ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

«Παίζουμε για τους τρεις βαθμούς...»

* Κ. Πηλαδάκης: «Ναι, έρχομαι στη Λάρισα την Κυριακή»

Δημοσίευση: 07 Απρ 2016 10:27

 

Του Σωτ. Κέλλα

Ο ορισμός του αγώνα της ΑΕΛ με την Παναχαϊκή δεν αιφνιδίασε κανέναν καθώς είχε φθάσει χαρτί αρχικά για τη διεξαγωγή του και η ομάδα από χθες ήδη προετοιμάζεται για τον αγώνα αυτό.

Μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Τσιώλης σε μια μικρής διάρκειας ομιλία του στους ποδοσφαιριστές (κάθε μέρα όπως πληροφορηθήκαμε τους μιλάει πριν την έναρξη των προπονήσεων) τους είπε ότι αυτό που τον νοιάζει είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών που θα φέρουν την ομάδα πιο κοντά στην άνοδο στη Σούπερ Λίγκα που αυτό είναι και το «ιερό καθήκον» που έχει προς την πόλη της Λάρισας και την ομάδα της ΑΕΛ.

Ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να είναι σοβαροί και μην επαναπαυθούν από την αγωνιστική απραξία που είχε η Παναχαϊκή.

Παράλληλα τους μίλησε και για τη… Λέστερ και τις δηλώσεις Ρανιέρι που ανέφερε ότι η ομάδα του κερδίζει με μισό μηδέν ενώ άλλες όπως η Μάντσεστερ Σίτι με 4-0 αλλά στο τέλος μετράει ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ αγωνιστικά δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ουρτάδο και Μπανούση που είναι τιμωρημένοι ενώ όλα δείχνουν ότι ο Μασούρας κερδίζει μια θέση στην αρχική ενδεκάδα ενώ τον εντυπωσιάζουν στις προπονήσεις ο Δημήτρης Καπός και ο Μανώλης Ροβίθης που ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού ίσως τους δούμε αγωνιζόμενους μετά από αρκετό διάστημα.

Τέλος στις προπονήσεις μετά το πρόβλημα υγείας που είχε εδώ και είκοσι μέρες επανήλθε ο Τάσος Κρητικός.

«ΝΑΙ, ΕΡΧΟΜΑΙ»

Πλήρης επιβεβαίωση της είδησης για τον ερχομό την Κυριακή στη Λάρισα, για να δει την αναμέτρηση ΑΕΛ-Παναχαϊκή, του κυπελλούχου προέδρου της ΑΕΛ 2007 και μεγαλομετόχου της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» Κωστή Πηλαδάκη είχαμε χθες καθώς σε επικοινωνία που υπήρξε μαζί του μας επαλήθευσε την είδηση προσθέτοντας ότι θα έρθει μαζί με τα δυο του παιδιά ενώ θα δει απλά φίλους και γνωστούς. Για θέματα που έχουν σχέση με τη "Γήπεδο Λάρισας Α.Ε." είπε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους συνεργάτες του ενώ σχετικά με το σενάριο που υπάρχει για την προεδρία της Σούπερ Λίγκα είπε ότι δεν υφίσταται ενώ αν ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο θα γίνει με άλλες προϋποθέσεις.

Περισσότερα ίσως πει στη Λάρισα…

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΕΑ

Σήμερα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα συζητηθεί το θέμα της εταιρείας της ΠΑΕ ΑΕΛ με στόχο να ισχυροποιηθεί η θέση για την αδειοδότηση. Μάλιστα εκτός από τη νυν ΠΑΕ ΑΕΛ θα παρευρεθεί και εκπρόσωπος της εκκαθαρισθείσας ΠΑΕ ώστε να δοθεί λύση σε ένα θέμα για το οποίο έχουν ειπωθεί(και γραφτεί...) πάρα πολλά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Σπυρίδων Σταθόπουλος, από τον Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Παναχαϊκή στο AEL FC ARENA (Κυριακή 10/04, 16:00). Βοηθοί του ο Εμμανουήλ Γιαννουγλίδης από τον Σύνδεσμο Αθηνών και ο Μιχαήλ Δημόπουλος από τον Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής. Τέταρτος θα είναι ο Δημήτριος Μαλούτας από την Ημαθία και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Τζιμενάκης από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 27ης αγωνιστικής

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

18:00 Κισσαμικός-Απόλλων Σμύρνης OTE Sport 3 HD: Σωτηριάδης (Λασιθίου), Κοντιζάς (Πειραιά), Δασκαλάκης (Ηρακλείου), 4ος: Μήτση (Πειραιά), παρ.: Κόνιαρης (Εύβοιας)

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

15:30 Ζάκυνθος-Πανσερραϊκός: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας), Κολοσιώνης (Αιτ/νίας), Γκαβέρας (Αχαΐας), 4ος: Μακρυπόδης (Αχαΐας), παρ.: Ντούλης(Κορινθίας)

16:00 Αχαρναϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας: Παπαδόπουλος (Αχαΐας), Οικονόμου (Αχαΐας), Πριόνας (Εύβοιας), 4ος: Γκάμαρης (Αθηνών), παρ.: Ζαννετίδης(Δωδεκανήσου)

16:00 ΑΕΛ-Παναχαϊκή: Σταθόπουλος Σπ. (Δυτ. Αττικής), Γιαννουγλίδης (Αθηνών), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), 4ος: Μαλουτάς (Ημαθίας), παρ.: Τζιμενάκης (Μακεδονίας)

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

15:00 Λαμία-Κέρκυρα OTE Sport 3 HD: Φουκάκης (Ηρακλείου), Σταθόπουλος Π. (Ηλείας), Σινιοράκης (Χανίων), 4ος: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), παρ.: Τηλιγάδας(Αχαίας)

16:00 Χανιά-Τρίκαλα: Μουρτζάκης (Ηρακλείου), Μήταρης (Αν. Αττικής), Πάγκαλος (Λασιθίου), 4ος: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), παρ.: Αγαδάκος(Πειραιά)

17:30 Καλλιθέα-Παναιγιάλειος OTE Sport 3 HD: Κακριδής (Κορινθίας), Τζιλίρης (Πειραιά), Χαλβατζάκος (Πειραιά), 4ος: Ρατσιάτος (Αργολίδας), παρ.: Βασσάλος(Χανίων).

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Το προγραμματισμένο για αύριο διοικητικό συμβούλιο της Football League οδηγήθηκε σε αναβολή. Η διοργανώτρια ενημέρωσε πως δεν θα διεξαχθεί σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης της Football League, λόγω απεργίας της ΑΔΕΔΥ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League: «Λόγω απεργίας της ΑΔΕΔΥ, αναβάλλεται το προγραμματισμένο για αύριο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass