ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΒΟΛΟΥ(17:00)

Με αισιοδοξία στον Βόλο ο Απόλλωνας

*Μιχ. Μπίζιος: «Δύσκολο ματς και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια»

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2016 8:57

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη για θετικό αποτέλεσμα, ο Απόλλων Λάρισας αγωνίζεται σήμερα και ώρα 17:00 στο «Παντελής Μαγουλάς», κόντρα στον Ηρακλή Βόλου.

Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η λαρισινή ομάδα με νίκη θα κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα για να πετύχει τον στόχο της.

Φυσικά δεν θα έχει εύκολο έργο, αλλά η εμπειρία των παικτών του Απόλλωνα δίνει πολλές ελπίδες για να κατακτηθεί το…τρίποντο.

Σε δηλώσεις που έκανε ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζιώγα, Μιχάλης Μπίζιος, τόνισε τα εξής: «Όλα τα παιχνίδια σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα κρίνονται σε λεπτομέρειες και το διαπιστώσαμε στον πρώτο αγώνα με τα Σέλλανα. Οφείλουμε να παίξουμε με την πρέπουσα σοβαρότητα, σεβόμαστε τον αντίπαλο και πάμε για να κατακτήσουμε τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε αναμέτρηση.

Η καλή παράδοση στο γήπεδο της Νίκης Βόλου σίγουρα είναι ένα θετικό γεγονός, αλλά οι παραδόσεις δεν παίζουν μπάλα. Από εμάς εξαρτάται το τι θα κάνουμε και πώς θα ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας.

Ρόλο θα παίξει στα επόμενα παιχνίδια και η κούραση, γι΄αυτό χρειάζεται τα παιδιά να προσέξουν λίγο περισσότερο αυτές τις μέρες, για να κάνουμε στο τέλος το όνειρο της ανόδου, πραγματικότητα».

Από αγωνιστικής πλευράς, τα προβλήματα για τον Μιχάλη Ζιώγα εντοπίζονται στους τραυματίες Μπόντε και Κούρο(ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα), ενώ από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσει και ο Ιωαννίδης λόγω εξετάσεων που δίνει στη σχολή του.

Στην αποστολή που θα αναχωρήσει στις 2.15 για τον Βόλο συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Μπρέλλας, Τάσος Κουρδής, Σκούπρας, Γιαννακόπουλος, Κολιός, Γιώργος Κουρδής, Φλώρος, Χατζής, Λιλολάρι, Κολοβός, Παλάσκας, Κυριάκος, Γεωργούλης, Κουβελάς,  Νάστας, Σκάκος, Αντωνόπουλος, Σάρα, Τσούντσουρας.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς (17:00): Ηρακλής Βόλου- Απόλλων Λ. : Νικ. Μαρόπουλος (Ημαθίας), Χρ. Τζιαμπάσης (Κοζάνης), Αθ. Παπαδάκης (Ημαθίας), παρ.Ματθ. Κοφίτσας (Τρικάλων)

Γήπεδο Δημ Προαστίου Kαρδίτσας (17:00): ΑΟ Σελλάνων- Διαγόρας Σεβαστής : Αλ. Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Μιχ, Μάνασης (Τρικάλων), Βασ. Αντωνίου (Ηπείρου), παρ. Σπ. Πουγκακιώτης (Φθιώτιδας)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Διαγόρας Σεβαστής 3-1 3

Απόλλων Λ. 2-1 3

Α.Ο.Σελλάνων  1-2 0

Ηρακλής Βόλου 1-3 0

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass