ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

«Χρυσή» η Καταραχιά του Ν.Ο.Λ.

* Με την ομάδα σκυταλοδρομίας στα 4Χ200 όπου σημείωσε και νέα πανελλήνια επίδοση

Δημοσίευση: 28 Απρ 2016 8:34

Μια ακόμη πολύ σημαντική διάκριση για τη νεαρή αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας Καταραχιά Ευαγγελίνα, με τα χρώματα της Εθνικής, στους Βαλκανικούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στον Βόλο το περασμένο Σαββατοκύριακο 23-24 Απριλίου, με συμμετοχή αθλητών από 10 χώρες.

Η Λαρισαία κολυμβήτρια συμμετέχοντας στη σκυταλοδρομία των 4x200 μέτρων ελεύθερο νεανίδων κατέλαβε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο με το χρόνο 8:23.44 να αποτελεί και νέα πανελλήνια επίδοση νεανίδων, συντρίβοντας το 8:28.01 από το 2001.

Επίσης πήρε μέρος και στα 800 μέτρα ελεύθερο, τερματίζοντας στην 6η θέση.

Η αγωνιστική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας παράλληλα βρισκόταν και στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας σε ένα από τα κορυφαία γεγονότα του υγρού στίβου, στα «34α Νιόβεια».

Φέτος το διεθνές μίτινγκ φιλοξένησε 680 αθλητές από Ελλάδα, Τουρκία, Ρωσία, Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία, καθώς οι αγώνες αποτελούσαν όριο πρόκρισης για του Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι δώδεκα αθλητές του συλλόγου, Αλιπρασίτης Γιώργος, Αλιπρασίτη Σταυρούλα, Γιαννάκος Χαράλαμπος, Ζαχαρούλης Αχιλλέας, Κανάκης Βασίλης, Καράβα Ειρήνη, Κώτσιου Δημήτρης, Μπακογιάννη Μαρία, Παππά-Δαλλιού Νεφέλη, Παύλου Παναγιώτης, Φραγκογούλα Ευανθία, Χαλιαμπάλια Γεωργία, για ακόμη μια φορά έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό και επέστρεψαν με μετάλλια, εμπειρίες και ατομικά ρεκόρ, συμμετέχοντας σε 5 μεγάλους τελικούς και σε 5μικρούς.

Αναλυτικότερα:

• Αλιπρασίτης Γιώργος: 1ος στα 200μ. ελ., 6ος στα 200μ. ύπτιο, 6ος στα 200μ. πεταλ.

• Χαλιαμπάλια Γεωργία: 3η στα 1500μ. ελ., 7η, στα 800μ. ελ., 6η στα 200μ ελ.

Μια θέση στη 16άδα επίσης πετύχανε οι αθλητές: Ζαχαρούλης Αχιλλέας, Παππά-Δαλλιού Νεφέλη, Μπακογιάννη Μαρία, Αλιπρασίτη Σταυρούλα.

Οι προπονητές της ομάδας, Οικονόμου Ζήσης και Αναστασιάδου Μαρία, δείξανε για ακόμη μία φορά πως στον σύλλογο γίνεται αξιόλογο έργο εκπροσωπώντας την πόλη μας και έξω απ' τα σύνορα της χώρας μας, και πως δικαίως πρέπει να δίνονται ίδιες ευκαιρίες – κίνητρα για αθλητές εκτός Αθηνών ή Θεσσαλονίκης.

 Με όρεξη για δουλειά η αγωνιστική ομάδα θέτει νέους στόχους και προετοιμάζεται για τις επόμενες σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις του καλοκαιριού που περιλαμβάνει τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα: Ανδρών-Γυναικών, Κατηγοριών και Οpen-water (Ανοιχτής Θάλασσας).

Το δ.σ. του Ν.Ο.Λ. εύχεται στην Καταραχιά και σε όλα τα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας επιτυχίες και μελλοντικά υπό την καθοδήγηση και τη στήριξη των προπονητών τους Οικονόμου Ζήση και Αναστασιάδου Μαρίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass