ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΘΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ

Λιλιπούτειοι άσοι εν δράσει

*Πέφτει σήμερα η αυλαία της διοργάνωσης με το ντέρμπι Κεραυνός-Παρτιζάν Σκοπίων (10 π.μ.)

Δημοσίευση: 27 Απρ 2016 8:29

Ολοκληρώνεται σήμερα το τριήμερο τουρνουά μπάσκετ Ακαδημιών που διοργανώνει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο Κεραυνός με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Οι αγώνες διεξάγονται στο κλειστό του Αγ. Θωμά με τη συμμετοχή παιδιών γεννηθέντων τα έτη 2002 και 2003 (ενώ μετέχει και ένας μικρός αριθμός γεννηθέντων το 2001). Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας φιλοξενεί το ντέρμπι του οικοδεσπότη Κεραυνού με την Παρτιζάν Σκοπίων που θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί και με το οποίο ουσιαστικά πέφτει η αυλαία της φετινής διοργάνωσης.

Πρόκειται για ένα τουρνουά-θεσμό που κάθε χρόνο αναβαθμίζεται και προσφέρει πολλές συγκινήσεις αλλά και όμορφο θέαμα. Ειδικότερα φέτος η παρουσία της κορυφαίας Κυπριακής Ακαδημίας του Άτλαντα Πάφου, αλλά και της Παρτιζάν Σκοπίων -με συμμετοχές σε διεθνή τουρνουά σε Ισπανία, Σερβία, Τουρκία- ανέβασαν ακόμα περισσότερο το επίπεδο της διοργάνωσης, δημιουργώντας παράλληλα μεγαλύτερες προσδοκίες για το μέλλον. Το φετινό πάνελ των ομάδων συμπλήρωσαν οι Φοίβος Γιάννουλης, Σπορτ Ακαδημία, Αιολικός Βόλου και Ολυμπιακός Καρδίτσας.

Από την πλευρά του διοργανωτή συλλόγου του Κεραυνού, ο κ. Αντ. Πάκας εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τη συμμετοχή των παιδιών και το επίπεδο των αγώνων και ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό για τη σημαντική στήριξη, καθώς επίσης και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Παιδή για τη βοήθεια που παρείχε σε προσωπικό επίπεδο. Τέλος ευχαρίστησε τον προϊστάμενο κ. Μακρίδη και το προσωπικό ΕΑΚΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass