Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Φιέστα ανόδου με τα Χανιά

*Αίτημα για μετάθεση του αγώνα στις 7 το απόγευμα *Βραβεύσεις για τις επιτυχίες και της ερασιτεχνικής *Ο Κομεσίδης θα εκτίσει την ποινή του με τα Χανιά

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2016 10:34

 

Του Σωτ. Κέλλα

«Δεν υπάρχει ταβάνι στα όνειρά μας για την ΑΕΛ» μας έλεγε χθες ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας μετά την επιτυχία να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα αφού πέρασε πέντε δύσκολα χρόνια σε Β΄ και Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Και πράγματι από τώρα αρχίζει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο ενώ οι υπεύθυνοι της ομάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό «Ελευθερία» ετοιμάζουν τη φιέστα ανόδου που θα γίνει αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της Κυριακής με τα Χανιά στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας.

Μάλιστα η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε αίτημα για να διεξαχθεί το παιχνίδι στις 7 μ.μ. αντί στις 5.45 μ.μ.(άλλαξε χθες το πρόγραμμα η Ένωση Β΄ Εθνικής κατηγορίας) ώστε να είναι ακόμα πιο φαντασμαγορική η φιέστα.

Χθες σε όλη την πόλη το κλίμα ήταν γιορτινό αφού όλοι οι φίλαθλοι πανηγύριζαν την άνοδο της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα και σε όλες στις συζητήσεις μονοπωλούσε το ενδιαφέρον για την επόμενη «βυσσινί» μέρα. Ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης πάντως είπε ότι αυτό που προέχει είναι να χαρεί ο κόσμος αυτές τις στιγμές και ο σχεδιασμός της νέας ομάδας θα είναι στην ώρα του.

Στο μεταξύ χθες όσοι αγωνίσθηκαν στο νικηφόρο προχθεσινό αγώνα με τη Ζάκυνθο (χάρη στο γκολ του Βαρέλα στο 71΄)  είχαν ρεπό ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία.

Σήμερα θα γίνει προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων

Για το παιχνίδι με τα Χανιά ο Τσιώλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μπόγιοβιτς, Ουρτάδο και τους τιμωρημένους Κομεσίδη(συμπλήρωσε τέσσερεις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο) και Γιοβάνοβιτς.

ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ

Τέσσερις παίκτες της ΑΕΛ αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο και ήταν  ο Νίκος Αναστασόπουλος, ο Δημήτρης Κομεσίδης, ο Άγγελος Βέρτζος και ο Ουσμάν Πάτο. Η κίτρινη κάρτα που είδε ο Δημήτρης Κομεσίδης, ήταν η τέταρτη και θα χάσει το παιχνίδι όπως αναφέραμε με τα Χανιά.  Έξι κίτρινες έχουν ο Γιάννης Μασούρας και ο Ουσμάν Πάτο και αν πάρουν ακόμα μία χάνουν δύο αγώνες, ενώ τρεις κάρτες έχει ο Μανώλης Μονιάκης και αν δεχτεί ακόμα μια, θα απουσιάσει σ' έναν αγώνα. Να θυμίσουμε ότι ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς θα εκτίσει τη δεύτερη ποινή της τιμωρίας του, στον εντός έδρας αγώνα με τα Χανιά για την 33η αγωνιστική, ενώ ο Μίλαν Μπόγιοβιτς και ο Άγγελος Βέρτζος θα χάσουν το παιχνίδι της τελευταίας 34ης αγωνιστικής εκτός έδρας με τον Αχαρναϊκό. Τέλος ο Βασίλης Ρέντζας και ο Αλέξανδρος Ζέρης κουβαλάνε κίτρινες κάρτες από τις προηγούμενες ομάδες.

Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ

Νίκος Αναστασόπουλος 14

Κώστας Μπανούσης      8

Φρανσίσκο Πολ Ουρτάδο           7

Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς 7 (θα εκτίσει με Χανιά)

Γιάννης Μασούρας         6

Ουσμάν Πάτο    6

Ματθαίος Μαρουκάκης   5

Βασίλης Κουτσιανικούλης           5

Άγγελος Βέρτζος           5 (θα εκτίσει με Αχαρναϊκό)

Μίλαν Μπόγιοβιτς          4 (θα εκτίσει με Αχαρναϊκό)

Δημήτρης Κομεσίδης      4

Μανώλης Μονιάκης        3

Σεμπαστιάν Ναγιάρ       2

Μανώλης Ροβίθης         2

Ανδρέας Λαμπρόπουλος           2

Χρήστος Κοντοχρήστος  2

Νίκο Βαρέλα     2

Βασίλης Ρέντζας           2

Ζαχαρίας Καβουσάκης 1

Γεννάδιος Ξενοδόχοφ     1

Αλέξανδρος Ζέρης         1

ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

    

Όλοι οι αγώνες της 33ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Football League 2015-2016 θα διεξαχθούν την Κυριακή 22/05/2016 και ώρα 17.45 αντί στις 17.00 που είχε αρχικά οριστεί λόγω της αυξανόμενης θερμοκρασίας και μετά από συνεννόηση με το τηλεοπτικό κανάλι ΟΤΕ TV. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όρισε την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ με τα Χανιά, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο AEL FC Arena, στις 17:45,  χωρίς τηλεοπτική κάλυψη αλλά υπάρχει αίτημα της λαρισινής ομάδας για να αρχίσει ο αγώνας στις 19.00.

Αναλυτικά η 33η αγωνιστική

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

17:45 Πανελευσινιακός -Καλλιθέα OTE Sport 3 HD

17:45 Λαμία -Αχαρναϊκός

17:45 Παναχαϊκή- Αγροτικός Αστέρας OTE Sport 1 HD

17:45 ΑΕΛ-Χανιά

17:45 Κέρκυρα -Κισσαμικός

17:45 Παναιγιάλειος- Ζάκυνθος OTE Sport 2 HD

17:45 Απόλλων Σμύρνης-Τρίκαλα

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ολυμπιακός Βόλου 3-0 α.α.

Εργοτέλης -Πανσερραϊκός 0-3 α.α.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Η ερασιτεχνική ΑΕΛ και η ΠΑΕ ΑΕΛ συμβαδίζουν και η ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε πριν τη φιέστα για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα να τιμήσει δυο ομάδες της ερασιτεχνικής ΑΕΛ που ανέβηκαν σε επίπεδο εθνικής κατηγορίας. Την  ομάδα του γυναικείου ποδοσφαίρου που τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική κατηγορία και την ομάδα βόλεϊ γυναικών που θα παίξει στη Β΄ Εθνική κατηγορία. Επίσης θα υπάρχει και μια πλακέτα για την ομάδα μπάσκετ που στις 5 μ.μ. αγωνίζεται με τον Αμύντα στην Αταλάντη και αν κερδίσει θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου για την Α2 εθνική κατηγορία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass