ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Ο «Αχιλλέας» Τυρνάβου επισκέφθηκε τον δήμαρχο

*Παν. Σαρχώσης: «Στηρίζουμε τις προσπάθειές σας»

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2016 9:36

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση επισκέφθηκαν αθλητές του Α.Σ. «Αχιλλέας» Τυρνάβου, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων άρσης βαρών το οποίο διεξήχθη στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης. Τα παιδιά συνόδευαν οι δύο προπονητές της ομάδας κ. Παναγιώτης Πνευματικός και Ιωάννης Φράγκος, καθώς και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τυρνάβου κ. Αντώνης Λιάνος.

Στη συνάντηση συζήτησαν για την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Σαρχώσης συνεχάρη τους αθλητές για την εξαιρετική προσπάθειά τους και για τις ατομικές αλλά και ομαδικές διακρίσεις τους.

«Η πόρτα είναι πάντοτε ανοιχτή θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε την προσπάθειά σας και να σας βοηθήσουμε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Αναλυτικότερα να θυμίσουμε ότι ο «Αχιλλέας Τυρνάβου» συμμετείχε με επτά αθλητές. Στην κατηγορία των 69 κιλών ο Κωνσταντίνος Βουγιατζής κατέκτησε την 3η θέση τόσο στο αρασέ όσο και στο επολέ ζετέ και φυσικά στο σύνολο, ενώ άτυχος για άλλη μια φορά ήταν ο Στέλιος Μπαϊραχτάρης που κατέκτησε την 9η θέση έχοντας μόνο μια έγκυρη προσπάθεια τόσο στο αρασέ όσο και στο επολέ ζετέ.

Στην κατηγορία των 77 κιλών ο Ηλίας Χαλούλης κατέκτησε την 4η θέση ενώ ο Βασίλης Μανασής κατέλαβε την 7η θέση της κατηγορίας.

Στην κατηγορία των 85 κιλών ο Νικόλας Πάτσιος κατέκτησε την 2η θέση στην κίνηση του Αρασέ, δύο άκυρες όμως προσπάθειες στο επολέ ζετέ του στέρησαν τη δυνατότητα για κάτι καλύτερο από την 5η θέση στο επολέ ζετέ και την 4η στο σύνολο, ενώ ο Παναγιώτης Γιάγκος κατέλαβε την 8η θέση της κατηγορίας.

Τέλος, στην κατηγορία των +94 κιλών ο Γιάννης Σάμπρης κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία του.

Για την επιτυχία αυτή του Αχιλλέα Τυρνάβου που σε δύσκολους οικονομικά καιρούς αναδεικνύει το άθλημα της άρσης βαρών σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι δυο προπονητές Παναγιώτης Πνευματικός και Φράγκος Ιωάννης που αποδεικνύουν ότι ακόμα και τώρα υπάρχουν εραστές των αθλημάτων.

2 ΦΩΤΟ

ΛΕΖΑΝΤΑ 1-2: Από την επίσκεψη –συνάντηση στο δημαρχείο Τυρνάβου με τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Σαρχώση

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass