρελθόντος, μπορεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα του τώρα και να δημιουργήσει τις συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass